Lørdag 13. januar 2018
Kombinert: Norge gikk seg opp på pallen
Det norske laget med Magnus Moan og Mikko Kokslien startet på åttendeplass, men gikk seg opp til tredjeplass under lagsprinten i kombinert i Val di Fiemme.
Publisert: 13 Januar 16:28
Det norske laget med Magnus Moan og Mikko Kokslien startet på åttendeplass, men gikk seg opp til tredjeplass under lagsprinten i kombinert i Val di Fiemme.
Moan og Kokslien var 1.12 minutter bak Tyskland 2 etter hopprennet, men den norske duoen spiste seg sakte, men sikkert nærmere teten under langrennet.
De to tyske lagene var det ingen som kunne gjøre noe med. Det tyske annetlaget, med Vinzenz Geiger på ankeretappen, sikret seieren på oppløpet, mens Moan spurtslo finske Eero Hirvonen og sikret tredjeplass.
Moan og Kokslien gikk begge et godt langrenn, og Moan kom på siste etappe inn på oppløpet sammen med Finland og Østerrike.
Østerrikske Bernhard Gruber stivnet tidlig på de siste meterne, mens det ble en kamp helt inn mellom Moan og Hirvonen.
Hirvonen fikk et feilskjær i et av de siste stavtakene, noe som gjorde at Moan snek seg en liten skotupp foran.
Tysklands 2.-lag med 261,1 poeng toppet foran tyskerens førstelag etter hoppdelen. Det var 15 sekunder mellom de tyske duoene før langrennet.
Japan gikk ut som nummer tre, 17 sekunder bak det tyske annetlaget, men japanerne endte på sjetteplass etter et svakt langrenn.
Norge måtte vente 1.12 minutter på å få starte langrennsdelen, men Moan/Kokslien maktet likevel å gå seg inn på pallen.
Mikko Kokslien hoppet 118 meter i sitt hopp, mens Magnus Moan strakte seg til 121.
Verken Jørgen Graabak, som vant det individuelle verdenscuprennet fredag, sammenlagtleder Jan Schmid, Espen Andersen eller Jarl Magnus Riiber stilte til start på lagsprinten i Val di Fiemme lørdag.
(©NTB)
Tirsdag 23. oktober 2018
Å motta saklig kritikk inngår i jobben min som journalist. Men det som skjedde våren 2018, var noe helt annet. Å utsettes for en mobb er ufyselig. Å utsettes for hat er forferdelig. Å mobbes av ukjente mennesker som...
Tirsdag 23. oktober 2018
DEKKHISTORIE: Amerikanske politikere og EU tror ikke på Saudi-Arabias forklaring om drapet på journalisten Jamal Khashoggi.
Tirsdag 23. oktober 2018
• Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator under dekningen av valget i Sverige i september i år. Om lag 75 av klagene kom som resultat av en kampanje på partiet Rødts...
Tirsdag 23. oktober 2018
Svenske medier har ikke vært selvkritiske nok etter sine «ekstreme» metoo-saker, sier SVT-sjef.
Tirsdag 23. oktober 2018
STERK I TROEN: Knut Arild Hareide hadde regnet med mellom tre og seks mandater fra Rogaland, men fikk ett. Nå står det om de usikre fylkene, som Oslo og Hordaland.
Mandag 22. oktober 2018
Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på NRKs bruk av Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige. – Jeg gjorde mitt beste for å være noenlunde objektiv, sier hun.
Mandag 22. oktober 2018
BEKLAGER: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) beklager at INF-avtalen ryker – og legger skylden på Russland.
Mandag 22. oktober 2018
SKUFFET: Lokallagsleder Inge Takle Mæstad frykter en dypere splittelse i partiet etter det knusende Hareide-neder­laget i Rogaland. Han beskylder nestleder Olaug Bollestad for å opptre illojalt.
Mandag 22. oktober 2018
• Norsk politikk er blitt revitalisert etter at Knut Arild Hareide for tre uker siden rådet KrF til å sondere mulighetene for en historisk regjeringskoalisjon med Ap og Sp. Etter et år hvor norsk politikk...
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.