Mandag 27. juni 2016
Havnelid fra Røde Kors til Norsk Tipping
Oslo (NTB): Åsne Havnelid går fra jobben som generalsekretær i Røde Kors til å bli administrerende direktør i Norsk Tipping.
Publisert: 27 Juni 12:30
Etter fem år i hjelpeorganisasjonen tar Havnelid fra høsten av over som tippesjef.
– Jeg har hatt fem flotte, lærerike, krevende og givende år i Røde Kors. Det har vært et privilegium å få jobbe med engasjerte frivillige, tillitsvalgte og medarbeidere hver eneste dag. Vi har videreutviklet Røde Kors til en enda sterkere humanitær aktør både nasjonalt og internasjonalt, sier Havnelid i en pressemelding fra Røde Kors.
– Jeg er veldig glad og tilfreds over å kunne presentere Åsne Havnelid som ny administrerende direktør i Norsk Tipping. Hun har en bred og solid bakgrunn fra ulike toppjobber i både nærings- og organisasjonsliv. Jeg er trygg på at hun vil sikre Norsk Tipping en enda tydeligere og sterkere rolle i samfunnet og sammen med de ansatte evne å begeistre en ny generasjon kunder, sier styreleder Linda Bernander Silseth i Norsk Tipping i en pressemelding.
I tillegg til årene i Røde Kors har Havnelid erfaring som direktør for ski-VM i Oslo i 2011, ansvarlig for de kabinansatte både i SAS Norge og SAS Braathens, assisterende toppidrettssjef i Olympiatoppen og daglig leder ved Toppidrettssenteret. (©NTB)
Torsdag 18. oktober 2018
ADVARER: Trusselen om et «uskikkelig» Frp i opposisjon kan ikke bety at Frp skal sitte i regjering til evig tid, sier Knut Arild Hareide. Samtidig advarer han Erna Solberg mot å legge seg opp i KrFs veivalg.
Torsdag 18. oktober 2018
OLJE: Om to uker planlegger USA å stanse all olje­eksport fra Iran. Planen er avhengig av støtte fra Saudi-Arabia. Det kan nå bli vanskelig.
Torsdag 18. oktober 2018
Nasjonalmuseet burde heller kjøpt Marianne Heskes «Gjerdeløa» enn russisk konseptkunst, mener kunstner og kunstkritiker.
Torsdag 18. oktober 2018
• Det er underlige tider i norsk politikk. De siste dagene har flere politikere på borgerlig side skrudd opp retorikken i et forsøk på å beholde Kristelig Folkeparti som støtteparti for regjeringen. Tirsdag advarte statsminister Erna Solberg...
Onsdag 17. oktober 2018
VINN-VINN: Uansett hva KrF velger, vil Frp vinne på det, mener flere i Frp. – Vi er relativt gode på å være i opposisjon, sier Per-Willy Amundsen.
Onsdag 17. oktober 2018
LÅST: Theresa May hevder å se «reell framgang», men trues med en avtaleløs brexit. Flere briter foretrekker imidlertid en «no deal»-løsning foran andre alternativer.
Onsdag 17. oktober 2018
To småforlag føler seg ført bak lyset av Kulturrådets innkjøpsordning. – Det føles som om de har rappa bøkene våre, sier forlegger Andreas Høy Knudsen.
Onsdag 17. oktober 2018
• VGs sak «Tre brødre på Tolga» avdekket grove overtramp fra kommune og helsevesen mot de tre brødrene Lars Peder, Arvid og Magnus Holøyen. De tre fikk alle diagnosen psykisk utviklingshemmet, uten at de fikk vite om det og uten utredning.
Tirsdag 16. oktober 2018
UT: 260 par har blitt nektet opphold i Norge siden 2017 på grunn av regler mot tvangsekteskap. Også frivillige ekteskap rammes, innrømmer Utlendingsnemnda.
Tirsdag 16. oktober 2018
To av tre menn er bekymret for feilaktige anklager om seksuell trakassering etter metoo.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk