Onsdag 12. september 2018
Lloris innrømmet fyllekjøring
Tottenham-keeper Hugo Lloris sa i retten onsdag at han erkjenner å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. 31-åringen ble stanset av politiet 24. august.
Publisert: 12 September 12:11
Tottenham-keeper Hugo Lloris sa i retten onsdag at han erkjenner å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. 31-åringen ble stanset av politiet 24. august.
Den franske landslagskeeperen ble stoppet i sin Porsche med 0,8 i promille. Det er mer enn dobbelt så høy promille som er tillatt i England.
I Westminster Magistrates' Court onsdag sa Lloris seg skyldig i å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand.
Etter å ha blitt stoppet ved Gloucester Place tilbrakte 31-åringen sju timer på glattcelle før han ble løslatt mot kausjon. Han har i ettertid beklaget oppførselen sin og sagt at han det han gjorde var fullstendig uakseptabelt.
– Jeg tar fullt ansvar for min oppførsel, og det er ikke slik jeg ønsker å framstå, sa han da.
Ifølge The Independent oppdaget politiet oppkast da de stanset bilen, og Lloris måtte hjelpes ut av bilen.
Tottenham kommenterte etter fyllekjøringen at klubben tar hendelser som denne ekstremt alvorlig, og at saken vil bli håndtert internt.
Lloris har over 100 landskamper for Frankrike, og var kaptein da laget ble verdensmestere i Russland i sommer. Han har også spilt over 250 kamper for Tottenham siden han kom til klubben fra Lyon i 2012.
(©NTB)
Torsdag 20. september 2018
KRITISK: Varselet mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen kan ende med at varslerne får sparken, tror advokat Olav Lægreid. Han mener det er gjort flere feil i varslingen.
Torsdag 20. september 2018
• I en kortleder mandag gjengir Dagens Næringsliv et regnestykke Finansdepartementet har gjort på vegne av Høyre-politiker Heidi Nordby Lunde om hvor mye penger Norge ville spart med sykefravær på svensk nivå. Svaret er ti milliarder. «Helt...
Torsdag 20. september 2018
Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) mener medie­bransjen må forstå at staten ikke kan betale hundrevis av millioner kroner for å få delt ut aviser over hele landet.
Torsdag 20. september 2018
«TAUTREKKING»: Libya-utvalgets rapport kaster nytt lys over forhandlingene innad i regjeringen da de rødgrønne i juni 2011 forlenget bombingen av Libya med fem uker.
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...
Onsdag 19. september 2018
I KLISTERET: Nicolas Sarkozys stabssjef er tiltalt for korrupsjon. Muammar al-Gaddafis sønn skriver om en koffert full av penger. Etterforskningen av Frankrikes ekspresident tiltar.
Onsdag 19. september 2018
SNUDDE: Etter «nærmere dialog med departementet» stokket forsvarssjefen om på innstillingen til ny sjef i Heimevernet. Dermed rykket Eirik Kristoffersen opp fra bunnen til toppen av lista.
Tirsdag 18. september 2018
• Mer enn hvert fjerde barn i Norge, 27 prosent, er ikke med på organiserte fritidsaktiviteter. Det er en økning på 7 prosentpoeng på fem år, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av DNB, gjengitt i blant annet Vårt Land i...
Tirsdag 18. september 2018
MISSILER: Den russiske militære opptrappingen på Kolahalvøya er nå synlig på Googles satellitt-bilder.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk