Fredag 10. august 2018
Roth tre hundredeler fra finale
Thomas Roth spurtet godt, men kom noen centimeter for sent til å sikre seg finaleplass på 800 meter under friidretts-EM i Berlin fredag.
Publisert: 10 August 20:12
Thomas Roth spurtet godt, men kom noen centimeter for sent til å sikre seg finaleplass på 800 meter under friidretts-EM i Berlin fredag.
Roth fikk til en god avslutning på sitt semifinaleheat, men hadde fem løpere foran seg på målstreken. Hadde kan knepet femteplassen, hadde det blitt finalebillett på tid.
– Hadde jeg startet spurten tidligere, hadde jeg vært i finalen nå. Jeg bommet rett og slett på taktikken og ble stengt inne. Det er min skyld, sa en skuffet Roth til NTB etter målgang.
Roth fikk tiden 1.46,60. Det var ett tidel raskere enn i forsøket.
Ull/Kisa-løperen ergret seg over at han ble stengt inn i feltet helt til bare hundre meter gjensto fredag.
– Jeg vet jo at det er en risiko for å bli stengt inne, men det er sånt en håper ikke skal skje. I ettertid burde jeg nok vært mer offensiv.
– De kom veldig på meg fra 600 meter og jeg fikk ikke startet spurten skikkelig før det gjenstod 70-80 meter. Hadde jeg fått ti meter ekstra, ville jeg stått i finalen, tilføyde han til NTB.
Norges andre deltaker på 800 meter, Markus Einan, røk ut i forsøket.
(©NTB)
Fredag 19. oktober 2018
Nasjonalmuseet har satset tungt på Marianne Heske, mener Nasjonalmuseets direktør og samlingsdirektør. Men nye interne diskusjoner kan de godt ta.
Fredag 19. oktober 2018
RAID: Styrtrike finansfolk har i årevis unndratt milliarder i utbytteskatt i over ti europeiske land. En avhopper kaller opplegget «djevel­maskinen».
Fredag 19. oktober 2018
• Onsdag ble det klart at det britiske selskapet Go-Ahead har slått NSB og svenske SJ i konkurransen om å få kjøre tog på Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen. Det er i tråd med den blåblå regjeringens plan for norsk togtrafikk, hvor den...
Fredag 19. oktober 2018
MOT: Togtrafikken i nord og vest skal på anbud. Men om Sp og Ap får viljen sin kan det bli full stans i prosessen.
Torsdag 18. oktober 2018
KronikkFor to år siden var jeg i Irak i forbindelse med innspilling av dokumentarfilmen «The Future of Iraq». Jeg intervjuet barn om deres erfaringer og syn på krig. Målet med...
Torsdag 18. oktober 2018
ADVARER: Trusselen om et «uskikkelig» Frp i opposisjon kan ikke bety at Frp skal sitte i regjering til evig tid, sier Knut Arild Hareide. Samtidig advarer han Erna Solberg mot å legge seg opp i KrFs veivalg.
Torsdag 18. oktober 2018
OLJE: Om to uker planlegger USA å stanse all olje­eksport fra Iran. Planen er avhengig av støtte fra Saudi-Arabia. Det kan nå bli vanskelig.
Torsdag 18. oktober 2018
Nasjonalmuseet burde heller kjøpt Marianne Heskes «Gjerdeløa» enn russisk konseptkunst, mener kunstner og kunstkritiker.
Torsdag 18. oktober 2018
• Det er underlige tider i norsk politikk. De siste dagene har flere politikere på borgerlig side skrudd opp retorikken i et forsøk på å beholde Kristelig Folkeparti som støtteparti for regjeringen. Tirsdag advarte statsminister Erna Solberg...
Onsdag 17. oktober 2018
VINN-VINN: Uansett hva KrF velger, vil Frp vinne på det, mener flere i Frp. – Vi er relativt gode på å være i opposisjon, sier Per-Willy Amundsen.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk