Torsdag 19. juli 2018
To menn døde i MC-ulykke i Dale
To unge menn omkom i en singelulykke med motorsykkel på E16 ved Dale i Hordaland.
Publisert: 19 Juli 14:25
To unge menn omkom i en singelulykke med motorsykkel på E16 ved Dale i Hordaland.
Veien er stengt, og både kriminalteknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe er på vei til stedet, opplyser operasjonsleder Morten Rebnord i Vest politidistrikt til NTB klokken 3.35 natt til torsdag.
– Politiet fikk melding fra forbipasserende klokken 1.40. Da ambulansen ankom stedet, ble det startet livreddende førstehjelp, sier Rebnord. De to ble erklært døde på stedet klokken 2.20 og 2.45.
De omkomne var to menn på 19 og 22 år, opplyser lensmann Robert Veseth til Bergens Tidende torsdag ettermiddag. De var begge hjemmehørende i Vaksdal kommune, der ulykken skjedde.
Fartsgrensen der ulykken har skjedd, er 70 kilometer i timen.
(©NTB)
Tirsdag 23. oktober 2018
DEKKHISTORIE: Amerikanske politikere og EU tror ikke på Saudi-Arabias forklaring om drapet på journalisten Jamal Khashoggi.
Tirsdag 23. oktober 2018
• Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator under dekningen av valget i Sverige i september i år. Om lag 75 av klagene kom som resultat av en kampanje på partiet Rødts...
Tirsdag 23. oktober 2018
Svenske medier har ikke vært selvkritiske nok etter sine «ekstreme» metoo-saker, sier SVT-sjef.
Tirsdag 23. oktober 2018
STERK I TROEN: Knut Arild Hareide hadde regnet med mellom tre og seks mandater fra Rogaland, men fikk ett. Nå står det om de usikre fylkene, som Oslo og Hordaland.
Mandag 22. oktober 2018
Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på NRKs bruk av Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige. – Jeg gjorde mitt beste for å være noenlunde objektiv, sier hun.
Mandag 22. oktober 2018
BEKLAGER: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) beklager at INF-avtalen ryker – og legger skylden på Russland.
Mandag 22. oktober 2018
SKUFFET: Lokallagsleder Inge Takle Mæstad frykter en dypere splittelse i partiet etter det knusende Hareide-neder­laget i Rogaland. Han beskylder nestleder Olaug Bollestad for å opptre illojalt.
Mandag 22. oktober 2018
• Norsk politikk er blitt revitalisert etter at Knut Arild Hareide for tre uker siden rådet KrF til å sondere mulighetene for en historisk regjeringskoalisjon med Ap og Sp. Etter et år hvor norsk politikk...
Lørdag 20. oktober 2018
FORTVILELSE: Kjell Ingolf Ropstad «dolket sin egen partileder i ryggen» med abort­utspill i VG, mener sentrale KrF-kilder.
Lørdag 20. oktober 2018
KRIGSSPILL: Den største Nato-øvelsen etter den kalde krigen begynner neste uke. 50.000 Nato-soldater skal øve på å komme Norge til unnsetning.