Onsdag 14. mars 2018
Westbrook i eksklusivt selskap
Russel Westbrook greide tirsdag trippel-tosifret for 100. gang i sin NBA-karriere. Den milepælen har bare tre spillere nådd før ham.
Publisert: 14 Mars 18:35
Russel Westbrook greide tirsdag trippel-tosifret for 100. gang i sin NBA-karriere. Den milepælen har bare tre spillere nådd før ham.
Westbrook leverte 32 poeng, 12 returer og 12 assist da Oklahoma City Thunder slo Atlanta Hawks 119-107 på bortebane. De eneste andre i NBA-historien med tresifret antall trippel-tosifret er Oscar Robertson (181), Magic Johnson (138) og Jason Kidd (107).
– Jeg er veldig glad for å være i gjengen med de gutta, sa Westbrook, som forrige sesong satte ny sesongrekord med 42 trippel-tosifret.
Denne gangen har han mer offensiv hjelp og trenger ikke å gjøre alt selv hver eneste kveld, men har likevel notert trippel-tosifret 21 ganger.
– Det er spesielt for meg å få spille med ham. Jeg tenker på hvilket fokus og hvilken intensitet han må ta med ut på banen kveld etter kveld for å kunne gjøre noe slikt, sa lagkamerat Carmelo Anthony.
Westbrook var ikke eneste store navn som noterte trippel-tosifret i NBA tirsdag. Ligaens største stjerne LeBron James gjorde det for 69. gang i karrieren da Cleveland Cavaliers slo Phoenix Suns 129-107.
James noterte 28 poeng, 13 returer og 11 assist. I sine siste 15 kamper har han tosifret i snitt i alle tre kategorier.
– Jeg prøver å bidra på alle områder jeg kan, sa han.

(©NTB)
Mandag 18. juni 2018
HØRING: Faresignalene har vært mange det siste året. I dag må byrådsleder R­aymond Johansen (Ap) svare på hva han har tenkt å gjøre for å bekjempe ungdomskriminaliteten i Oslo.
Mandag 18. juni 2018
HÅP: Trass i at selvmordsbombere drepte 46 mennesker, var årets id-feiring den fredeligste for afghanerne på 17 år. Men ved midnatt avsluttet Taliban sin våpenhvile.
Mandag 18. juni 2018
Litteratur- og ­kulturdelen i engelskfaget skal reduseres. Professor Aud Solbjørg Skulstad frykter at tanken om engelsk som et dannelsesfag er i ferd med å forsvinne.
Mandag 18. juni 2018
• I forrige uke ble det klart at regjeringen åpner for å doble antallet amerikanske soldater som skal være utstasjonert på norsk jord de neste fem årene. En annen side av den stadig tettere tilknytningen til USA, er forventningene til at...
Lørdag 16. juni 2018
PÅ DØRA: Reklameguru Ingebrigt Steen Jensen og samboeren Trude Solheim er lei av at Arbeiderpartiet ikke skaper entusiasme, og fremmer ti saker som de håper kan gjenreise partiet.
Lørdag 16. juni 2018
• Andelen innbyggere med høyere utdanning har aldri vært høyere i Norge, skriver Kommunal Rapport basert på tall fra Statistisk sentralbyrå. 33,4 prosent av befolkningen over 16 år har nå minst treårig høyere utdanning fra universitet eller...
Lørdag 16. juni 2018
TAUST: Av hensyn til allierte og militskrigerne selv vil regjeringen ikke si hvem Norge har trent i Syria. USA slår fast at koalisjonen støtter gruppa MaT, som bekrefter å ha fått norsk trening.
Lørdag 16. juni 2018
Jakob Weidemann lot seg tydelig begeistre av modernismens helter. I en ny utstilling følger vi hans reise fra prøvende aktmaler til abstraksjonens pioner.
Lørdag 16. juni 2018
Arbeiderpartiet: Partisekretæren vurderer Gerhardsen av i dag.
Fredag 15. juni 2018
Skal Høyesteretts avgjørelser være gratis tilgjengelig på nett? Det er kjernen i en konflikt mellom Lovdata og ytringsfrihetsaktivister.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk