Onsdag 14. mars 2018
Westbrook i eksklusivt selskap
Russel Westbrook greide tirsdag trippel-tosifret for 100. gang i sin NBA-karriere. Den milepælen har bare tre spillere nådd før ham.
Publisert: 14 Mars 18:35
Russel Westbrook greide tirsdag trippel-tosifret for 100. gang i sin NBA-karriere. Den milepælen har bare tre spillere nådd før ham.
Westbrook leverte 32 poeng, 12 returer og 12 assist da Oklahoma City Thunder slo Atlanta Hawks 119-107 på bortebane. De eneste andre i NBA-historien med tresifret antall trippel-tosifret er Oscar Robertson (181), Magic Johnson (138) og Jason Kidd (107).
– Jeg er veldig glad for å være i gjengen med de gutta, sa Westbrook, som forrige sesong satte ny sesongrekord med 42 trippel-tosifret.
Denne gangen har han mer offensiv hjelp og trenger ikke å gjøre alt selv hver eneste kveld, men har likevel notert trippel-tosifret 21 ganger.
– Det er spesielt for meg å få spille med ham. Jeg tenker på hvilket fokus og hvilken intensitet han må ta med ut på banen kveld etter kveld for å kunne gjøre noe slikt, sa lagkamerat Carmelo Anthony.
Westbrook var ikke eneste store navn som noterte trippel-tosifret i NBA tirsdag. Ligaens største stjerne LeBron James gjorde det for 69. gang i karrieren da Cleveland Cavaliers slo Phoenix Suns 129-107.
James noterte 28 poeng, 13 returer og 11 assist. I sine siste 15 kamper har han tosifret i snitt i alle tre kategorier.
– Jeg prøver å bidra på alle områder jeg kan, sa han.

(©NTB)
Lørdag 22. september 2018
Aviser i Sogn og Fjordane og i nord rammes hardest dersom antall postdager kuttes, viser Klassekampens gjennomgang.
Lørdag 22. september 2018
BØNN: – Jeg ligger våken om natta og ber for Inga Marte Thorkildsen, sier Åse Pedersen. Vi tok tempen på Thorkildsen-saken på et lærerværelse.
Lørdag 22. september 2018
• Torsdag kveld var det bydd til fest i Folkets Hus i industribygda Sauda i Rogaland. Det tradisjonsrike huset, som salige Frank Aarebrot døypte «arbeiderbevegelsens stavkirke», har vorte pussa opp av...
Lørdag 22. september 2018
DRAGKAMP: Om kort tid blir det klart om nominasjonen av Brett Kavanaugh til USAs høyesterett overlever metoo-anklager og høylytte protester.
Lørdag 22. september 2018
Status: Helene Uri leverer eit bittertglitrande forsvar for kvifor vi treng å avpaternalisere språket.
Fredag 21. september 2018
• Nordmenn liker å se på landet sitt som et egalitært land med små forskjeller. Det har vi gjort så lenge at vi har vent oss til det, uavhengig av hva statistikken viser. Forestillingen har også blitt dyrket på høyresida i norsk politikk, som...
Fredag 21. september 2018
VOLD: – Dette er systemsvikt og et direkte resultat av norsk asylpolitikk. Disse guttene tåler ikke mer, sier Ine Johannessen, tidligere verge for den siktede i dobbeltdrapssaken i Trondheim.
Fredag 21. september 2018
FORHANDLINGER: Sviktende lederskap fra Nato-landene USA, Frankrike og Storbritannia gjorde det vanskeligere å få til en fredsavtale i Libya, sier Jonas Gahr Støre.
Fredag 21. september 2018
Et ekspertutvalg vil kutte statsstøtten til private høyskoler med færre enn 500 studenter. Nå er flere skoler i ferd med å bli kjøpt opp av Høyskolen Kristiania.
Torsdag 20. september 2018
KRITISK: Varselet mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen kan ende med at varslerne får sparken, tror advokat Olav Lægreid. Han mener det er gjort flere feil i varslingen.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk