Onsdag 14. mars 2018
Westbrook i eksklusivt selskap
Russel Westbrook greide tirsdag trippel-tosifret for 100. gang i sin NBA-karriere. Den milepælen har bare tre spillere nådd før ham.
Publisert: 14 Mars 18:35
Russel Westbrook greide tirsdag trippel-tosifret for 100. gang i sin NBA-karriere. Den milepælen har bare tre spillere nådd før ham.
Westbrook leverte 32 poeng, 12 returer og 12 assist da Oklahoma City Thunder slo Atlanta Hawks 119-107 på bortebane. De eneste andre i NBA-historien med tresifret antall trippel-tosifret er Oscar Robertson (181), Magic Johnson (138) og Jason Kidd (107).
– Jeg er veldig glad for å være i gjengen med de gutta, sa Westbrook, som forrige sesong satte ny sesongrekord med 42 trippel-tosifret.
Denne gangen har han mer offensiv hjelp og trenger ikke å gjøre alt selv hver eneste kveld, men har likevel notert trippel-tosifret 21 ganger.
– Det er spesielt for meg å få spille med ham. Jeg tenker på hvilket fokus og hvilken intensitet han må ta med ut på banen kveld etter kveld for å kunne gjøre noe slikt, sa lagkamerat Carmelo Anthony.
Westbrook var ikke eneste store navn som noterte trippel-tosifret i NBA tirsdag. Ligaens største stjerne LeBron James gjorde det for 69. gang i karrieren da Cleveland Cavaliers slo Phoenix Suns 129-107.
James noterte 28 poeng, 13 returer og 11 assist. I sine siste 15 kamper har han tosifret i snitt i alle tre kategorier.
– Jeg prøver å bidra på alle områder jeg kan, sa han.

(©NTB)
Torsdag 22. mars 2018
SOSIALE MEDIER: De er skuffet over Frp, men hyller Sylvi Listhaug. Om lag 30.000 nordmenn er aktive på innvandringskritiske Facebook-grupper.
Torsdag 22. mars 2018
Mentor Medier står i en identitetskrise, sier Vårt Land- redaktør Åshild Mathisen om eieren hun er i krass konflikt med.
Torsdag 22. mars 2018
LIK OG DEL: Mark Zuckerberg truer demokratiet. ­Presset for regulering av Facebook øker etter Cambridge ­Analytica-skandalen.
Torsdag 22. mars 2018
• I debatten om Sylvi Listhaugs nå famøse Facebook-oppdatering, der det het at Ap setter terroristers rettigheter foran nasjonens sikkerhet, har terroraksjonen 22. juli 2011, som drepte 77 mennesker, kommet opp. Frp-folk, som for eksempel...
Onsdag 21. mars 2018
Petter Stordalen får tenning av bransjer med dype røtter. Det er dårlig nytt for alle som håper at hans opphold i bokbransjen blir kortvarig.
Onsdag 21. mars 2018
NY STAB: Kina advarer USA mot handelskrig og vil åpne økonomien.
Onsdag 21. mars 2018
SLÅR TILBAKE: – Hvis opposisjonen tror det skal bli lettere framover nå, tar de feil, sier Mazyar Keshvari. Han er en av flere Frp-topper som lover debatt om 22. juli.
Onsdag 21. mars 2018
• Avtroppende justisminister Sylvi Listhaug (Frp) hylles på brei front av støttegrupper på sosiale medier og på sin egen Facebook-side. Også den ekstreme høyresida i Norge lovpriser henne. I går la nazistiske Vigrid ut en hyllest av Listhaug...
Tirsdag 20. mars 2018
Sylvi Listhaugs tilhengere mobiliserte med blomster. Motstanderne svarer med å donere penger. Er kampanjene to sider av samme lik og del-retorikk?
Tirsdag 20. mars 2018
• De siste dagenes oppgjør i Stortinget om justisminister Sylvi Listhaug (Frp) har vært oppmuntrende for de kreftene i Norge som utallige ganger oppgitt har måttet konstatere at all kritikk mot henne har prellet av som vann på gåsa. Denne...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk