Torsdag 11. januar 2018
Norsk kvinne omkom under svømmetur på Gran Canaria
En 77 år gammel kvinne omkom onsdag på Gran Canaria i det som mest sannsynlig var en drukningsulykke.
Publisert: 11 Januar 23:18
En 77 år gammel kvinne omkom onsdag på Gran Canaria i det som mest sannsynlig var en drukningsulykke.
Kvinnen ble funnet bevisstløs i vannet tidlig onsdag ettermiddag, melder nødsentralen på Kanariøyene i en pressemelding.
Livreddere og ambulansepersonell utførte gjenopplivingsforsøk, men kvinnen ble erklært død på stedet. Det var Canarijournalen som først omtalte saken.
Ulykken skjedde på Amadore-stranden på sørkysten av Gran Canaria.
Stranden, som er en av de mest populære strendene på Gran Canaria, fremsto i en undersøkelse om sikkerhet i 2014 som Kanariøyenes farligste strand. Dette blant annet som følge av mangelfull varsling om at det er brådypt der.
Kvinnens dødsårsak skal fastslås på Rettsmedisinsk institutt i Las Palmas, men alt tyder på at hun druknet, melder avisa.
I fjor økte antallet drukningsdødsfall med nesten 30 prosent til 93 på Kanariøyene, mer enn dobbelt så mange som omkom i trafikken der.
(©NTB)
Mandag 19. mars 2018
DYR SKYSS: Skuleskyss kostar nær fire milliardar kroner i året – ein tredel av det barnetrygda kostar.Den dyraste skuleskyssen kostar ein million per elev.
Mandag 19. mars 2018
• Kanskje er det bare én forskjell på kvinnelige og mannlige ledere: En mannlig leder blir sjeldnere mistenkt for ikke å beherske jobben sin bare fordi han er mann. Forskning viser at «atypiske» ledere får mer kritisk oppmerksomhet. Er du...
Mandag 19. mars 2018
Det er fremdeles full strid blant naboene som bor nærmest Utøya, over ett år etter at nytt forslag til plassering av minne­sted ble lansert.
Mandag 19. mars 2018
FULLT: Valglokalene i Moskva var mye fullere enn ved forrige presidentvalg. Klassekampen så en mengde russere stemme på Vladimir Putin.
Lørdag 17. mars 2018
• Fremskrittspartiets regjeringsdeltakelse har vært sett på som en slags «normalisering» av partiet, som har bidratt til å øke den ideo­logiske avstanden til aggressivt rasistiske partier og bevegelser i andre land. Men Sylvi Listhaug har...
Lørdag 17. mars 2018
Fortjener trakassørene en ny sjanse, eller må de finne seg i å bytte jobb? Feminister, jurister og medie­folk er uenige.
Lørdag 17. mars 2018
FORPOSTFEKTING: Stormaktene forbereder nye utspill mens kamper pågår på to fronter i Syria.
Lørdag 17. mars 2018
MOTPOLER: Uenigheten om EUs energiunion går helt til topps i Ap. Mens Jonas Gahr Støre har advart mot å si nei, har parti­sekretær Kjersti Stenseng i interne møter advart mot å si ja.
Lørdag 17. mars 2018
Skurrar: Kaj Skagen skriv rikt og ofte råkande om norsk tru og tanke, men i samtidsdiagnosen brusar han med lånte fjør.
Fredag 16. mars 2018
Begrepet «norsk kultur» er tømt for innhold, mener forfatter Kaj Skagen. Skylda legger han på seksti­åtterne.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk