Onsdag 13. desember 2017
Falcao-mål fra midtsirkelen sendte Monaco videre
Radamel Falcao scoret fra midtsirkelen da Monaco tok seg til kvartfinale i den franske ligacupen i fotball med 2-0 over Caen tirsdag.
Publisert: 13 Desember 01:19
Radamel Falcao scoret fra midtsirkelen da Monaco tok seg til kvartfinale i den franske ligacupen i fotball med 2-0 over Caen tirsdag.
Monaco ledet allerede etter en scoring av Guido Carrillo da innbytter Falcao tok imot ballen i midtsirkelen så vidt inne på motstanderens halvdel. Han vendte og knallet ballen i en bue over keeper Brice Samba og inn i mål fra nesten 50 meter.
Det var colombianerens 18. scoring for sesongen.
Monaco er på tredjeplass i Ligue 1, ni poeng bak Paris Saint-Germain, og endte sist i sin gruppe i mesterligaen. Det betyr at de hjemlige cupene blir klubbens eneste reelle sjanse til å vinne noe denne sesongen.
Toulouse slo Bordeaux 2-0 med mål av Max-Alain Gradel (straffe) og Ola Toivonen, mens Angelo Fulgini ga Angers 1-0-seier over Metz.
De fem siste kampene i åttedelsfinalen spilles onsdag.

(©NTB)
Lørdag 24. mars 2018
• I gårsdagens Klassekampen, i en artikkel av Tonny Vorm om den amerikanske forfatteren Sinclair Lewis (1885–1951), ble vi minnet om at det ikke bare er i dag den politiske situasjonen har vært komplisert. Vorm skriver om Lewis’ roman «Det...
Lørdag 24. mars 2018
ETTERTANKE: LO-rådgiver Jonas Bals angriper sin tidligere sjef for hånd­teringen av Acer-saken. Fylkesordfører Tore O. Sandvik sier saken er mer opp­rivende for partiet enn EU-striden.
Lørdag 24. mars 2018
KRIGSTØRST: Med hauken John Bolton som nasjonal sikkerhetsrådgiver vil USA skru opp krigspresset på Norge, tror offiser Tormod Heier.
Lørdag 24. mars 2018
Kraft: Hvordan former vold og frykt mennesker og samfunn?
Fredag 23. mars 2018
Det må være mulig å samarbeide i Mentor Medier selv om avisene er ulike, sier Dagsavisen-redaktør Eirik Hoff Lysholm.
Fredag 23. mars 2018
DRAMA: Nicolas Sarkozy er siktet for å ha brukt penger fra Gaddafi-regimet til å vinne presidentvalget i 2007. En potensiell skandale av internasjonal størrelse rulles nå opp i Frankrike.
Fredag 23. mars 2018
TRUET: Mange overlevende etter 22. juli har blitt eller føler seg truet etter de siste ukenes debatt. – Ingen av dem har dratt 22. juli-kortet, sier Tonje Brenna.
Fredag 23. mars 2018
• EU-parlamentet og det britiske parlamentet vil ha svar fra Facebook-sjef Mark Zuckerberg på hvordan informasjon om millioner av brukere har havnet på avveie. The New York Times og The Observer har avdekket at kommunikasjonsbyrået Cambridge...
Torsdag 22. mars 2018
SOSIALE MEDIER: De er skuffet over Frp, men hyller Sylvi Listhaug. Om lag 30.000 nordmenn er aktive på innvandringskritiske Facebook-grupper.
Torsdag 22. mars 2018
Mentor Medier står i en identitetskrise, sier Vårt Land- redaktør Åshild Mathisen om eieren hun er i krass konflikt med.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk