Tirsdag 12. desember 2017
Barnes banket Burnley opp på mesterligaplass
Ashley Barnes ble den store helten da Burnley slet seg til 1-0 mot Stoke i Premier League tirsdag. Seieren gjør at Burnley klatrer til fjerdeplass på tabellen.
Publisert: 12 Desember 23:47
Ashley Barnes ble den store helten da Burnley slet seg til 1-0 mot Stoke i Premier League tirsdag. Seieren gjør at Burnley klatrer til fjerdeplass på tabellen.
Tottenham, Liverpool og Arsenal: Felles for samtlige lag er at de befinner seg bak Burnley på tabellen etter tirsdagens Premier League-kamper.
– Fotball handler om realiteter, men også om drømmer, sa Burnley-manager Sean Dyche til BBC Radio 5 Live.
– Vi prøver å finne ut hvor mye det er mulig å oppnå denne sesongen.
Oppgjøret mot og Stoke så ut til å ende målløst inntil Barnes var råsterk og satte ballen bak Jack Butland fra 15 meter i det 89. minutt.
Innbytteren ble matchvinner på Turf Moor og sikret Burnleys sjette seier på de åtte siste seriekampene.

Ulvestad på benkenBurnley avanserer tre plasser på tabellen til fjerdeplass før resten av topplagene spiller onsdag. Det er den siste plassen som gir spill i mesterligaen.
Norske Fredrik Ulvestad satt på benken hele kampen for Burnley.
Stoke kan for øvrig måtte klare seg uten Kurt Zouma i det hektiske desemberprogrammet. Midtstopperen leverte en god forestilling mot Burnley før han la seg ned med en kjenning på baksiden av låret etter 64 minutter. Franskmannen måtte byttes ut.

SnuoperasjonCrystal Palace sto for en voldsom snuoperasjon mot Watford tirsdag. Daryl Janmaat så ut til å bli matchvinner mot London-laget, men bortelaget på Selhurst Park kollapset fullstendig da Tom Cleverley fikk sitt annet gule kort tre minutter før full tid.
Bakary Sako utlignet i det 89. minutt, før James McArthur fikk en enkel jobb med å sette inn seiersmålet tre minutter senere.
– Det sier mye om spillernes karakterstyrke når man avgjør en kamp i siste øyeblikk, og det er flott for fansen, sa Palace-manager Roy Hodgson.
Watford forblir på 9.-plass, mens Hodgsons menn klatret fra jumboposisjonen og helt opp på sikker plass før de resterende bunnlagene spiller onsdag.

(©NTB)
Lørdag 24. mars 2018
• I gårsdagens Klassekampen, i en artikkel av Tonny Vorm om den amerikanske forfatteren Sinclair Lewis (1885–1951), ble vi minnet om at det ikke bare er i dag den politiske situasjonen har vært komplisert. Vorm skriver om Lewis’ roman «Det...
Lørdag 24. mars 2018
ETTERTANKE: LO-rådgiver Jonas Bals angriper sin tidligere sjef for hånd­teringen av Acer-saken. Fylkesordfører Tore O. Sandvik sier saken er mer opp­rivende for partiet enn EU-striden.
Lørdag 24. mars 2018
KRIGSTØRST: Med hauken John Bolton som nasjonal sikkerhetsrådgiver vil USA skru opp krigspresset på Norge, tror offiser Tormod Heier.
Lørdag 24. mars 2018
Kraft: Hvordan former vold og frykt mennesker og samfunn?
Fredag 23. mars 2018
Det må være mulig å samarbeide i Mentor Medier selv om avisene er ulike, sier Dagsavisen-redaktør Eirik Hoff Lysholm.
Fredag 23. mars 2018
DRAMA: Nicolas Sarkozy er siktet for å ha brukt penger fra Gaddafi-regimet til å vinne presidentvalget i 2007. En potensiell skandale av internasjonal størrelse rulles nå opp i Frankrike.
Fredag 23. mars 2018
TRUET: Mange overlevende etter 22. juli har blitt eller føler seg truet etter de siste ukenes debatt. – Ingen av dem har dratt 22. juli-kortet, sier Tonje Brenna.
Fredag 23. mars 2018
• EU-parlamentet og det britiske parlamentet vil ha svar fra Facebook-sjef Mark Zuckerberg på hvordan informasjon om millioner av brukere har havnet på avveie. The New York Times og The Observer har avdekket at kommunikasjonsbyrået Cambridge...
Torsdag 22. mars 2018
SOSIALE MEDIER: De er skuffet over Frp, men hyller Sylvi Listhaug. Om lag 30.000 nordmenn er aktive på innvandringskritiske Facebook-grupper.
Torsdag 22. mars 2018
Mentor Medier står i en identitetskrise, sier Vårt Land- redaktør Åshild Mathisen om eieren hun er i krass konflikt med.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk