Tirsdag 12. desember 2017
Barnes banket Burnley opp på mesterligaplass
Ashley Barnes ble den store helten da Burnley slet seg til 1-0 mot Stoke i Premier League tirsdag. Seieren gjør at Burnley klatrer til fjerdeplass på tabellen.
Publisert: 12 Desember 23:47
Ashley Barnes ble den store helten da Burnley slet seg til 1-0 mot Stoke i Premier League tirsdag. Seieren gjør at Burnley klatrer til fjerdeplass på tabellen.
Tottenham, Liverpool og Arsenal: Felles for samtlige lag er at de befinner seg bak Burnley på tabellen etter tirsdagens Premier League-kamper.
– Fotball handler om realiteter, men også om drømmer, sa Burnley-manager Sean Dyche til BBC Radio 5 Live.
– Vi prøver å finne ut hvor mye det er mulig å oppnå denne sesongen.
Oppgjøret mot og Stoke så ut til å ende målløst inntil Barnes var råsterk og satte ballen bak Jack Butland fra 15 meter i det 89. minutt.
Innbytteren ble matchvinner på Turf Moor og sikret Burnleys sjette seier på de åtte siste seriekampene.

Ulvestad på benkenBurnley avanserer tre plasser på tabellen til fjerdeplass før resten av topplagene spiller onsdag. Det er den siste plassen som gir spill i mesterligaen.
Norske Fredrik Ulvestad satt på benken hele kampen for Burnley.
Stoke kan for øvrig måtte klare seg uten Kurt Zouma i det hektiske desemberprogrammet. Midtstopperen leverte en god forestilling mot Burnley før han la seg ned med en kjenning på baksiden av låret etter 64 minutter. Franskmannen måtte byttes ut.

SnuoperasjonCrystal Palace sto for en voldsom snuoperasjon mot Watford tirsdag. Daryl Janmaat så ut til å bli matchvinner mot London-laget, men bortelaget på Selhurst Park kollapset fullstendig da Tom Cleverley fikk sitt annet gule kort tre minutter før full tid.
Bakary Sako utlignet i det 89. minutt, før James McArthur fikk en enkel jobb med å sette inn seiersmålet tre minutter senere.
– Det sier mye om spillernes karakterstyrke når man avgjør en kamp i siste øyeblikk, og det er flott for fansen, sa Palace-manager Roy Hodgson.
Watford forblir på 9.-plass, mens Hodgsons menn klatret fra jumboposisjonen og helt opp på sikker plass før de resterende bunnlagene spiller onsdag.

(©NTB)
Torsdag 18. januar 2018
• The Guardian hadde tirsdag en sak der det hevdes at Norge uoffisielt sender signaler til Brussel om at Storbritannia ikke bør få en avtale med EU som er bedre enn EØS-avtalen, der Norge som kjent er pålagt å ta inn alle EU-lover på...
Torsdag 18. januar 2018
KLATRAR: No skal Torbjørn Røe Isaksen lære seg inntektssida på statsbudsjettet. – Eg ser han gjerne som Høgre-leiar og statsminister i framtida, seier fylkesleiar.
Torsdag 18. januar 2018
HØYT SPILL: Innvandreraktivister krever at Demokrater setter hardt mot hardt i forhandlingsstrid med Donald Trump og Republikanerne.
Torsdag 18. januar 2018
Aftenposten og VG viet i går forsidene til en sak basert på rykter om Venstre-leder Trine Skei Grande. – Noe nytt, mener medieviter Gunn Enli.
Onsdag 17. januar 2018
Tore Renberg har aldri deltatt på møter i Forfatter­foreningen. Poet Endre Ruset meldte seg ut i protest. Debatten om medlemskriteriene i forfatternes organisasjon fortsetter.
Onsdag 17. januar 2018
GRUVESJOKK: Ola Elvestuen blir ny miljøminister, men Venstre får ikkje stoppa at omstridt gruveavfall går ut i Førde­fjorden. – Ikkje til å tru, seier Natur og Ungdom.
Onsdag 17. januar 2018
• I Jeløya-plattformen åpner Høyre, Frp og Venstre for storstilt overføring av offentlig tjenesteproduksjon til private. Flere steder i erklæringen står det at det er viktig å hindre at offentlige bedrifter gis særfordeler som fører til...
Onsdag 17. januar 2018
FRIENDLY FIRE: Demokrater anklager varsler, transkvinne og venstreutfordrer Chelsea Manning for å være Vladimir Putins nikkedokke.
Tirsdag 16. januar 2018
«Jeg har vært flyktning, gjest, emigrant og immigrant,» fortalte Helga Hernes i «Fremmed i Norge» (1982). Mot slutten av andre verdenskrig ble hun og hennes familie fordrevet fra sine hjem i Vest-Preussen (den gang...
Tirsdag 16. januar 2018
DRAMATISK: Hvis FN må kutte i tilbudet til millioner palestinske flyktninger, kan resultatet bli katastrofalt, sier FNs Christopher Gunnes.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk