Tirsdag 12. desember 2017
Barnes banket Burnley opp på mesterligaplass
Ashley Barnes ble den store helten da Burnley slet seg til 1-0 mot Stoke i Premier League tirsdag. Seieren gjør at Burnley klatrer til fjerdeplass på tabellen.
Publisert: 12 Desember 23:47
Ashley Barnes ble den store helten da Burnley slet seg til 1-0 mot Stoke i Premier League tirsdag. Seieren gjør at Burnley klatrer til fjerdeplass på tabellen.
Tottenham, Liverpool og Arsenal: Felles for samtlige lag er at de befinner seg bak Burnley på tabellen etter tirsdagens Premier League-kamper.
– Fotball handler om realiteter, men også om drømmer, sa Burnley-manager Sean Dyche til BBC Radio 5 Live.
– Vi prøver å finne ut hvor mye det er mulig å oppnå denne sesongen.
Oppgjøret mot og Stoke så ut til å ende målløst inntil Barnes var råsterk og satte ballen bak Jack Butland fra 15 meter i det 89. minutt.
Innbytteren ble matchvinner på Turf Moor og sikret Burnleys sjette seier på de åtte siste seriekampene.

Ulvestad på benkenBurnley avanserer tre plasser på tabellen til fjerdeplass før resten av topplagene spiller onsdag. Det er den siste plassen som gir spill i mesterligaen.
Norske Fredrik Ulvestad satt på benken hele kampen for Burnley.
Stoke kan for øvrig måtte klare seg uten Kurt Zouma i det hektiske desemberprogrammet. Midtstopperen leverte en god forestilling mot Burnley før han la seg ned med en kjenning på baksiden av låret etter 64 minutter. Franskmannen måtte byttes ut.

SnuoperasjonCrystal Palace sto for en voldsom snuoperasjon mot Watford tirsdag. Daryl Janmaat så ut til å bli matchvinner mot London-laget, men bortelaget på Selhurst Park kollapset fullstendig da Tom Cleverley fikk sitt annet gule kort tre minutter før full tid.
Bakary Sako utlignet i det 89. minutt, før James McArthur fikk en enkel jobb med å sette inn seiersmålet tre minutter senere.
– Det sier mye om spillernes karakterstyrke når man avgjør en kamp i siste øyeblikk, og det er flott for fansen, sa Palace-manager Roy Hodgson.
Watford forblir på 9.-plass, mens Hodgsons menn klatret fra jumboposisjonen og helt opp på sikker plass før de resterende bunnlagene spiller onsdag.

(©NTB)
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...
Onsdag 19. september 2018
I KLISTERET: Nicolas Sarkozys stabssjef er tiltalt for korrupsjon. Muammar al-Gaddafis sønn skriver om en koffert full av penger. Etterforskningen av Frankrikes ekspresident tiltar.
Onsdag 19. september 2018
SNUDDE: Etter «nærmere dialog med departementet» stokket forsvarssjefen om på innstillingen til ny sjef i Heimevernet. Dermed rykket Eirik Kristoffersen opp fra bunnen til toppen av lista.
Tirsdag 18. september 2018
• Mer enn hvert fjerde barn i Norge, 27 prosent, er ikke med på organiserte fritidsaktiviteter. Det er en økning på 7 prosentpoeng på fem år, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av DNB, gjengitt i blant annet Vårt Land i...
Tirsdag 18. september 2018
MISSILER: Den russiske militære opptrappingen på Kolahalvøya er nå synlig på Googles satellitt-bilder.
Tirsdag 18. september 2018
60 aviser risikerer å gå dukken dersom Stortinget åpner for postomdeling annenhver dag, advarer Landslaget for lokalaviser. – Dette forslaget er helt vanvittig, sier Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk.
Tirsdag 18. september 2018
MEGAPROSJEKT: Equinor søker Enova om 2,5 milliarder i støtte for å elektrifisere to oljefelt med havvind. Det tilsvarer hele Enovas støttepott i fjor.
Mandag 17. september 2018
• Lørdag var det ti år siden den amerikanske banken Lehman Brothers gikk under i historiens største konkurs. Hendelsen har blitt selve symbolet på finanskrisa som rammet verden hardt i årene etter 2008. Krisa startet i de store...
Mandag 17. september 2018
Filmskaper Deeyah Khan har reist hjem til amerikanske høyreekstremister for å intervjue dem. Hun mener det er en dårlig idé å nekte folk en talerstol.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk