Tirsdag 12. desember 2017
Barnes banket Burnley opp på mesterligaplass
Ashley Barnes ble den store helten da Burnley slet seg til 1-0 mot Stoke i Premier League tirsdag. Seieren gjør at Burnley klatrer til fjerdeplass på tabellen.
Publisert: 12 Desember 23:47
Ashley Barnes ble den store helten da Burnley slet seg til 1-0 mot Stoke i Premier League tirsdag. Seieren gjør at Burnley klatrer til fjerdeplass på tabellen.
Tottenham, Liverpool og Arsenal: Felles for samtlige lag er at de befinner seg bak Burnley på tabellen etter tirsdagens Premier League-kamper.
– Fotball handler om realiteter, men også om drømmer, sa Burnley-manager Sean Dyche til BBC Radio 5 Live.
– Vi prøver å finne ut hvor mye det er mulig å oppnå denne sesongen.
Oppgjøret mot og Stoke så ut til å ende målløst inntil Barnes var råsterk og satte ballen bak Jack Butland fra 15 meter i det 89. minutt.
Innbytteren ble matchvinner på Turf Moor og sikret Burnleys sjette seier på de åtte siste seriekampene.

Ulvestad på benkenBurnley avanserer tre plasser på tabellen til fjerdeplass før resten av topplagene spiller onsdag. Det er den siste plassen som gir spill i mesterligaen.
Norske Fredrik Ulvestad satt på benken hele kampen for Burnley.
Stoke kan for øvrig måtte klare seg uten Kurt Zouma i det hektiske desemberprogrammet. Midtstopperen leverte en god forestilling mot Burnley før han la seg ned med en kjenning på baksiden av låret etter 64 minutter. Franskmannen måtte byttes ut.

SnuoperasjonCrystal Palace sto for en voldsom snuoperasjon mot Watford tirsdag. Daryl Janmaat så ut til å bli matchvinner mot London-laget, men bortelaget på Selhurst Park kollapset fullstendig da Tom Cleverley fikk sitt annet gule kort tre minutter før full tid.
Bakary Sako utlignet i det 89. minutt, før James McArthur fikk en enkel jobb med å sette inn seiersmålet tre minutter senere.
– Det sier mye om spillernes karakterstyrke når man avgjør en kamp i siste øyeblikk, og det er flott for fansen, sa Palace-manager Roy Hodgson.
Watford forblir på 9.-plass, mens Hodgsons menn klatret fra jumboposisjonen og helt opp på sikker plass før de resterende bunnlagene spiller onsdag.

(©NTB)
Lørdag 16. juni 2018
PÅ DØRA: Reklameguru Ingebrigt Steen Jensen og samboeren Trude Solheim er lei av at Arbeiderpartiet ikke skaper entusiasme, og fremmer ti saker som de håper kan gjenreise partiet.
Lørdag 16. juni 2018
• Andelen innbyggere med høyere utdanning har aldri vært høyere i Norge, skriver Kommunal Rapport basert på tall fra Statistisk sentralbyrå. 33,4 prosent av befolkningen over 16 år har nå minst treårig høyere utdanning fra universitet eller...
Lørdag 16. juni 2018
TAUST: Av hensyn til allierte og militskrigerne selv vil regjeringen ikke si hvem Norge har trent i Syria. USA slår fast at koalisjonen støtter gruppa MaT, som bekrefter å ha fått norsk trening.
Lørdag 16. juni 2018
Jakob Weidemann lot seg tydelig begeistre av modernismens helter. I en ny utstilling følger vi hans reise fra prøvende aktmaler til abstraksjonens pioner.
Lørdag 16. juni 2018
Arbeiderpartiet: Partisekretæren vurderer Gerhardsen av i dag.
Fredag 15. juni 2018
Skal Høyesteretts avgjørelser være gratis tilgjengelig på nett? Det er kjernen i en konflikt mellom Lovdata og ytringsfrihetsaktivister.
Fredag 15. juni 2018
• Mímir Kristjánsson skriver i boka «Hva ville Gerhardsen gjort?» at Arbeiderpartiet tidligere så seg selv som en representant for «det store arbeidende folk». Ja, partiet kompromisset med storkapitalen, men kontrakten med velgerne var at...
Fredag 15. juni 2018
BØYER IKKE AV: Finnmark vil møte trusler fra regjeringen med sivil ulydighet. Regjeringen lover represalier.
Fredag 15. juni 2018
KRIG: Med stormløpet mot havnebyen Hodeida forsøker Saudi-koalisjonen, med støtte fra USA og Vesten, å avgjøre krigen i Jemen militært.
Torsdag 14. juni 2018
SPRIK: Theresa May avverget brexit-mytteri i parlamentet, men er ennå under hardt press fra fløyene i eget parti.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk