Søndag 19. november 2017
Håndball: Serielederen knuste Nøtterøy
Serieleder Halden vant som ventet mot tabelljumbo Nøtterøy i herrenes eliteserie i håndball. Østfoldingene vant til slutt 42-28.
Publisert: 19 November 21:41
Serieleder Halden vant som ventet mot tabelljumbo Nøtterøy i herrenes eliteserie i håndball. Østfoldingene vant til slutt 42-28.
Halden hadde få problemer å feie Nøtterøy av banen søndag. Østfoldingene sikret seg to poengs forsprang til serietoer Elverum, mens vestfoldingene fortsatt står uten poeng etter ni spilte kamper. Halden har to kamper mer spilt enn Elverum.
Gjestene hang godt med første halvdel av førsteomgangen, men på stillingen 9-8 til Halden sa hjemmelaget takk og farvel. Til pause sto det 23-12 og løpet var kjørt for Nøtterøy.
På det meste ledet Halden med 15 mål etter pause, men kampen i Remmenhallen endte til slutt 42-28.
Trym Bilov-Olsen dunket inn 10 av 13 forsøk og ble hjemmelagets toppscorer. Nøtterøys Theodor Greger Jahnsen og Jakob Weidemann noterte seg for fem mål hver, noe som var flest for gjestene.
I den andre kampen søndag tok ØIF Arendal imot Sandnes. ØIF vant kampen 38-27, og klatret med det forbi Drammen og la seg på tredjeplass på tabellen. Sørlendingene har spilt én kamp mer enn Drammen og risikerer å bli skjøvet tilbake igjen etter neste Drammen-kamp.
ØIF Arendal ledet 17-13 til pause, men vant til slutt med elleve mål. Da kampen var slutt lyste det 38-27 på lystavla.
Josip Vidovic ble hjemmelagets toppscorer med ni mål, mens André Ellertsens seks mål gjorde han til toppscorer for Sandnes.
(©NTB)
Lørdag 24. februar 2018
STYRKAR: Oslo-politiet sender ein ekstra politibetent til det tverretatlege senteret som skal avdekka arbeidslivskriminalitet og flyttar ansvaret for oppfølging av politiets rolle.
Lørdag 24. februar 2018
BOIKOTT: LO-kongressen vedtok i fjor boikott av Israel. Nå krever Israels ambassadør at LO endrer sin «avskyelige politikk» for at LO-tillitsvalgte skal få slippe inn i Israel.
Lørdag 24. februar 2018
Det er ikke så lenge siden forlagene kostet på seg trådheftet innbinding og offset-trykk når en ny roman skulle i trykken. Nå er digitaltrykk og limfresing i ryggen den nye normen.
Lørdag 24. februar 2018
Uro: Elena Ferrante tegner opp voldens historie i kvinneliv.
Fredag 23. februar 2018
IDEOLOGISK: Oslo Arbeidersamfunn ber partiet vedta nytt prinsipprogram på lands­møtet i 2019. Parti­sekretær Kjersti Stenseng er ikke fremmed for tanken.
Fredag 23. februar 2018
Universitetet trenger finansieringsordninger som lar oss teste ut dristige ideer, mener biolog Dag Hessen.
Fredag 23. februar 2018
• Alle som har pusset opp hjemme eller sittet i et borettslagsstyre, vet at det i byggeprosjekter kan tilkomme ekstra utgifter. Kanskje var ikke grunnen som antatt, det elektriske anlegget måtte i tillegg oppgraderes, eller arbeidet tok...
Fredag 23. februar 2018
NON-STOP: – Ingen har en strategisk visjon om framtidas Syria. Blodbadet vil fortsette i lang tid, sier egyptisk professor.
Torsdag 22. februar 2018
Munchmuseet frykter at det vil gå glipp av utstillinger med verdenskjente kunstnere hvis ikke den statlige forsikringsordningen for museer blir bedre.
Torsdag 22. februar 2018
KLASSEKNIPE: Brexit-motstandere i Labour øker presset mot partilederen. Men blant velgere i lave sosiale sjikt står brexit-støtten sterkt.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk