Søndag 19. november 2017
Håndball: Serielederen knuste Nøtterøy
Serieleder Halden vant som ventet mot tabelljumbo Nøtterøy i herrenes eliteserie i håndball. Østfoldingene vant til slutt 42-28.
Publisert: 19 November 21:41
Serieleder Halden vant som ventet mot tabelljumbo Nøtterøy i herrenes eliteserie i håndball. Østfoldingene vant til slutt 42-28.
Halden hadde få problemer å feie Nøtterøy av banen søndag. Østfoldingene sikret seg to poengs forsprang til serietoer Elverum, mens vestfoldingene fortsatt står uten poeng etter ni spilte kamper. Halden har to kamper mer spilt enn Elverum.
Gjestene hang godt med første halvdel av førsteomgangen, men på stillingen 9-8 til Halden sa hjemmelaget takk og farvel. Til pause sto det 23-12 og løpet var kjørt for Nøtterøy.
På det meste ledet Halden med 15 mål etter pause, men kampen i Remmenhallen endte til slutt 42-28.
Trym Bilov-Olsen dunket inn 10 av 13 forsøk og ble hjemmelagets toppscorer. Nøtterøys Theodor Greger Jahnsen og Jakob Weidemann noterte seg for fem mål hver, noe som var flest for gjestene.
I den andre kampen søndag tok ØIF Arendal imot Sandnes. ØIF vant kampen 38-27, og klatret med det forbi Drammen og la seg på tredjeplass på tabellen. Sørlendingene har spilt én kamp mer enn Drammen og risikerer å bli skjøvet tilbake igjen etter neste Drammen-kamp.
ØIF Arendal ledet 17-13 til pause, men vant til slutt med elleve mål. Da kampen var slutt lyste det 38-27 på lystavla.
Josip Vidovic ble hjemmelagets toppscorer med ni mål, mens André Ellertsens seks mål gjorde han til toppscorer for Sandnes.
(©NTB)
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...
Onsdag 19. september 2018
I KLISTERET: Nicolas Sarkozys stabssjef er tiltalt for korrupsjon. Muammar al-Gaddafis sønn skriver om en koffert full av penger. Etterforskningen av Frankrikes ekspresident tiltar.
Onsdag 19. september 2018
SNUDDE: Etter «nærmere dialog med departementet» stokket forsvarssjefen om på innstillingen til ny sjef i Heimevernet. Dermed rykket Eirik Kristoffersen opp fra bunnen til toppen av lista.
Tirsdag 18. september 2018
• Mer enn hvert fjerde barn i Norge, 27 prosent, er ikke med på organiserte fritidsaktiviteter. Det er en økning på 7 prosentpoeng på fem år, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av DNB, gjengitt i blant annet Vårt Land i...
Tirsdag 18. september 2018
MISSILER: Den russiske militære opptrappingen på Kolahalvøya er nå synlig på Googles satellitt-bilder.
Tirsdag 18. september 2018
60 aviser risikerer å gå dukken dersom Stortinget åpner for postomdeling annenhver dag, advarer Landslaget for lokalaviser. – Dette forslaget er helt vanvittig, sier Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk.
Tirsdag 18. september 2018
MEGAPROSJEKT: Equinor søker Enova om 2,5 milliarder i støtte for å elektrifisere to oljefelt med havvind. Det tilsvarer hele Enovas støttepott i fjor.
Mandag 17. september 2018
• Lørdag var det ti år siden den amerikanske banken Lehman Brothers gikk under i historiens største konkurs. Hendelsen har blitt selve symbolet på finanskrisa som rammet verden hardt i årene etter 2008. Krisa startet i de store...
Mandag 17. september 2018
Filmskaper Deeyah Khan har reist hjem til amerikanske høyreekstremister for å intervjue dem. Hun mener det er en dårlig idé å nekte folk en talerstol.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk