Søndag 19. november 2017
Håndball: Serielederen knuste Nøtterøy
Serieleder Halden vant som ventet mot tabelljumbo Nøtterøy i herrenes eliteserie i håndball. Østfoldingene vant til slutt 42-28.
Publisert: 19 November 21:41
Serieleder Halden vant som ventet mot tabelljumbo Nøtterøy i herrenes eliteserie i håndball. Østfoldingene vant til slutt 42-28.
Halden hadde få problemer å feie Nøtterøy av banen søndag. Østfoldingene sikret seg to poengs forsprang til serietoer Elverum, mens vestfoldingene fortsatt står uten poeng etter ni spilte kamper. Halden har to kamper mer spilt enn Elverum.
Gjestene hang godt med første halvdel av førsteomgangen, men på stillingen 9-8 til Halden sa hjemmelaget takk og farvel. Til pause sto det 23-12 og løpet var kjørt for Nøtterøy.
På det meste ledet Halden med 15 mål etter pause, men kampen i Remmenhallen endte til slutt 42-28.
Trym Bilov-Olsen dunket inn 10 av 13 forsøk og ble hjemmelagets toppscorer. Nøtterøys Theodor Greger Jahnsen og Jakob Weidemann noterte seg for fem mål hver, noe som var flest for gjestene.
I den andre kampen søndag tok ØIF Arendal imot Sandnes. ØIF vant kampen 38-27, og klatret med det forbi Drammen og la seg på tredjeplass på tabellen. Sørlendingene har spilt én kamp mer enn Drammen og risikerer å bli skjøvet tilbake igjen etter neste Drammen-kamp.
ØIF Arendal ledet 17-13 til pause, men vant til slutt med elleve mål. Da kampen var slutt lyste det 38-27 på lystavla.
Josip Vidovic ble hjemmelagets toppscorer med ni mål, mens André Ellertsens seks mål gjorde han til toppscorer for Sandnes.
(©NTB)
Onsdag 13. desember 2017
SOSIALUTGIFTER: 16 OECD-land bruker en større andel av BNP på offentlig velferd enn Norge. Inkluderes private ordninger, er vi nede på 21. plass.
Onsdag 13. desember 2017
• Statsminister Erna Solberg (H) har fått kritikk for at hun ikke klappet under nobelseremonien. Det er det ingen grunn til å kritisere henne for. Den norske regjeringen har både fratatt prisvinnerne i Ican økonomisk støtte og har konsekvent...
Onsdag 13. desember 2017
Bokhandelkjeden Norli har nesten sluttet å kjøpe inn bøker i store volum. – Dette er dramatisk, mener litteratur­sosiolog Cecilie Naper.
Onsdag 13. desember 2017
UTENFOR: EU har satt av 15 milliarder i året til utvikling av forsvarsindustrien. Norge vil ikke få penger fra programmet.
Tirsdag 12. desember 2017
SPLITTA HERSK: Frps landsstyre er meir samla om at Venstre skal gå i regjeringsforhandlingar enn kva Venstres landsstyre er.
Tirsdag 12. desember 2017
NRK har mistet hver femte daglige radiolytter etter slukkingen av FM-nettet.
Tirsdag 12. desember 2017
STRAFF: Venezuelas president Nicolás Maduro sier partier som boikottet lokalvalget ikke får stille i neste års presidentvalg.
Tirsdag 12. desember 2017
• Venstre-leder Trine Skei Grande går inn i regjeringsforhandlinger med Høyre og Frp med et splittet parti i ryggen. Elleve av landsstyremedlemmene stemte mot regjeringsforhandlinger, mens 24 stemte for. NRK melder at én av stemmene var...
Mandag 11. desember 2017
Global strømmeopptur der ute, med nok et hiphop-gjennombrudd her hjemme – på godt norsk, dessuten.
Mandag 11. desember 2017
JA OG NEI: Halvparten av ordførarane til Venstre seier ja til regjering. Fleire meiner det er ein myte at Distrikts-Venstre er regjeringsmotstandarar.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk