Lørdag 21. oktober 2017
Hemmelighold rundt Pogba-retur
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
Publisert: 21 Oktober 10:48
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
– Jeg vet ikke om Pogba kan spille eller ikke, sa Mourinho tidligere denne uken.
Manchester United har holdt fast i sin sterke sesongstart selv etter at Pogba forsvant ut med hamstringskade etter kampen mot Basel sist måned.
Men selv om de holder 2.-plassen i Premier League, er det liten tvil om at Pogbas kvaliteter har vært savnet i de to siste kampene.
I de to siste er det blitt 0–0 mot Liverpool sist lørdag og 1–0 over Benfica i mesterligaen i midtuka.
Pogba postet selv en melding på sosiale medier torsdag der han gjorde løp i maksfart og virket i bra slag. Han antydet at et comeback ikke kunne komme fort nok.

MangelUnited har hatt mange midtbanespillere ute med skader den siste tiden. Marouane Fellaini mistet kampene mot Liverpool og Benfica, men den kneskadde belgieren spilte landskamper tidligere i måneden.
I fraværet av Pogba og Fellaini har Nemanja Matic og Ander Herrera spilt på midten, og det gjør de trolig lørdag også om skadestatusen ikke endrer seg.
Phil Jones er muligens klar. Eric Bailly er et usikkert kort grunnet en lyskeskade.

UsikkerMarcus Rashfords status er også usikker etter mesterligamøtet mot Benfica. Der ble han byttet ut på tampen.
– Han fortalte meg at det var noe kneet. Det så ikke alvorlig ut, men jeg vet ikke. Forhåpentlig får vi med noen av de usikre, sa Mourinho.
Nyopprykkede Huddersfield startet sesongen mesterlig, men har bleknet i de siste ukene. De har ikke vunnet en eneste en av de seks siste kampene og har scoret bare ett mål på den tiden.
Sist helg ble det 0-2-tap for Swansea.
(©NTB)
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...
Onsdag 19. september 2018
I KLISTERET: Nicolas Sarkozys stabssjef er tiltalt for korrupsjon. Muammar al-Gaddafis sønn skriver om en koffert full av penger. Etterforskningen av Frankrikes ekspresident tiltar.
Onsdag 19. september 2018
SNUDDE: Etter «nærmere dialog med departementet» stokket forsvarssjefen om på innstillingen til ny sjef i Heimevernet. Dermed rykket Eirik Kristoffersen opp fra bunnen til toppen av lista.
Tirsdag 18. september 2018
• Mer enn hvert fjerde barn i Norge, 27 prosent, er ikke med på organiserte fritidsaktiviteter. Det er en økning på 7 prosentpoeng på fem år, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av DNB, gjengitt i blant annet Vårt Land i...
Tirsdag 18. september 2018
MISSILER: Den russiske militære opptrappingen på Kolahalvøya er nå synlig på Googles satellitt-bilder.
Tirsdag 18. september 2018
60 aviser risikerer å gå dukken dersom Stortinget åpner for postomdeling annenhver dag, advarer Landslaget for lokalaviser. – Dette forslaget er helt vanvittig, sier Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk.
Tirsdag 18. september 2018
MEGAPROSJEKT: Equinor søker Enova om 2,5 milliarder i støtte for å elektrifisere to oljefelt med havvind. Det tilsvarer hele Enovas støttepott i fjor.
Mandag 17. september 2018
• Lørdag var det ti år siden den amerikanske banken Lehman Brothers gikk under i historiens største konkurs. Hendelsen har blitt selve symbolet på finanskrisa som rammet verden hardt i årene etter 2008. Krisa startet i de store...
Mandag 17. september 2018
Filmskaper Deeyah Khan har reist hjem til amerikanske høyreekstremister for å intervjue dem. Hun mener det er en dårlig idé å nekte folk en talerstol.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk