Lørdag 21. oktober 2017
Hemmelighold rundt Pogba-retur
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
Publisert: 21 Oktober 10:48
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
– Jeg vet ikke om Pogba kan spille eller ikke, sa Mourinho tidligere denne uken.
Manchester United har holdt fast i sin sterke sesongstart selv etter at Pogba forsvant ut med hamstringskade etter kampen mot Basel sist måned.
Men selv om de holder 2.-plassen i Premier League, er det liten tvil om at Pogbas kvaliteter har vært savnet i de to siste kampene.
I de to siste er det blitt 0–0 mot Liverpool sist lørdag og 1–0 over Benfica i mesterligaen i midtuka.
Pogba postet selv en melding på sosiale medier torsdag der han gjorde løp i maksfart og virket i bra slag. Han antydet at et comeback ikke kunne komme fort nok.

MangelUnited har hatt mange midtbanespillere ute med skader den siste tiden. Marouane Fellaini mistet kampene mot Liverpool og Benfica, men den kneskadde belgieren spilte landskamper tidligere i måneden.
I fraværet av Pogba og Fellaini har Nemanja Matic og Ander Herrera spilt på midten, og det gjør de trolig lørdag også om skadestatusen ikke endrer seg.
Phil Jones er muligens klar. Eric Bailly er et usikkert kort grunnet en lyskeskade.

UsikkerMarcus Rashfords status er også usikker etter mesterligamøtet mot Benfica. Der ble han byttet ut på tampen.
– Han fortalte meg at det var noe kneet. Det så ikke alvorlig ut, men jeg vet ikke. Forhåpentlig får vi med noen av de usikre, sa Mourinho.
Nyopprykkede Huddersfield startet sesongen mesterlig, men har bleknet i de siste ukene. De har ikke vunnet en eneste en av de seks siste kampene og har scoret bare ett mål på den tiden.
Sist helg ble det 0-2-tap for Swansea.
(©NTB)
Onsdag 22. november 2017
Rundt halvparten av Amedias 63 lokal­aviser satser på strømming på nett av fotballkamper. Hittil i år har det utløst over 10.000 nysalg av abonnement.
Onsdag 22. november 2017
KAOS: Angela Merkel går gjennom en ekte politisk krise. Sosialdemokratene bestemmer kanslerens politiske framtid.
Onsdag 22. november 2017
TRUET: Leif Einar «Lothepus» Lothe mener regjeringens nye krav rammer småbedriftene. Bransjen vil at regjeringen anerkjenner praktisk erfaring.
Onsdag 22. november 2017
• I gårsdagens Klassekampen delte professor Alice Marwick fra University of North Carolina noen av sine funn, etter å ha studert internettfora som har blitt yngleplass for fenomenet alt-right (alternativ-høyre). Bevegelsen rommer ulike...
Tirsdag 21. november 2017
• Lørdag skrev Klassekampen om Bent Arne Aasli som har jobbet med vann og avløp siden han var 16 år. «Jeg har ikke mye skole å skryte av, fikk bare tatt ungdomsskolen før jeg begynte å jobbe. Men jeg skaffet meg fagbrev og har jobbet med...
Tirsdag 21. november 2017
DYKK: Hvordan skapes og spres falske nyheter? Professor Alice Marwick gjorde et digitalt dypdykk, og ble rystet over det hun fant.
Tirsdag 21. november 2017
Nettstedet Medier24 navngir en overgrepsanklaget Schibsted-topp med innvandrerbakgrunn. Redaktør Gard L. Michalsen synes det er «påfallende» at svenske medier anonymiserer ham.
Tirsdag 21. november 2017
NEDGANG: I 1965 oppga to tredeler av Aps velgere at de tilhørte arbeiderklassen. I 2017 er det en tredel. Blant Høyres velgere har andelen økt.
Mandag 20. november 2017
Årets bestselger «Reputation» er ikke like rett-fram som man skulle tro, laget av en popstjerne som leker seg med identitet – nye Taylor eller gamle?
Mandag 20. november 2017
OMKAMP: Regjeringspartia, KrF og Venstre oppretta gigantfylket Viken på Aust­landet. No vurderer KrF å snu om ­millionregionen rundt Oslo.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk