Lørdag 21. oktober 2017
Hemmelighold rundt Pogba-retur
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
Publisert: 21 Oktober 10:48
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
– Jeg vet ikke om Pogba kan spille eller ikke, sa Mourinho tidligere denne uken.
Manchester United har holdt fast i sin sterke sesongstart selv etter at Pogba forsvant ut med hamstringskade etter kampen mot Basel sist måned.
Men selv om de holder 2.-plassen i Premier League, er det liten tvil om at Pogbas kvaliteter har vært savnet i de to siste kampene.
I de to siste er det blitt 0–0 mot Liverpool sist lørdag og 1–0 over Benfica i mesterligaen i midtuka.
Pogba postet selv en melding på sosiale medier torsdag der han gjorde løp i maksfart og virket i bra slag. Han antydet at et comeback ikke kunne komme fort nok.

MangelUnited har hatt mange midtbanespillere ute med skader den siste tiden. Marouane Fellaini mistet kampene mot Liverpool og Benfica, men den kneskadde belgieren spilte landskamper tidligere i måneden.
I fraværet av Pogba og Fellaini har Nemanja Matic og Ander Herrera spilt på midten, og det gjør de trolig lørdag også om skadestatusen ikke endrer seg.
Phil Jones er muligens klar. Eric Bailly er et usikkert kort grunnet en lyskeskade.

UsikkerMarcus Rashfords status er også usikker etter mesterligamøtet mot Benfica. Der ble han byttet ut på tampen.
– Han fortalte meg at det var noe kneet. Det så ikke alvorlig ut, men jeg vet ikke. Forhåpentlig får vi med noen av de usikre, sa Mourinho.
Nyopprykkede Huddersfield startet sesongen mesterlig, men har bleknet i de siste ukene. De har ikke vunnet en eneste en av de seks siste kampene og har scoret bare ett mål på den tiden.
Sist helg ble det 0-2-tap for Swansea.
(©NTB)
Lørdag 17. februar 2018
FRA HAV TIL FJELL: De har overlevd tortur i Libya og ­dødsferden over Middelhavet. Nå flykter Ousman (21) og Lamine (25) fra italienske fascister over snødekte alpetopper.
Lørdag 17. februar 2018
• Norge er midt inne i en større forsvarsdebatt der det er påvist store svakheter i den nasjonale forsvarsevnen. De militære even­tyrene i Afghanistan og Libya er sterkt omstridt og har ikke gitt landet større trygghet – snarere tvert imot.
Lørdag 17. februar 2018
Åsne Seierstad skal skrive bok om ­hvordan metoo-kampanjen traff Trond Giske, Jonas Gahr Støre og resten av ­Arbeiderpartiet.
Lørdag 17. februar 2018
TYNN IS: Ap har stilt sju vilkår til regjeringa for å kunne seie ja til EUs tredje energimarknadspakke og Acer. Men dette er garantiar regjeringa ikkje kan gje, forklarer ekspert.
Lørdag 17. februar 2018
Lange linjer: Jürgen Kocka utfordrer dem som gjerne ser på ­kapitalisme som en naturtilstand.
Fredag 16. februar 2018
LOJALITET: Nabolagslojaliteten er noe av det beste med Holmlia, skal vi tro de som bor der. – En slik lojalitet kan også misbrukes, advarer Dara Goldar.
Fredag 16. februar 2018
NY KOST: Sør-Afrikas nye president Cyril Ramaphosa er enda en veteran fra anti-apartheidkampen. Han får nok å ta fatt i.
Fredag 16. februar 2018
Kinobesøket gikk ned i både Norge og EU i fjor. Hvis trenden fortsetter, er det stor grunn til bekymring, ifølge eksperter.
Fredag 16. februar 2018
• I 2015 fikk Høyre/Frp-regjeringen med støtte fra Venstre flertall for å endre arbeidsmiljøloven slik at det ble enklere for arbeidsgivere å ansette folk midlertidig. Forslaget ble begrunnet med de mest fantasifulle argumenter fra daværende...
Torsdag 15. februar 2018
Jakten på bestselgerforfattere gjør forlagene likere hverandre, mener forlagsveteran Janneken Øverland.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk