Lørdag 21. oktober 2017
Hemmelighold rundt Pogba-retur
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
Publisert: 21 Oktober 10:48
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
– Jeg vet ikke om Pogba kan spille eller ikke, sa Mourinho tidligere denne uken.
Manchester United har holdt fast i sin sterke sesongstart selv etter at Pogba forsvant ut med hamstringskade etter kampen mot Basel sist måned.
Men selv om de holder 2.-plassen i Premier League, er det liten tvil om at Pogbas kvaliteter har vært savnet i de to siste kampene.
I de to siste er det blitt 0–0 mot Liverpool sist lørdag og 1–0 over Benfica i mesterligaen i midtuka.
Pogba postet selv en melding på sosiale medier torsdag der han gjorde løp i maksfart og virket i bra slag. Han antydet at et comeback ikke kunne komme fort nok.

MangelUnited har hatt mange midtbanespillere ute med skader den siste tiden. Marouane Fellaini mistet kampene mot Liverpool og Benfica, men den kneskadde belgieren spilte landskamper tidligere i måneden.
I fraværet av Pogba og Fellaini har Nemanja Matic og Ander Herrera spilt på midten, og det gjør de trolig lørdag også om skadestatusen ikke endrer seg.
Phil Jones er muligens klar. Eric Bailly er et usikkert kort grunnet en lyskeskade.

UsikkerMarcus Rashfords status er også usikker etter mesterligamøtet mot Benfica. Der ble han byttet ut på tampen.
– Han fortalte meg at det var noe kneet. Det så ikke alvorlig ut, men jeg vet ikke. Forhåpentlig får vi med noen av de usikre, sa Mourinho.
Nyopprykkede Huddersfield startet sesongen mesterlig, men har bleknet i de siste ukene. De har ikke vunnet en eneste en av de seks siste kampene og har scoret bare ett mål på den tiden.
Sist helg ble det 0-2-tap for Swansea.
(©NTB)
Onsdag 20. juni 2018
Både Vårt Land og Dagsavisen går trolig på milliontap i årets fordeling av pressestøtten. Nå skal de gjøre seg mindre avhengig av statlige midler.
Onsdag 20. juni 2018
• Danskene er nå blant de mest EU-positive i Europa, så lenge de får beholde de særskilte forbeholdene overfor unionen. Danmark har tatt forbehold mot å delta i EUs forsvarssamarbeid, euroen, overstatlig rettspolitikk og mot at...
Onsdag 20. juni 2018
TREND: Fleire røyker hasj. Fleire med psykiske plager. Og mindre tid på leksearbeid. Det er blant resultata etter at 25.000 har svart på ei ungdomsundersøking.
Onsdag 20. juni 2018
URO: Uenighet om flyktningpolitikken truer Angela Merkels regjeringssamarbeid, mens Italia stadig strammer inn.
Tirsdag 19. juni 2018
BARNEROV: Barack Obama var USAs «deporter in chief». Men Donald Trump tar USAs behandling av asyl­søkere til et nytt nivå.
Tirsdag 19. juni 2018
NEKTER: Kommunalministeren vil la Troms overkjøre Finnmark. Tromspolitikere fra Rødt, SV og MDG sier blankt nei, og nekter å overstyre finnmarkingene.
Tirsdag 19. juni 2018
Opposisjonen på Stortinget er kritiske til at Lovdata tar 12.500 kroner for tilgang til alle høyesterettsdommer på nett. – Vi ber regjeringen utrede hva det vil koste å få tjenesten gratis, sier Jenny Klinge (Sp).
Tirsdag 19. juni 2018
• VG hadde et oppslag lørdag der avisa gjør en stor sak ut av at Aps Anniken Huitfeldt i et møte med amerikanske forsvarsfolk gjorde en morsomhet ut av at Nato-sjef Jens Stoltenberg kunne gjøre comeback som Ap-leder. Aps tidligere...
Mandag 18. juni 2018
HØRING: Faresignalene har vært mange det siste året. I dag må byrådsleder R­aymond Johansen (Ap) svare på hva han har tenkt å gjøre for å bekjempe ungdomskriminaliteten i Oslo.
Mandag 18. juni 2018
HÅP: Trass i at selvmordsbombere drepte 46 mennesker, var årets id-feiring den fredeligste for afghanerne på 17 år. Men ved midnatt avsluttet Taliban sin våpenhvile.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk