Mandag 16. desember 2019
Bortetap for Wild i Chicago
Mats Zuccarellos Minnesota Wild klarte ikke å holde tritt med Chicago Blackhawks helt til oppgjørets slutt og endte 3-5-tap på bortebane søndag.
Publisert: 16 Desember 04:13
Mats Zuccarellos Minnesota Wild klarte ikke å holde tritt med Chicago Blackhawks helt til oppgjørets slutt og endte 3-5-tap på bortebane søndag.
Dette var det første tapet på tre kamper for Wild. Lørdag vant de hele 4–1 mot Philadelphia Flyers, men et like godt overtak hadde de ikke mot haukene fra Chicago.
Første periode startet med at Wild havnet raskt bakpå. I løpet av elleve minutter scoret Blackhawks' Patrick Kane to kjappe. Bortelaget svarte imidlertid minuttet senere, der Wilds rutinerte Eric Staal slo pucken hardt i mål til stillingen 1–2. Målet var stjernespilleren fra Canada sitt 1.000 poeng i sin mangeårige NHL-karriere.
Mens Blackhawks forsøkte seg på et angrep i andre periode, fikk Kevin Fiala fra Wild tak i pucken. Raskt kom han seg over blueline i kontringen og puttet pucken i mål to minutter ut i perioden. Ikke lenge etterpå havnet Wild bakpå igjen, og vertene tok igjen ledelsen. I et effektivt angrepsspill mot slutten av perioden fikk Fiala nok en sjanse og sørget for nok en utligning til stillingen 3–3.
Tredje periode klarte ikke Wild å henge like godt med. Mot periodens slutt, i 13. minutt, fikk Blackhawks et mål. Minuttet før slutt scoret Patrick Kane sitt tredje mål for hjemmelaget, og dermed endte det med et 3-5-tap for Wild.
Mats Zuccarello fikk drøye 13 minutter på isen.
(©NTB)
Onsdag 22. januar 2020
Uønskede kommentarer om kropp og sex er like utbredt i mediebransjen som for to år siden, viser ny undersøkelse. – Vi må forstå alvoret, sier journalist Ragnhild Ås Harbo.
Onsdag 22. januar 2020
• Erna Solberg er Høyre-lederen som fikk til det partiideologier har drømt om i godt over hundre år: borgerlig samling. Neste uke skulle hennes borgerlige firepartiregjering feiret ett år som flertallsregjering, men i stedet må Erna Solberg...
Onsdag 22. januar 2020
SAKTE BILKRASJ: Storbritannia og EU går inn i kommende handelssamtaler med totalt ulike forventninger. Konsulent Anna Jerzewska tror ikke partene enes innen fristen.
Onsdag 22. januar 2020
VIKEN: Med Frp tilbake i Stortinget kan det gå mot oppløsning av Viken før 2021.
Tirsdag 21. januar 2020
Ved å utelate Utøya-naboene tidlig i prosessen kan man ha rotet bort sjansen til å få en konstruktiv dialog om minnested etter 22. juli, mener forsker.
Tirsdag 21. januar 2020
EXIT: Frp-nestor Carl I. Hagen maner sitt gamle parti til å drive nådeløs opposisjonspolitikk. Nå forventer han kamp om ledervervet.
Tirsdag 21. januar 2020
HASTER: Statsledere fra elleve land ble i Berlin søndag enige om å respektere våpenembargoen og jobbe for en politisk løsning. – Konferansen bringer ingenting nytt, sier libysk politiker.
Tirsdag 21. januar 2020
• Wikileaks-grunnleger Julian Assange sitter i dag isolert i Belmarsh høysikkerhetsfengsel i Storbritannia. Han risikerer å bli utlevert til USA, hvor han er tiltalt for 17 brudd på spionasjeloven for Wikileaks’ publisering av...
Mandag 20. januar 2020
I Hamar har det vært arbeidet i 26 år for å få på plass et museum som hedrer den folkekjære poeten Rolf Jacobsen. Fortsatt er planene helt i det blå.