Lørdag 14. desember 2019
Flere norske profiler røk ut i sprintprologen i Davos
Ane Appelkvist Stenseth og Anna Svendsen hos kvinnene, samt Finn Hågen Krogh, Pål Golberg og Mattis Stenshagen hos mennene, røk ut i sprintprologen i Davos.
Publisert: 14 Desember 12:37
Ane Appelkvist Stenseth og Anna Svendsen hos kvinnene, samt Finn Hågen Krogh, Pål Golberg og Mattis Stenshagen hos mennene, røk ut i sprintprologen i Davos.
Det var flere nordmenn som ikke klarte å kvalifisere seg til sprinten i Davos lørdag.
Appelkvist Stenseth, som har vært en positiv overraskelse i sprintrenn i 2019, var et sekund for sent til å kvalifisere seg blant de 30 beste. Hun var over elleve sekunder bak amerikanske Sophie Caldwell som fikk bestetid i prologen. Anna Svendsen var enda lenger bak, hele 15,04 bak lederen.
De øvrige fem norske klarte å kvalifisere seg, men ingen klarte å utmerke seg noe særlig i prologen.
Maiken Caspersen Falla var beste norske på en 13.-plass og får med seg Anne Kjersti Kalvå, Tiril Udnes Weng, Lotta Udnes Weng og Mari Eide i kvartfinalene.

Krogh nesten sistBlant mennene var det Finn-Hågen Krogh, Pål Golberg og Mattis Stenshagen som kom til kort. Krogh ble nummer 57 av 74 startende, mens Golberg maktet akkurat ikke å kvalifisere seg med en 37.-plass. Stenshagen var et knapt sekund unna å kvalifisere seg og ble nummer 46.
Erik Valnes, Håvard Solås Taugbøl, Johannes Høsflot Klæbo, Sindre Bjørnestad Skar og Emil Iversen klarte alle å kvalifisere seg. Franske Lucas Chanavat vant foran Valnes og Taugbøl. Klæbo ble nummer fem.
(©NTB)
Onsdag 22. januar 2020
Uønskede kommentarer om kropp og sex er like utbredt i mediebransjen som for to år siden, viser ny undersøkelse. – Vi må forstå alvoret, sier journalist Ragnhild Ås Harbo.
Onsdag 22. januar 2020
• Erna Solberg er Høyre-lederen som fikk til det partiideologier har drømt om i godt over hundre år: borgerlig samling. Neste uke skulle hennes borgerlige firepartiregjering feiret ett år som flertallsregjering, men i stedet må Erna Solberg...
Onsdag 22. januar 2020
SAKTE BILKRASJ: Storbritannia og EU går inn i kommende handelssamtaler med totalt ulike forventninger. Konsulent Anna Jerzewska tror ikke partene enes innen fristen.
Onsdag 22. januar 2020
VIKEN: Med Frp tilbake i Stortinget kan det gå mot oppløsning av Viken før 2021.
Tirsdag 21. januar 2020
Ved å utelate Utøya-naboene tidlig i prosessen kan man ha rotet bort sjansen til å få en konstruktiv dialog om minnested etter 22. juli, mener forsker.
Tirsdag 21. januar 2020
EXIT: Frp-nestor Carl I. Hagen maner sitt gamle parti til å drive nådeløs opposisjonspolitikk. Nå forventer han kamp om ledervervet.
Tirsdag 21. januar 2020
HASTER: Statsledere fra elleve land ble i Berlin søndag enige om å respektere våpenembargoen og jobbe for en politisk løsning. – Konferansen bringer ingenting nytt, sier libysk politiker.
Tirsdag 21. januar 2020
• Wikileaks-grunnleger Julian Assange sitter i dag isolert i Belmarsh høysikkerhetsfengsel i Storbritannia. Han risikerer å bli utlevert til USA, hvor han er tiltalt for 17 brudd på spionasjeloven for Wikileaks’ publisering av...
Mandag 20. januar 2020
I Hamar har det vært arbeidet i 26 år for å få på plass et museum som hedrer den folkekjære poeten Rolf Jacobsen. Fortsatt er planene helt i det blå.