Tirsdag 3. desember 2019
Richarlison skrev ny langtidskontrakt med Everton
Everton-profilen Richarlison (22) har undertegnet en ny avtale som knytter ham til klubben til sommeren 2024.
Publisert: 03 Desember 18:58
Everton-profilen Richarlison (22) har undertegnet en ny avtale som knytter ham til klubben til sommeren 2024.
Premier League-klubben melder om kontraktsforlengelsen på sitt nettsted. Richarlison kom til Everton fra Wolverhampton i august i fjor og ble umiddelbart en suksess på Goodison Park.
Denne sesongen har den offensive midtbanespilleren bidratt med fire mål og to målgivende pasninger på 14 kamper for blåtrøyene.
– Jeg planlegger å være her lenge. Dette var klubben som ga meg sjansen til å vise hva jeg har å by på, sier 22-åringen som allerede har spilt 19 landskamper for Brasil.
– Det var jeg her jeg klarte å spille meg til en plass på landslaget, og det er her jeg har klart å score mange Premier League-mål. Klubben stoler på meg, og jeg stoler på dem. Supporterne liker meg godt, og jeg prøver å gjengjelde deres kjærlighet så mye som mulig på banen, fortsetter Richarlison.
Hans Everton spiller en svært tøff bortekamp mot byrival Liverpool onsdag kveld.
(©NTB)
Onsdag 11. desember 2019
Gloria forlag sliter med å tjene penger etter skilsmissen fra Petter Stordalens forlagsfamilie. – Vi har vært uheldige, sier forlagssjef Anne Gaathaug.
Onsdag 11. desember 2019
NØTT: Hvorfor har overklassegutten Boris Johnson mer appell blant britiske arbeidere enn sosialisten Jeremy Corbyn? Den konservative kandidaten Carolyn Webster er overbevist om hva svaret er.
Onsdag 11. desember 2019
I TRØBBEL: Både jetfly og forsvarshelikoptre er tatt i bruk for å sikre beredskapen i nord under Babcocks sammenbrudd. Det kan ende med en kjemperegning for selskapet.
Onsdag 11. desember 2019
• Sveriges regjering unngikk med nød og neppe en større krise denne uka, etter at Vänsterpartiet i går trakk mistillitsforslaget mot sosialdemokratenes arbeidsmarkeds­minister Eva Nordmark. Mis­tilliten ble fremmet sammen med Moderaterna,...
Tirsdag 10. desember 2019
SKILLEVEI: En svak stat, etniske konflikter og forholdet til nabolandet Eritrea setter fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali på prøve.
Tirsdag 10. desember 2019
KRISE I LUFTA: Luftambulansen i Nord-Norge har sviktet 286 ganger på fem måneder. Helseminister Bent Høie vet verken prislappen eller hvem som skal ta regningen for ekstra beredskapstiltak.
Tirsdag 10. desember 2019
• Mange pustet lettet ut da det i går ble klart at Vy Tog skal drifte Bergen-strekningene. For Vys del må det også være en lettelse at selskapet fortsatt får drifte en lengre togstrekning i Norge. Hadde selskapet tapt også dette anbudet,...
Mandag 9. desember 2019
I dag blir det klart om Cissi Wallin hadde lov til å navngi sin påståtte overgriper til 30.000 følgere. Advokat Jon Wessel-Aas råder kvinner til å begrense hvor mange de betror seg til.
Mandag 9. desember 2019
URO: Dødstallene stiger i konflikten i Irak. Midtøstenforsker Knut S. Vikør sier at den lederløse protestbevegelsen kan gå i ulike retninger.
Mandag 9. desember 2019
Hysj: Riksrevisjonen kritiserer regjeringen i ­hemmelig jager­flyrapport, men Forsvarsdepartementet hevder rapportens gradering gjør det ­umulig å fortelle hvor alvorlig kritikken er.