Tirsdag 3. desember 2019
Stavanger holder kurs mot seriemesterskapet
Heller ikke regjerende NM-vinner Frisk Asker klarte å stikke kjepper i hjulene for den suverene serielederen Stavanger. Det ble 1-3-tap tirsdag.
Publisert: 03 Desember 21:13
Heller ikke regjerende NM-vinner Frisk Asker klarte å stikke kjepper i hjulene for den suverene serielederen Stavanger. Det ble 1-3-tap tirsdag.
Veteranen Kristian Forsberg sendte gjestene i ledelsen etter litt over tre minutter. Gjestene styrte det meste i åpningsperioden.
Frisk Asker kom litt bedre med i midtperioden selv om scoringene lot vente på seg. I et overtall kunne de endelig juble. Viktor Björkung tente nytt håp for Asker-laget da han banket inn utligningen til 1-1 på blålinjen.
Stavangers storscorer med gullhjelmen, David Morley, sendte gjestene på nytt i føringen kort etter. Det var hans 40. målpoeng denne sesongen.
Selv om Frisk Asker hadde gode muligheter, klarte de ikke å overliste Henrik Holm i Oilers-buret på nytt. Dan Kissel fikk sette 3-1-scoringen i åpent mål på tampen.
Med seieren leder Stavanger nå med 17 poeng foran serietoer Storhamar i eliteserien i ishockey. Det skal mye til for at seiersvante Oilers skal rote bort muligheten til serietittelen og fordelen av hjemmeis igjennom NM-sluttspillet.
Selv om det gjenstår over litt over halve sesongen, er det blitt langt fram for de andre lagene.
Tapet var Frisk Askers niende denne sesongen, og laget ligger på femteplass med sine 38 poeng. Nå har alle lagene spilt 22 kamper.
(©NTB)
Fredag 6. desember 2019
• Kristelig Folkepartis utdanningspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan bekrefter overfor Utdanningsnytt at partiet vil stemme for å pålegge fylkene karakterbasert opptak i videregående skoler. Partiets primærstandpunkt er at det ønsker å...
Fredag 6. desember 2019
Neste år kommer to bredt anlagte true crime-serier om skandinaviske båtkatastrofer. De pårørende ønsker dem velkommen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.
Fredag 6. desember 2019
HANDLEKRAFT: Regjeringen har på kort tid sørget for å mykne opp i au pair-reglene som skapte trøbbel for justisminister Jøran Kallmyr.
Torsdag 5. desember 2019
Forfatter og tidligere politileder Hanne Kristin Roh­de mener Baneheia-podkasten til TV?2 aldri burde vært kringkastet.
Torsdag 5. desember 2019
ADVARER: En ny lov som er ment å bekjempe jødehat, kan kvele debatter om Israels framferd i Palestina, mener forsker.
Torsdag 5. desember 2019
IKKJE FORSYNT: Trass i at Sp strir imot kvart forsøk på å skape raudgrøn samling, går partiet no saman med SV og Ap for å få opp sjølvforsyningsgraden.
Torsdag 5. desember 2019
5. desember 1945 tok fem torpedobombefly av typen Grumman TBM Avenger av fra flybasen Fort Lauderdale i Florida. De fem, som hadde kodenavnet Flight 19, hadde med seg fjorten flygere som skulle trene på navigasjon og...
Onsdag 4. desember 2019
I KLINSJ: Brasils klimaaktivister har blitt presset ut av landets delegasjon til klimatoppmøtet i Madrid. Men det stopper dem ikke fra å kjempe for Parisavtalen.
Onsdag 4. desember 2019
PRESS: USAs press på europeiske Nato-land kommer ikke til å stanse frihandelsavtalen mellom Norge og Kina. Samtidig varsler utenriksminister Ine Eriksen Søreide en diskusjon om Norges forhold til Kina.