Tirsdag 22. oktober 2019
Brækhus skrev avtale med Hearns selskap – nærmer seg ny storkamp
Boksedronningen Cecilia Brækhus (38) har undertegnet en større avtale som gjør at hennes neste proffkamper skal sendes på strømmetjenesten DAZN.
Publisert: 22 Oktober 18:32
Boksedronningen Cecilia Brækhus (38) har undertegnet en større avtale som gjør at hennes neste proffkamper skal sendes på strømmetjenesten DAZN.
Den norske verdensmesteren har skrevet kontrakt med selskapet Matchroom Boxing, som ledes av den kjente, britiske sportspromotoren Eddie Hearn.
I en pressemelding skriver Matchroom Boxing at detaljer om Brækhus' første kamp under selskapets «banner» vil bli kunngjort snart.
– Jeg er veldig stolt over å kunngjøre at jeg allierer meg med Matchroom Boxing i det neste kapittelet av min reise. Jeg vil som alltid være på jakt etter de største kampene og de tøffeste utfordringene i ringen, sier Brækhus.
Hun har ikke gått kamp siden hun slo Aleksandra Magdziak-Lopes i California i desember. Siden det har det vært ganske stille rundt 38-åringen som innehar VM-beltene i weltervekt i alle de fem internasjonale forbundene.

Avtale om flere kamperDet er svært sannsynlig at også Brækhus' neste kamp går i USA. Hun byttet trener i sommer og har blant annet testet et knalltøft høyderegime under Abel Sanchez i California.
– Når du trener så hardt og kjenner at du kommer i så god form som jeg er i nå, da får du lyst til å gå kamp. Jeg håper det ikke er for lenge til jeg kommer meg opp i ringen og får vist hva denne treningen har ført med seg, sa Brækhus til NTB for to måneder siden.
Den ferske avtalen med Matchroom og strømmetjenesten DAZN, populært kalt «Sportens Netflix», indikerer at boksedronningen fra Bergen langt fra har gått sin siste kamp.
– Jeg er henrykt over å ønske Cecilia velkommen på laget, og jeg gleder meg til framtiden. Kvinneboksing står sterkere nå enn noen gang, og det kommer noen store kamper og arrangementer de neste årene som jeg forventer at Cecilia blir en sentral del av, sier Eddie Hearn.
(©NTB)
Tirsdag 12. november 2019
• Arbeiderpartiet framla i går sitt alternative budsjett, hvor de på flere områder går inn for å snu retningen Erna Solberg har tatt landet i. Blant annet går partiet inn for økt skattlegging av folk med høye inntekter og formuer, tiltak mot...
Tirsdag 12. november 2019
MOT SKATT: En omfattende lobbykampanje i regi av sjømatnæringen ble sjøsatt for å hindre at norske oppdrettsselskaper skal bli ilagt grunnrenteskatt.
Tirsdag 12. november 2019
Forfatterforbundet har i lengre tid forhandlet med andre forfatter­organisasjoner om millioner fra bibliotekvederlaget. Nå står forhandlingene bom fast.
Tirsdag 12. november 2019
KAOS: Bolivia er i kaos etter at president Evo Morales har flyktet fra presidentpalasset. «Vi har låst oss inne i huset, situasjonen er veldig stygg», sier en tidligere Morales-tilhenger til Klassekampen.
Lørdag 9. november 2019
SNAKKER: Flere LO-topper steilet da sentrale Ap-profiler åpnet for å ta med MDG i regjering. Nå har MDG gått i dialog med fagbevegelsen med mål om tettere samarbeid.
Lørdag 9. november 2019
KAOS: Bilder av en skamklipt boliviansk borgermester går viralt. – De rasistiske trekkene i samfunnet har ikke forsvunnet under Morales, sier forsker.
Lørdag 9. november 2019
Striden rundt kulturredaktør Eivind Røssaak i 1996–97 handlet egentlig om andre ting enn hva som sto i avisa, mener tidligere Klassekampen- redaktør Paul Bjerke.
Lørdag 9. november 2019
• Morgenbladet trykket i går en nyhetssak og en kommentarartikkel av avisas kulturredaktør Ane Farsethås, som forsøker å finne en rød tråd mellom høyst ulike saker vi har publisert den siste tida: den svenske skribenten Jesus Alcalás essay...
Lørdag 9. november 2019
Heidundrende: Torgrim Eggens Axel Jensen-biografi er vanskelig å legge fra seg – og et mørkt portrett av kunstneren som ung egoist.
Fredag 8. november 2019
SKURK: Donald Trump brukte presidentmakta til å konspirere mot sine politiske motstandere. Det er historien som nå kommer fram i riksrettshøringene.