Mandag 21. oktober 2019
Wild tok seier uten Zuccarello
Minnesota Wild tok sin andre seier i sesongen da de møtte Montréal Canadiens på hjemmebane søndag i NHL. Wild sikret seg en 4-3-seier.
Publisert: 21 Oktober 02:15
Minnesota Wild tok sin andre seier i sesongen da de møtte Montréal Canadiens på hjemmebane søndag i NHL. Wild sikret seg en 4-3-seier.
Da Mats Zuccarellos Wild møtte Canadiens på bortebane tidligere denne uka, ble det tap for de grønnkledde. Søndag fikk de revansj på hjemmebane.
Nordmannen har ikke vært med på lagets siste kamper på grunn av en skade «i underkroppen». Han var heller ikke til stede under søndagens kamp.
Det var Jason Zucker som sto for oppgjørets første scoring for Wild søndag. Det som ble den første periodens eneste scoring, var et kraftig langskudd som smatt i mål om lag ni minutter ut i omgangen.
Tidlig etter første pause sikret Tomas Tatar for en utligning for Canadiens. Tatar får pucken på venstre side og sørger for scoring i høyre hjørne nesten tre minutter ut i perioden. Kun ti sekunder senere setter bortelaget nok et mål, denne gang signert Phillip Danault, som tar en retur og sørger for ledelse. Få sekunder før periodens slutt utligner derimot de grønnkledde Wild-spillerne til 2–2 når Marcus Foligno posisjonerer seg og putter pucken i mål.
Tidlig i tredje og siste periode sørger Philip Danault for nok en scoring for Canadiens under et angrepsspill, men overtaket varer ikke lenge for bortelaget. Fem minutter senere setter Brand Hunt pucken i mål for Wild og utligner til 3–3. Overtak i kampen får hjemmelaget når Zach Parise setter 4–3 kort tid før mål og vinner dermed kampen på Xcel Energy Center.
I sin divisjon i NHL ligger Wild sist med kun to seire og seks tap.
(©NTB)
Mandag 9. desember 2019
I dag blir det klart om Cissi Wallin hadde lov til å navngi sin påståtte overgriper til 30.000 følgere. Advokat Jon Wessel-Aas råder kvinner til å begrense hvor mange de betror seg til.
Mandag 9. desember 2019
URO: Dødstallene stiger i konflikten i Irak. Midtøstenforsker Knut S. Vikør sier at den lederløse protestbevegelsen kan gå i ulike retninger.
Mandag 9. desember 2019
Hysj: Riksrevisjonen kritiserer regjeringen i ­hemmelig jager­flyrapport, men Forsvarsdepartementet hevder rapportens gradering gjør det ­umulig å fortelle hvor alvorlig kritikken er.
Mandag 9. desember 2019
• Regjeringens forslag til ny medie­lov, som ble lagt fram tirsdag, innebærer en ny radikalt ny organisering av mediestøtta: Sju fagfolk skal forvalte drøyt 430 millioner kroner uten innblanding fra verken politikere eller bransjen selv.
Lørdag 7. desember 2019
• I 27 år har verdens land vært samlet til internasjonale klima­toppmøter. I år er vertslandet Spania etter at Chile i siste liten trakk seg fordi landet sto midt i en protestbølge mot ulikhet og manglende sosialt sikkerhetsnett. Protestene...
Lørdag 7. desember 2019
URO: SAS vil legge nye fly inn i et eget selskap med nye avtaler for de ansatte. Lederen i Norsk Kabinforening frykter at SAS ikke ønsker skandinaviske ansatte i framtida.
Lørdag 7. desember 2019
INFERNO: Fossilindustrien setter verden i brann. Grønne, statlige gigantprosjekter er løsningen på klimakatastrofen, sier USA-aktivister.
Lørdag 7. desember 2019
Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.
Lørdag 7. desember 2019
WHO: Holths bok gir innsyn og innsikt i den kompliserte Syria-krigen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.