Lørdag 19. oktober 2019
Elyounoussi scoret sine første ligamål for Celtic
Mohamed Elyounoussi (25) scoret to mål da Celtic banket Ross County 6-0 i den skotske toppdivisjonen lørdag.
Publisert: 19 Oktober 17:56
Mohamed Elyounoussi (25) scoret to mål da Celtic banket Ross County 6-0 i den skotske toppdivisjonen lørdag.
Nordmannen, som er på utlån fra den engelske Premier League-klubben Southampton, brukte fire minutter på å sende hjemmelaget i ledelsen.
Det var hans første seriemål for den skotske storklubben. Tidligere har nordmannen scoret for Celtic i Europa.
Det sto 1-0 til pause, men skulle ende med storseier for hjemmelaget. I løpet av de første ti minuttene etter hvilen banket de inn hele fire mål.
Etter 72 minutter var Elyounoussi frampå igjen og satte inn 6-0 for Celtic.
Med seieren er Celtic tilbake på tabelltopp i Skottland. Den kan glippe når erkerival Rangers møter Hearts i Edinburgh søndag.
Kristoffer Ajer spilte 90 minutter for Celtic.
(©NTB)
Fredag 22. november 2019
NY INFO: Anniken Hauglie (H) sa til Stortinget at hun først etter sommeren i år fikk beskjed om omfanget av uriktige Nav-dommer. En e-post viser at hun ble varslet allerede i fjor.
Fredag 22. november 2019
Tiril Broch Aakre og Trude Lorentzen har begge skrevet om sine mødres selvmord, men i hver sin sjanger. – I dag ville jeg trolig valgt romanen, sier Lorentzen.
Fredag 22. november 2019
RADIKAL: Jeremy Corbyn har allerede flyttet Labour mot venstre. Nå går han til angrep på arven fra den konservative statsministeren Margaret Thatcher.
Fredag 22. november 2019
• Alle partiene på rødgrønn side har nå presentert sine alternative budsjetter. Det er forskjeller og uenigheter – for eksempel mellom MDG og Sp i avgiftspolitikken – likevel trer det fram et tydelig felles verdigrunnlag. Det tydeligste...
Torsdag 21. november 2019
ANSVAR: Draps­tallet i Bolivia har økt kraftig etter at Evo Morales gikk av. En direkte konsekvens av interimregjeringens politikk, mener forsker.
Torsdag 21. november 2019
Hele 16 norske byer og tettsteder kan miste sitt eneste bokutsalg etter konkursen i Notabene. – Bokhandelen har vært en hjørnestein i Rakkestad, sier ordfører Karoline Fjeldstad.
Torsdag 21. november 2019
STRAFF: Samanslåtte kommunar som har eigedomsskatt, tek med seg ein straffeskatt inn i samlivet. Stavanger taper om lag like mykje som dei fekk i tilskot på å slå seg saman.
Torsdag 21. november 2019
• Fredag i forrige uke ble Frode Berg utvekslet på en grensestasjon på Den kuriske landtunge mellom Litauen og den russiske enklaven Kaliningrad etter at han var benådet av Russlands president Vladimir Putin. Berg var dømt til 14 års fengsel...
Onsdag 20. november 2019
TILLIT: Velferds­staten ble skapt for å hjelpe dem som faller utenfor. Nå frykter Ap-veteran Martin Kolberg at den i stedet mistenkeliggjør folk som sitter nederst ved bordet.
Onsdag 20. november 2019
Flere medier går nå gjennom eldre metoo-artikler og korrigerer feil. – Mediedebatten må ikke bli punktumet for metoo-­debatten, advarer redaktør.