Fredag 18. oktober 2019
Tilstanden uendret for 15-åring etter voldshendelsen på Toten
Tilstanden til 15-åringen som ble utsatt for en alvorlig voldshendelse på Toten i forrige uke, er fremdeles uendret. Hans far er siktet for drapsforsøk.
Publisert: 18 Oktober 15:55
Tilstanden til 15-åringen som ble utsatt for en alvorlig voldshendelse på Toten i forrige uke, er fremdeles uendret. Hans far er siktet for drapsforsøk.
– Det jobbes på flere områder. Denne uken har vi blant annet gjennomført flere avhør i saken. Politiet har nå god kontroll og oversikt over etterforskningsløpet, sier politifaglig etterforskningsleder John Eivind Melbye i en pressemelding fredag ettermiddag.
Politiet ønsker ikke å gå i detalj vedrørende guttens helsetilstand overfor NTB.
Faren er siktet for drapsforsøk. Politiet vil i løpet av helgen vurdere om de kommer til å gå ut med flere detaljer vedrørende siktelsen i saken.
Politiet mottok melding om hendelsen om morgenen klokken 8.38 onsdag 9. oktober. På stedet fant politiet 15-åringen livløs og iverksatte livreddende tiltak.
Den siktede faren ble pågrepet på udramatisk vis, og dagen etter ble han varetektsfengslet i fire uker. Han har forklart seg i avhør og har ifølge politiet vært samarbeidsvillig og gitt en detaljert forklaring.
(©NTB)
Lørdag 9. november 2019
SNAKKER: Flere LO-topper steilet da sentrale Ap-profiler åpnet for å ta med MDG i regjering. Nå har MDG gått i dialog med fagbevegelsen med mål om tettere samarbeid.
Lørdag 9. november 2019
KAOS: Bilder av en skamklipt boliviansk borgermester går viralt. – De rasistiske trekkene i samfunnet har ikke forsvunnet under Morales, sier forsker.
Lørdag 9. november 2019
Striden rundt kulturredaktør Eivind Røssaak i 1996–97 handlet egentlig om andre ting enn hva som sto i avisa, mener tidligere Klassekampen- redaktør Paul Bjerke.
Lørdag 9. november 2019
• Morgenbladet trykket i går en nyhetssak og en kommentarartikkel av avisas kulturredaktør Ane Farsethås, som forsøker å finne en rød tråd mellom høyst ulike saker vi har publisert den siste tida: den svenske skribenten Jesus Alcalás essay...
Lørdag 9. november 2019
Heidundrende: Torgrim Eggens Axel Jensen-biografi er vanskelig å legge fra seg – og et mørkt portrett av kunstneren som ung egoist.
Fredag 8. november 2019
SKURK: Donald Trump brukte presidentmakta til å konspirere mot sine politiske motstandere. Det er historien som nå kommer fram i riksrettshøringene.
Fredag 8. november 2019
Resetts bruk av anonyme skribenter gjør at redaktør Helge Lurås ikke har fått innpass i Norsk Redaktør­forening.
Fredag 8. november 2019
PRESSET: Trygderetten drukner i saker og har doblet saksbehandlingstida de siste årene. Nå må de forberede seg på en formidabel jobb om feilaktige Nav-saker skal behandles på nytt.
Fredag 8. november 2019
• Demokratene har for første gang på over 20 år vunnet full kontroll i delstatsforsamlingen i Virginia. I nabostaten Kentucky kan de få guvernøren. Demokratenes kandidat Andy Beshear oppnådde 49,2 prosent, mens republikanernes Matt Bevin...
Torsdag 7. november 2019
I FRONT: Utslippsgiganten Kina hegner om Parisavtalen i en ny klimapakt. Men handelskrigen kan føre til at økonomiske hensyn blir satt over klima.