Onsdag 16. oktober 2019
Wild tapte uten Zuccarello på isen
Med Mats Zuccarello på skadelista, ble det 2-4-tap for Minnesota Wild på bortebane mot Maple Leafs i Toronto.
Publisert: 16 Oktober 04:58
Med Mats Zuccarello på skadelista, ble det 2-4-tap for Minnesota Wild på bortebane mot Maple Leafs i Toronto.
Den 32 år gamle nordmannen må stå over klubbens tre bortekamper denne uken på grunn av en skade «i underkroppen», ifølge klubben.
Minnesota Wild har hatt en elendig start på sesongen, med fire strake tap på de fire første kampene. Det første borteoppgjøret i Canada vant de derimot da Ottawa Senators ble slått 2-0 søndag kveld. Dermed var det optimisme før neste kamp, mot Toronto Maple Leafs tirsdag kveld.
Det hele startet positivt da Like Kunin puttet pucken i mål for Wild i første periode. Laget beholdt ledelsen med det ene målet hele perioden. I andre periode raknet det imidlertid for bortelaget. I løpet av elleve minutter hadde vertskapet satt pucken i nettet fire ganger.
I tredje periode greide Gerald Mayhew å sette inn ett mål som reduserte tapet for Wild, noe som fastsatte sluttresultatet til 2-4.
Så langt har Minnesota Wild tapt fem av seks spilte kamper etter at serien startet opp etter sommeren. Torsdag møter laget Montreal Canadiens, som har tapt fire av sine seks spilte kamper hittil i sesongen.
(©NTB)
Lørdag 9. november 2019
SNAKKER: Flere LO-topper steilet da sentrale Ap-profiler åpnet for å ta med MDG i regjering. Nå har MDG gått i dialog med fagbevegelsen med mål om tettere samarbeid.
Lørdag 9. november 2019
KAOS: Bilder av en skamklipt boliviansk borgermester går viralt. – De rasistiske trekkene i samfunnet har ikke forsvunnet under Morales, sier forsker.
Lørdag 9. november 2019
Striden rundt kulturredaktør Eivind Røssaak i 1996–97 handlet egentlig om andre ting enn hva som sto i avisa, mener tidligere Klassekampen- redaktør Paul Bjerke.
Lørdag 9. november 2019
• Morgenbladet trykket i går en nyhetssak og en kommentarartikkel av avisas kulturredaktør Ane Farsethås, som forsøker å finne en rød tråd mellom høyst ulike saker vi har publisert den siste tida: den svenske skribenten Jesus Alcalás essay...
Lørdag 9. november 2019
Heidundrende: Torgrim Eggens Axel Jensen-biografi er vanskelig å legge fra seg – og et mørkt portrett av kunstneren som ung egoist.
Fredag 8. november 2019
SKURK: Donald Trump brukte presidentmakta til å konspirere mot sine politiske motstandere. Det er historien som nå kommer fram i riksrettshøringene.
Fredag 8. november 2019
Resetts bruk av anonyme skribenter gjør at redaktør Helge Lurås ikke har fått innpass i Norsk Redaktør­forening.
Fredag 8. november 2019
PRESSET: Trygderetten drukner i saker og har doblet saksbehandlingstida de siste årene. Nå må de forberede seg på en formidabel jobb om feilaktige Nav-saker skal behandles på nytt.
Fredag 8. november 2019
• Demokratene har for første gang på over 20 år vunnet full kontroll i delstatsforsamlingen i Virginia. I nabostaten Kentucky kan de få guvernøren. Demokratenes kandidat Andy Beshear oppnådde 49,2 prosent, mens republikanernes Matt Bevin...
Torsdag 7. november 2019
I FRONT: Utslippsgiganten Kina hegner om Parisavtalen i en ny klimapakt. Men handelskrigen kan føre til at økonomiske hensyn blir satt over klima.