Tirsdag 15. oktober 2019
Vålerenga møtte veggen tross drømmeåpning mot Stjernen
Vålerengas iskrigere kunne nærmet seg tetlagene, men røk i stedet 3-4 for Stjernen i eliteserien i ishockey tirsdag.
Publisert: 15 Oktober 20:39
Vålerengas iskrigere kunne nærmet seg tetlagene, men røk i stedet 3-4 for Stjernen i eliteserien i ishockey tirsdag.
Det hjalp ikke at Vålerenga kom best i gang i plankebyen og tok ledelsen etter kun ni sekunders spill ved Filip Lalande. Hjemmelaget ristet av seg åpningssjokket og snudde kampen til seier.
Østfoldklubben tok dermed sesongens fjerde seier og har tre lag bak seg på tabellen. Med til historien hører det også at Stjernen startet sesongen med tre minuspoeng.
Vålerenga er på sin side fortsatt tabelltreer, henholdsvis seks og ni poeng bak Frisk Asker og Stavanger på plassene foran.
Daniel Trnavsky utliknet for Stjernen etter Vålerengas sjokkåpning i Fredrikstad. Scoringen kom 11 sekunder før slutt i første periode.
I midtperioden sendte Daniel Ciampini hjemmelaget foran med 2-1, før Jens Henrik Tønjum la på til 3-1.
I tredje periode reduserte Villiam Strøm for Vålerenga, men Braden Christoffer sendte på ny hjemmelaget opp i tomålsledelse med snaut ni minutter igjen å spille.
Da så poengene langt på vei ut til å være sikret, men Tobias Lindström sørget for nervøse avslutningsminutter for hjemmefansen med sin redusering to minutter før full tid.
Flere mål ble det imidlertid ikke.
(©NTB)
Lørdag 9. november 2019
SNAKKER: Flere LO-topper steilet da sentrale Ap-profiler åpnet for å ta med MDG i regjering. Nå har MDG gått i dialog med fagbevegelsen med mål om tettere samarbeid.
Lørdag 9. november 2019
KAOS: Bilder av en skamklipt boliviansk borgermester går viralt. – De rasistiske trekkene i samfunnet har ikke forsvunnet under Morales, sier forsker.
Lørdag 9. november 2019
Striden rundt kulturredaktør Eivind Røssaak i 1996–97 handlet egentlig om andre ting enn hva som sto i avisa, mener tidligere Klassekampen- redaktør Paul Bjerke.
Lørdag 9. november 2019
• Morgenbladet trykket i går en nyhetssak og en kommentarartikkel av avisas kulturredaktør Ane Farsethås, som forsøker å finne en rød tråd mellom høyst ulike saker vi har publisert den siste tida: den svenske skribenten Jesus Alcalás essay...
Lørdag 9. november 2019
Heidundrende: Torgrim Eggens Axel Jensen-biografi er vanskelig å legge fra seg – og et mørkt portrett av kunstneren som ung egoist.
Fredag 8. november 2019
SKURK: Donald Trump brukte presidentmakta til å konspirere mot sine politiske motstandere. Det er historien som nå kommer fram i riksrettshøringene.
Fredag 8. november 2019
Resetts bruk av anonyme skribenter gjør at redaktør Helge Lurås ikke har fått innpass i Norsk Redaktør­forening.
Fredag 8. november 2019
PRESSET: Trygderetten drukner i saker og har doblet saksbehandlingstida de siste årene. Nå må de forberede seg på en formidabel jobb om feilaktige Nav-saker skal behandles på nytt.
Fredag 8. november 2019
• Demokratene har for første gang på over 20 år vunnet full kontroll i delstatsforsamlingen i Virginia. I nabostaten Kentucky kan de få guvernøren. Demokratenes kandidat Andy Beshear oppnådde 49,2 prosent, mens republikanernes Matt Bevin...
Torsdag 7. november 2019
I FRONT: Utslippsgiganten Kina hegner om Parisavtalen i en ny klimapakt. Men handelskrigen kan føre til at økonomiske hensyn blir satt over klima.