Lørdag 21. september 2019
En mann er pågrepet etter alvorlig voldshendelse i Kristiansand
En mann er pågrepet etter det politiet beskriver som en alvorlig voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag. Politiet undersøker flere mulige åsteder.
Publisert: 21 September 08:41
En mann er pågrepet etter det politiet beskriver som en alvorlig voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag. Politiet undersøker flere mulige åsteder.
Fornærmede, en mann, er alvorlig skadd, men utenfor livsfare. Han får behandling på sykehus og er ennå ikke avhørt som følge av skadene han er påført. Den siktede mannen vil bli avhørt i løpet av formiddagen.
– Saken er alvorlig ut fra karakteristikkene av skadene som fornærmede har pådratt seg, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.
Politiet ble varslet om voldshendelsen klokken 2.28 natt til lørdag, men vet foreløpig lite om hendelsesforløpet. Hyberg bekrefter at politiet har gjort flere åstedsundersøkelser, blant annet på utsiden av utestedet Håndverkeren på Øvre Torv i Kristiansand sentrum.
– Vi har ikke konkludert med hvor hendelsen har skjedd ennå. Vi undersøker flere steder som kan være aktuelle. Vi vet ikke ennå om utestedet er primæråstedet, sier Hyberg.
Politiet vil ikke kommentere om det ble brukt en gjenstand, eller om det er en relasjon mellom siktede og fornærmede.
– Vi kommer til å avhøre flere vitner utover formiddagen. Men vi vet ikke om det har vært vitner til selve hendelsen, sier Hyberg.
(©NTB)
Mandag 14. oktober 2019
Frp kaller det en seier at det ikke deles ut statsstipender neste år. Nå åpner regjeringen for å avvikle ordningen.
Mandag 14. oktober 2019
SAMTALER: Etter nesten to uker med protester gikk urfolksbevegelsen Conaie lørdag med på å møte president Moreno. Like etter ble det innført portforbud i hovedstaden Quito.
Mandag 14. oktober 2019
FRONTER: Forbundsledelsen håper i det lengste på et kompromiss, men mye tyder på at det blir kamp­avstemning for eller mot EØS i Fellesforbundet.
Mandag 14. oktober 2019
• På norsk kan «messe» bety både gudstjeneste og handelstilstelning. Regjeringen har aldri etterlatt et fnugg av tvil om hvordan den betrakter bokmessa i Frankfurt: ikke som et sted for tilbedelse av litteraturen, men som en svært så...
Lørdag 12. oktober 2019
I år er «Exit» og andre NRK-serier blitt omtalt 243 ganger på kanalens egne nyhetsflater. Ekspert på presseetikk Svein Brurås mener det svekker NRKs troverdighet.
Lørdag 12. oktober 2019
SOLIDARITET: Tyrkiske styrker rykker lenger inn i Syria. Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier han forventer at medlemslandene i alliansen fortsetter å støtte Tyrkia militært.
Lørdag 12. oktober 2019
• Debatten om Haddy Njies bok «Dagbok. 13. desember–13. februar» har på ny fått pressekorpset til å etterlyse en Vær varsom-plakat for sakprosa. Kommentator Jens Kihl i Bergens Tidende, NTBs nyhetssjef Sarah Sørheim og...
Lørdag 12. oktober 2019
SMUTTHULL: ­Norge vil forplikte seg til å kutte 40 prosent av utslippene innen 2030 gjennom en avtale med EU. Men avtalen åpner for at man slipper å ta kuttene i Norge.
Lørdag 12. oktober 2019
Ideologi: Linn Stalsberg viser hvordan nyliberalismen virker i kropp og sinn.
Fredag 11. oktober 2019
Årets nobelpris i litteratur gikk til den omstridte øster­rikeren Peter Handke. Uttrykk for elendig dømmekraft, mener statsviter Bernt Hagtvet.