Lørdag 21. september 2019
En mann er pågrepet etter alvorlig voldshendelse i Kristiansand
En mann er pågrepet etter det politiet beskriver som en alvorlig voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag. Politiet undersøker flere mulige åsteder.
Publisert: 21 September 08:41
En mann er pågrepet etter det politiet beskriver som en alvorlig voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag. Politiet undersøker flere mulige åsteder.
Fornærmede, en mann, er alvorlig skadd, men utenfor livsfare. Han får behandling på sykehus og er ennå ikke avhørt som følge av skadene han er påført. Den siktede mannen vil bli avhørt i løpet av formiddagen.
– Saken er alvorlig ut fra karakteristikkene av skadene som fornærmede har pådratt seg, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.
Politiet ble varslet om voldshendelsen klokken 2.28 natt til lørdag, men vet foreløpig lite om hendelsesforløpet. Hyberg bekrefter at politiet har gjort flere åstedsundersøkelser, blant annet på utsiden av utestedet Håndverkeren på Øvre Torv i Kristiansand sentrum.
– Vi har ikke konkludert med hvor hendelsen har skjedd ennå. Vi undersøker flere steder som kan være aktuelle. Vi vet ikke ennå om utestedet er primæråstedet, sier Hyberg.
Politiet vil ikke kommentere om det ble brukt en gjenstand, eller om det er en relasjon mellom siktede og fornærmede.
– Vi kommer til å avhøre flere vitner utover formiddagen. Men vi vet ikke om det har vært vitner til selve hendelsen, sier Hyberg.
(©NTB)
Mandag 17. februar 2020
GIV AKT: Nesten halvparten av Jair Bolsonaros regjering er militære. – Det gir presidenten en dårlig posisjon i kongressen, sier forsker.
Mandag 17. februar 2020
Kulturrådet har bedt Bylarm om å betale artistene bedre, og samtidig kuttet i støtta til festivalen. – De kveler Bylarms sjel, sier programsjef Joakim Haugland.
Mandag 17. februar 2020
• Vår nye fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) har hatt god inntekt i vinter. Etter at han først tiltrådte som statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet 4. november i fjor, har han fått betalt både for den jobben og for jobben som...
Mandag 17. februar 2020
VRIENT: Å løfte de lavlønte har lenge vært viktig i LOs likelønnspolitikk. En fersk rapport viser at det ikke fungerer for store kvinnedominerte grupper.
Lørdag 15. februar 2020
• Styret i Norsk Redaktørforening sa denne uka nei til å ta opp Resetts redaktør Helge Lurås som medlem. Foreningen finner etter en helhetsvurdering at Resett ikke fyller kriteriene for opptak, som blant annet innebærer at mediet forplikter...
Lørdag 15. februar 2020
OPPGJØR: Stats­minister Erna Solberg avviser at klima er relevant for iskant-diskusjonen – stikk i strid med KrF og Venstre.
Lørdag 15. februar 2020
FLYKTNINGER: Det italienske senatet stemte denne uka for å fjerne Lega-leder Matteo Salvinis immunitet i en kidnappingssak. Salvini vil bruke saken for å fremme sin politikk, mener m­otstanderne.
Lørdag 15. februar 2020
Afrika: Dr. Livingstone er ikke lenger hovedperson i fortellingen om sin siste reis.
Fredag 14. februar 2020
I VINDEN: Trygve Slagsvold Vedum tror at norsk havvind kan bli «en enorm industri». Olje er en viktig del av oppskriften.
Fredag 14. februar 2020
SSB presenterer misvisende besøkstall ved norske teatre, vedgår byrået selv. BI-professor Anne-Britt Gran sier at statistikken skjuler en betydelig markedssvikt.