Fredag 20. september 2019
Lillehammer lekte seg til sesongens første seier
Lillehammer hadde null problemer mot nyopprykkede Grüner og vant 8-2 på hjemmebane i eliteserien i ishockey fredag.
Publisert: 20 September 21:31
Lillehammer hadde null problemer mot nyopprykkede Grüner og vant 8-2 på hjemmebane i eliteserien i ishockey fredag.
Hjemmelagets hadde så lang i sesongen bare spilt én kamp. Det endte med tap etter forlengning mot rival Storhamar. Fredag kunne de juble for seier. Motstander Grüner hadde vunnet sin eneste kamp, men kom hardt ned på jorda i Lillehammer.
Målene begynte å renne inn allerede i den første perioden. Hakon Stormli satte inn 1-0 etter seks minutter, før Julius Persson økte til 2-0 minuttet senere.
Stephan Vigier sto bak vertenes 3-0-scoring halvveis i perioden, og Stian Nystuen sørget for at kampen langt på vei var avgjort med 4-0 etter én periode.
I mellomperioden økte Sondre Bjerke og Vigier til 6-0. Sistnevnte satte inn sitt tredje for dagen da han satte inn 7-0 i begynnelsen av den tredje perioden.
Grüner reduserte til 1-7 ved Robin Olsen Syversen, men 13 minutter ut i den tredje perioden scoret hjemmelaget igjen da Nick Dineen økte til 8-1. Herman Sagfossen reduserte for gjestene helt på tampen. Dermed endte det 8-2 til Lillehammer.
Nyopprykkede Grüner fra Oslo startet sesongen med 5-1-seier over Narvik. Søndag får de nok en tøff test. Da kommer serieleder Stavanger Oilers til Oslo.
(©NTB)
Lørdag 19. oktober 2019
• Bare 33 prosent av LOs medlemmer stemte på Arbeiderpartiet i årets lokalvalg. Det er et svært dårlig tall for partiet, som viser at en av de viktigste grunnene til dårlige valgresultatet – på 24,8 prosent – var at Ap mistet oppslutning...
Lørdag 19. oktober 2019
MAKT: Venstre­sidas Evo Morales har overlevd høyrebølgen i Latin-Amerika. Nå ligger han an til å vinne sin fjerde periode.
Lørdag 19. oktober 2019
Lunken kaffe, rare intervjuspørsmål og kaos på hotellrommet: Klassekampen fulgte forfatter Lotta Elstad gjennom en dag på bokmessa i Frankfurt.
Lørdag 19. oktober 2019
TATT: To år etter snokeskandelen i ­Agder er Nav-ansattes personvern fortsatt ikke bra nok. Datatilsynet slakter praksisen, og Nav lover å skjerpe seg.
Lørdag 19. oktober 2019
Guffent: I Matias Faldbakkens nye roman går en atal leir­kladd amok i Bygde-Norge. Kan det være et bilde på vår tid?
Fredag 18. oktober 2019
Kaptein Sabeltann har vært landfast i 30 år. Nå satses det stort på å få ham ut i verden. – Som å selge en norsk versjon av Coca-Cola, sier markedsføringsekspert.
Fredag 18. oktober 2019
MOTVIND: Regjeringa legg vekk vindkraftplan etter massiv motstand landet rundt. – Skuffande, seier investor Jens Ulltveit-Moe.
Fredag 18. oktober 2019
• «Vi har en flott ny avtale som tar tilbake kontrollen – nå må Parlamentet få unnagjort brexit lørdag, så vi kan komme videre med andre prioriteringer, som levekostnader, helsevesenet, voldskriminalitet og miljøet.» Det var meldingen som...
Fredag 18. oktober 2019
LIGGER BAK: Selv med en EU-avtale i boks, har Boris Johnson en lang vei å gå – 34 stemmer – til brexit. Han vil trolig sette hardt mot hardt, spår ekspert.
Torsdag 17. oktober 2019
Bøkene til Jon F­osse og Per Petterson er oversatt til mer enn 40 språk. Likevel velger de å la seg representere av norske bok­agenter.