Onsdag 11. september 2019
Beckham vil ha Messi til MLS
David Beckham skal ha reagert lynkjapt på nyheten om at Lionel Messi kan forlate Barcelona gratis etter sesongen. Engelskmannen ønsker argentineren til MLS.
Publisert: 11 September 11:57
David Beckham skal ha reagert lynkjapt på nyheten om at Lionel Messi kan forlate Barcelona gratis etter sesongen. Engelskmannen ønsker argentineren til MLS.
Beckham la opp som fotballspiller i 2013, men 44-åringen er fortsatt aktiv i fotballen, og er blant annet president i nyoppstartede Inter Miami CF, som blir del av MLS i 2020.
Han har store drømmer om sin nye klubb, og nå har han rettet blikket mot Barcelonas Lionel Messi. Det skjer etter at Barcelona-president Josep Maria Bartomeu på Barcelonas egen TV-kanal fredag røpet at klubbens desidert største stjerne kan forlate klubben gratis dersom spilleren ønsker det etter sesongen.
Ifølge radioverten Xavi Campos i Barcelona Radio skal Beckham ha fått med seg nyheten, skriver den britiske avisen Daily Mail. De skriver at den tidligere Manchester United-spilleren allerede har tatt kontakt for å høre om Messi kunne tenke seg å bytte ut La Liga med Major League Soccer i USA.
Beckham har tidligere uttalt at han både Messi og Cristiano Ronaldo er spillere han kunne tenke seg til klubben.
– Alle har sin ønskeliste, sa Beckham da.
– Men hvis du ser på måten de spiller på, selv om det er mot slutten av deres karrierer, tror jeg ikke de nærmer seg slutten. De spiller på et så høyt nivå at det er vanskelig å tro at de vil forlate klubbene de nå er i. Men vi får se. Man vet aldri hva som skjer i fotball, sa United-legenden videre.
Barcelona-presidenten fortalte i fredagens intervju at han ikke er bekymret for at Messi skal forlate klubben, og at flere av klubbens spillere har hatt samme klausul i sine kontrakter.
Dette er spillere som har gjort seg fortjent til friheten til å velge, og jeg tror ikke vi skal bekymre oss. Vi ønsker selvfølgelig at Messi skal spille for Barcelona til 2021 og helst enda lenger. Vi er veldig rolige, sa Bartomeu.
(©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.