Mandag 26. august 2019
Ødegaard får toppkarakterer i storavisene etter mål og seier
Martin Ødegaard er i særklasse på spillerbørsene i spanske aviser etter 1-0-seieren over Mallorca søndag.
Publisert: 26 August 06:00
Martin Ødegaard er i særklasse på spillerbørsene i spanske aviser etter 1-0-seieren over Mallorca søndag.
Der ble han matchvinner for Real Sociedad. Spanias meste leste sportsavis, Marca, gir ham toppscore med tre stjerner. Det oppnår ingen andre, men det er gitt ut en rekke toere (13 stykker).
– Ødegaards mål gjorde at Real Sociedad vant borte mot Mallorca for første gang på 16 år. Ødegaard viste at han kan være en stor leder på laget sammen med Asier Illarramendi og Mikel Oyarzabal, skriver Marca.
Kampreferatet gir Ødegaard gjennomført mye ros.

AleneDen nest største sportsavisen i landet er AS. Også der får Ødegaard en treer. Der opererer man med kløversymbol i spillerbørsen. I den kampen er det bare fem spillere som oppnår to.
– Den norske spilleren hadde en imponerende kontroll på rommene. Hans evne til å skifte tempo, gjorde at han kom seg unna motspillerne enkelt, skriver avisen.
Real Sociedad startet sesongen med 1-1 borte mot Valencia. I neste runde venter lokaloppgjør borte mot Athletic Bilbao.
I Spania er det allerede spekulasjoner om at Ødegaards vei inn i Real Madrid-troppen, kommer til å gå greit.
Han er på et sesonglangt utlån derfra til Real Sociedad. Ødegaard forlenget nylig kontrakten med Real Madrid. Den løper til sommeren 2023.

(©NTB)
Lørdag 21. september 2019
• Det har vært en spesiell uke for Klassekampen. Mens stormene raser om digitalstrategier og sluttpakker i Morgenbladet og Dagens Næringsliv, har vi i roligere former passert en nesten mytisk grense for avisa. Da mediehusenes opplagstall ble...
Lørdag 21. september 2019
FORNØYD: Årets valg har vært en gamechanger for kampen mot profitt i velferd, sier Fagforbundets Mette Nord. Nå vil hun at staten skal brukes mer aktivt for et grønt skifte.
Lørdag 21. september 2019
VALG: PLO-leder Saeb Erekat mener at et palestinsk valg vil åpne nye dører.
Lørdag 21. september 2019
«Hele Norge leser» er en av de største satsingene i Bok­året 2019. Nå får prosjektet slakt. – Vitner om bokbransjens svake selvtillit, sier kulturredaktør Arne Borge i Vårt Land.
Lørdag 21. september 2019
Leik: Ravatns nye roman veks seg større enn sin eigen krimintrige.
Fredag 20. september 2019
HALVVEIS: President Macron legger om kursen. Nå skal han snakke om innvandring og sekularisme for å vinne høyresidevelgere i 2022.
Fredag 20. september 2019
DN-ansatte må belage seg på å flytte inn i medie­husets nye «bokser», men får ikke få vite hva det innebærer før sluttpakkevinduet lukkes. Ansatte er særlig bekymret for at lørdagsmagasinet blir pulverisert.
Fredag 20. september 2019
UTÅLMODIG: USAs ambassadør har møtt representanter fra utenrikskomiteen med klar beskjed: Norge må bruke mer penger på Forsvaret, eller risikere å stå alene.
Fredag 20. september 2019
• Den siste uka har det stormet rundt Venstre-politiker Abid Raja, etter at han anklaget Fremskrittsparti-leder Siv Jensens bruk av ordet snikislamisering for «brun skremselspropaganda». Bakgrunnen for Rajas utblåsing var Siv Jensens kronikk...
Torsdag 19. september 2019
Lydbøkene har inntatt skolen. Forsker Bjarte Reidar Furnes mener lærerne først og fremst må legge til rette for at elevene leser papir­bøker.