Mandag 19. august 2019
Casper Ruud fortsatt nummer 54 i verden
Casper Ruud beholder 54.-plassen på verdensrankingen i tennis. Listen toppes fortsatt av Novak Djokovic.
Publisert: 19 August 11:24
Casper Ruud beholder 54.-plassen på verdensrankingen i tennis. Listen toppes fortsatt av Novak Djokovic.
Casper Ruud er ranket som den 54. beste mannlige tennisspilleren i verden. Det er klart etter at rankinglisten ble offentliggjort mandag.
Dermed beholder nordmannen plassen, som er hans høyeste plassering på verdensrankingen noensinne, til tross for tapet mot 20.-rankede Guido Pella i ATP-turneringen i Cincinnati forrige uke.
I toppen av rankingen er det heller ingen endringer. Listen toppes av Novak Djokovic, foran Rafael Nadal og Roger Federer.
Det norske tennistalentet skal i aksjon mandag kveld i ATP-turneringen i Winston-Salem, North Carolina. Der skal Ruud møte sørafrikanske Lloyd Harris i 2. rundekampen.
Nordmannen hadde walkover i 1. runde.
Dette er siste turnering for 20-åringen før US Open. Årets storturnering på hardcourten i New York starter 26. august.
Viktor Durasovic har gjort det bra i det siste. Han er oppe som nummer 317 på ATP-rankingen. Det betyr at 22-åringen avanserte hele 112 plasser fra forrige uke.
Durasovic spilte ATP Challenger-finale søndag, men tapte mot førsteseedede Aljaz Bedene i to strake sett.
(©NTB)
Mandag 17. februar 2020
GIV AKT: Nesten halvparten av Jair Bolsonaros regjering er militære. – Det gir presidenten en dårlig posisjon i kongressen, sier forsker.
Mandag 17. februar 2020
Kulturrådet har bedt Bylarm om å betale artistene bedre, og samtidig kuttet i støtta til festivalen. – De kveler Bylarms sjel, sier programsjef Joakim Haugland.
Mandag 17. februar 2020
• Vår nye fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) har hatt god inntekt i vinter. Etter at han først tiltrådte som statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet 4. november i fjor, har han fått betalt både for den jobben og for jobben som...
Mandag 17. februar 2020
VRIENT: Å løfte de lavlønte har lenge vært viktig i LOs likelønnspolitikk. En fersk rapport viser at det ikke fungerer for store kvinnedominerte grupper.
Lørdag 15. februar 2020
• Styret i Norsk Redaktørforening sa denne uka nei til å ta opp Resetts redaktør Helge Lurås som medlem. Foreningen finner etter en helhetsvurdering at Resett ikke fyller kriteriene for opptak, som blant annet innebærer at mediet forplikter...
Lørdag 15. februar 2020
OPPGJØR: Stats­minister Erna Solberg avviser at klima er relevant for iskant-diskusjonen – stikk i strid med KrF og Venstre.
Lørdag 15. februar 2020
FLYKTNINGER: Det italienske senatet stemte denne uka for å fjerne Lega-leder Matteo Salvinis immunitet i en kidnappingssak. Salvini vil bruke saken for å fremme sin politikk, mener m­otstanderne.
Lørdag 15. februar 2020
Afrika: Dr. Livingstone er ikke lenger hovedperson i fortellingen om sin siste reis.
Fredag 14. februar 2020
I VINDEN: Trygve Slagsvold Vedum tror at norsk havvind kan bli «en enorm industri». Olje er en viktig del av oppskriften.
Fredag 14. februar 2020
SSB presenterer misvisende besøkstall ved norske teatre, vedgår byrået selv. BI-professor Anne-Britt Gran sier at statistikken skjuler en betydelig markedssvikt.