Tirsdag 25. juni 2019
To menn pågrepet etter melding om skudd i leilighet i Lyngdal
Væpnet politiet rykket ut natt til tirsdag etter melding om at det var hørt skudd i en leilighet i Lyngdal i Vest-Agder. Der var det to kjenninger av politiet.
Publisert: 25 Juni 06:52
Væpnet politiet rykket ut natt til tirsdag etter melding om at det var hørt skudd i en leilighet i Lyngdal i Vest-Agder. Der var det to kjenninger av politiet.
Politiet i Agder meldte om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter. De fikk melding klokka 3.56 om at noen hadde hørt skudd på adressen.
–Vi kan ikke si så mye mer foreløpig av hensyn til etterforskningen, utover at vi fikk melding om at vitner hadde hørt noe som tydet på skudd. Vi rykket ut og pågrep to personer som var i leiligheten, to kjenninger av politiet, en mann født i 1986 og en født i 1972, så de er i 30- og 40-årene, sier operasjonsleder Lars Hyberg til NTB.
Klokka 6.40 holder politiet fremdeles på med strategiske og taktiske undersøkelser på stedet, og ønsker ikke å si noe om hva som er brakt på det rene så langt. De vil heller ikke si noe om hvorvidt det faktisk er blitt avfyrt skudd.
– Vi må også bli ferdige med vitneavhør før vi sier noe om det. Det er konstatert at ingen er skadd, sier Hyberg.
Det var ingen andre i leiligheten da politiet ankom, og politiet har ikke klart å bringe på det rene om det skal ha vært flere i leiligheten på noe tidspunkt.
(©NTB)
Tirsdag 23. juli 2019
RISIKO: En tidligere britisk flåteadmiral ber Storbritannias nye statsminister sette brexit til side for å håndtere krisa i Persiabukta.
Tirsdag 23. juli 2019
NYTT BLIKK: Jeger- og fiskerforbundet, Turistforeningen og Naturvern­forbundet krev ny handsaming av alle vindkraftkonse- sjonar der utbygginga ikkje er starta.
Tirsdag 23. juli 2019
• I går ble det holdt markeringer mange steder for å minnes at det var åtte år siden en av de verste høyreekstreme terroraksjonene i nyere tid rammet Norge. Bombeangrepet mot regjeringskvartalet og massakren på AUF-ere på Utøya var tragisk,...
Tirsdag 23. juli 2019
Modernistiske bygg er blitt turistattraksjoner i Brasil og Tyskland. I Norge er flere bygg fra samme periode rivningstruet. Kunstprofessor mener arkitekturen rammes av en 40-årskrise.
Mandag 22. juli 2019
RADIKALISERES: Der ledere i høyre­ekstreme miljøer de siste årene har manet til kulturkamp og skolering, opp­fordrer stadig flere i høyreekstreme nettsamfunn til voldsbruk.
Mandag 22. juli 2019
Det var ikke et angrep på alle.Det er en myte at det var et angrep på alle.Det var ikke et angrep på rasister.
Mandag 22. juli 2019
Skuespillerforbundets leder Knut Alfsen vil ha teaterstrømming inn i tariffavtalen med Spekter. Vi er klare til å jobbe for det, svarer teaterstrømme-tjenesten Applaus scene.
Mandag 22. juli 2019
NY DEBATT: Nei til EU varsler kamp mot EUs fjerde energipakke som de mener vil gi Acer enda mer makt. Miljøorganisasjon er positiv, mens Ap ikke har tatt stilling ennå.
Lørdag 20. juli 2019
FASTLÅST: Iran har trappet gradvis opp sine reaksjoner på USAs sanksjoner, men det kan koste dem dyrt. – Irans eneste alternativ er å forhandle med USA, sier iransk forsker.
Lørdag 20. juli 2019
Y-blokka i Regjeringskvartalet i Oslo rives i oktober, og for dem som ivrer etter bevaring, ser alt håp ut til å være ute. Men historien rommer flere eksempler på bygg som med nød og neppe har unngått bulldoserne.