Mandag 24. juni 2019
Liverpools norske supporterklubb rundet 50.000 medlemmer
Stadig flere nordmenn markerer sin støtte til Champions League-mester Liverpool med å melde seg inn i den nasjonale supporterklubben.
Publisert: 24 Juni 07:36
Stadig flere nordmenn markerer sin støtte til Champions League-mester Liverpool med å melde seg inn i den nasjonale supporterklubben.
Mandag kan Liverpool FC Supporters Club Norway melde at den i løpet av helgen passerte 50.000 medlemmer.
Liverpools supporterklubb er Norges største, og den har opplevd en økning i medlemstallet på 21,8 prosent det siste året.
– Aldri før har en supporterklubb i Norge hatt så mange medlemmer, fastslår daglig leder i supporterklubben, Tore Hansen.
31. mai i fjor var Manchester Uniteds supporterklubb den største i Norge med 40.322 medlemmer – 93 flere enn Liverpools. Nå er forskjellen langt større, og i motsatt favør, til tross for at United fikk inn Ole Gunnar Solskjær som manager forrige sesong.
31. mai i år sto Liverpools norske supporterklubb oppført med 49.010 medlemmer, mens United kunne skilte med 42.572 registrerte supportere i Norge.
Det er liten tvil om at sportslig suksess har ført til et løft på supportersiden. Liverpool la nylig bak seg en svært sterk sesong med gull i mesterligaen og 2.-plass i Premier League.
(©NTB)
Fredag 19. juli 2019
• Som Klassekampen omtaler i dagens avis offentliggjorde USA på onsdag at Tyrkia nå kastes ut av F-35-samarbeidet. Tyrkia skulle kjøpe inn over 100 amerikanskproduserte F-35-kampfly. Årsaken til utkastelsen er at tyrkerne står ved sitt...
Fredag 19. juli 2019
Offerspill: Tyrkia er ute av F-35-samarbeidet etter russisk ­våpenkjøp. – En pris Erdogan kan være villig til å betale for å nærme seg Russland, ­mener ekspert.
Fredag 19. juli 2019
Amerikanske avis­redaksjoner er nesten halvert siden 2008, viser ny undersøkelse. Også Fædrelandsvennen har mistet 43 av 96 årsverk siden 2012, men sjefredaktøren er optimist.
Fredag 19. juli 2019
KRAV: Frp mener innvandringsforskningen er «ensidig og politisert». Nå vil de stille krav om meningsmangfold i forskningen. – Farlig, svarer Ap.
Torsdag 18. juli 2019
Det nasjonale fotomuseet i Horten krever å bli inkludert i planleggingen av Fotografihuset i Oslo. – Det har vært marginalt med dialog, sier museums­direktør Ingrid Nilsson.
Torsdag 18. juli 2019
• Historiefortelling har vært en viktig del av kulturen vår i alle tider, fra fortellinger rundt bålet til kinoenes blockbustere og fråtsing i strømmetjenestenes serier. Historier hjelper oss å huske fortida, forstå samtida og leve oss inn i...
Torsdag 18. juli 2019
FORTSETTER: – Det blir ikke fred i Jemen, før Emiratene og Saudi-Arabia trekker seg helt ut av landet vårt, sier sentral Houthi-politiker til Klassekampen.
Torsdag 18. juli 2019
TVANG: FpU ber regjeringen lovpålegge kommunene å konkurranseutsette sykehjem og hjemmetjenester. Forslaget slaktes av forsker.
Onsdag 17. juli 2019
SAMMEN: EUs utenriksministre erklærer samlet støtte til atomavtalen. Dette til tross for nye trusler fra Iran om å gå bort fra forpliktelsene i avtalen.
Onsdag 17. juli 2019
Oslo Høyre krever bademuligheter for å støtte det omstridte Fotografihuset på Sukkerbiten. Men leder av Fotografihuset mener området ikke er egnet for bading.