Mandag 24. juni 2019
Liverpools norske supporterklubb rundet 50.000 medlemmer
Stadig flere nordmenn markerer sin støtte til Champions League-mester Liverpool med å melde seg inn i den nasjonale supporterklubben.
Publisert: 24 Juni 07:36
Stadig flere nordmenn markerer sin støtte til Champions League-mester Liverpool med å melde seg inn i den nasjonale supporterklubben.
Mandag kan Liverpool FC Supporters Club Norway melde at den i løpet av helgen passerte 50.000 medlemmer.
Liverpools supporterklubb er Norges største, og den har opplevd en økning i medlemstallet på 21,8 prosent det siste året.
– Aldri før har en supporterklubb i Norge hatt så mange medlemmer, fastslår daglig leder i supporterklubben, Tore Hansen.
31. mai i fjor var Manchester Uniteds supporterklubb den største i Norge med 40.322 medlemmer – 93 flere enn Liverpools. Nå er forskjellen langt større, og i motsatt favør, til tross for at United fikk inn Ole Gunnar Solskjær som manager forrige sesong.
31. mai i år sto Liverpools norske supporterklubb oppført med 49.010 medlemmer, mens United kunne skilte med 42.572 registrerte supportere i Norge.
Det er liten tvil om at sportslig suksess har ført til et løft på supportersiden. Liverpool la nylig bak seg en svært sterk sesong med gull i mesterligaen og 2.-plass i Premier League.
(©NTB)
Fredag 18. oktober 2019
Kaptein Sabeltann har vært landfast i 30 år. Nå satses det stort på å få ham ut i verden. – Som å selge en norsk versjon av Coca-Cola, sier markedsføringsekspert.
Fredag 18. oktober 2019
MOTVIND: Regjeringa legg vekk vindkraftplan etter massiv motstand landet rundt. – Skuffande, seier investor Jens Ulltveit-Moe.
Fredag 18. oktober 2019
• «Vi har en flott ny avtale som tar tilbake kontrollen – nå må Parlamentet få unnagjort brexit lørdag, så vi kan komme videre med andre prioriteringer, som levekostnader, helsevesenet, voldskriminalitet og miljøet.» Det var meldingen som...
Fredag 18. oktober 2019
LIGGER BAK: Selv med en EU-avtale i boks, har Boris Johnson en lang vei å gå – 34 stemmer – til brexit. Han vil trolig sette hardt mot hardt, spår ekspert.
Torsdag 17. oktober 2019
Bøkene til Jon F­osse og Per Petterson er oversatt til mer enn 40 språk. Likevel velger de å la seg representere av norske bok­agenter.
Torsdag 17. oktober 2019
LETTET: Etter harde slag på Fellesforbundets landsmøte vant EØS-tilhengerne med 300 mot 218 stemmer. Men de krever utredning av alternativer til EØS.
Torsdag 17. oktober 2019
ISLAMISTER: Tyrkia setter inn beryktede islamistgrupper fra Syria i krigen mot kurderne. Noen av gruppene har hatt bånd til al-Qa’ida.
Torsdag 17. oktober 2019
• Fellesforbundet vedtok på slutten av sitt seks dager lange landsmøte å utrede alternativer til EØS-avtalen. Forslaget som ble vedtatt var fremmet av forbundets representantskap i et forsøk på å stilne EØS-motstanderne og hindre et...
Onsdag 16. oktober 2019
KRISE: Tyrkias offensiv i Nord-Syria har gjort det vanskeligere for USA å trekke ut soldatene sine. Samtidig rykker den syriske regjeringshæren inn i nye byer.
Onsdag 16. oktober 2019
• Fellesforbundets landsmøte, som avsluttes på Folkets Hus i Oslo i dag, har vært en oppvisning av styrken norsk fagbevegelse representerer. 500 delegater har vært samlet i fem dager til intense politiske og faglige diskusjoner – ofte til...