Tirsdag 18. juni 2019
Landslagssjef ber Solskjærs stjerne bytte klubb
Manchester United-spiss Romelu Lukaku må forlate klubben i sommer, mener Belgias landslagssjef Roberto Martínez.
Publisert: 18 Juni 13:08
Manchester United-spiss Romelu Lukaku må forlate klubben i sommer, mener Belgias landslagssjef Roberto Martínez.
26 år gamle Lukaku har i lengre tid vært ryktet bort fra Old Trafford. Italienske Inter skal være favoritt til å sikre seg måltyvens signatur.
– Det er viktig at Romelu finner den rette klubben, sier Belgias landslagssjef Martinez i et intervju med avisen Het Laatste Nieuws.
– Det hadde vært bra for alle parter, tilføyer han.
Martinez kjenner United-spissen godt fra tiden de tilbrakte sammen i Everton. Lukaku ble hentet til Old Trafford fra Merseyside-klubben i juli 2017.
Nå er Martinez klar på at måltyvens framtid ikke ligger i Ole Gunnar Solskjærs spillerstall.
– Det er åpenbart at han må forlate Manchester United, sier spanjolen.
Lukaku har kontrakt med United til 2022.
(©NTB)
Fredag 22. november 2019
NY INFO: Anniken Hauglie (H) sa til Stortinget at hun først etter sommeren i år fikk beskjed om omfanget av uriktige Nav-dommer. En e-post viser at hun ble varslet allerede i fjor.
Fredag 22. november 2019
Tiril Broch Aakre og Trude Lorentzen har begge skrevet om sine mødres selvmord, men i hver sin sjanger. – I dag ville jeg trolig valgt romanen, sier Lorentzen.
Fredag 22. november 2019
RADIKAL: Jeremy Corbyn har allerede flyttet Labour mot venstre. Nå går han til angrep på arven fra den konservative statsministeren Margaret Thatcher.
Fredag 22. november 2019
• Alle partiene på rødgrønn side har nå presentert sine alternative budsjetter. Det er forskjeller og uenigheter – for eksempel mellom MDG og Sp i avgiftspolitikken – likevel trer det fram et tydelig felles verdigrunnlag. Det tydeligste...
Torsdag 21. november 2019
ANSVAR: Draps­tallet i Bolivia har økt kraftig etter at Evo Morales gikk av. En direkte konsekvens av interimregjeringens politikk, mener forsker.
Torsdag 21. november 2019
Hele 16 norske byer og tettsteder kan miste sitt eneste bokutsalg etter konkursen i Notabene. – Bokhandelen har vært en hjørnestein i Rakkestad, sier ordfører Karoline Fjeldstad.
Torsdag 21. november 2019
STRAFF: Samanslåtte kommunar som har eigedomsskatt, tek med seg ein straffeskatt inn i samlivet. Stavanger taper om lag like mykje som dei fekk i tilskot på å slå seg saman.
Torsdag 21. november 2019
• Fredag i forrige uke ble Frode Berg utvekslet på en grensestasjon på Den kuriske landtunge mellom Litauen og den russiske enklaven Kaliningrad etter at han var benådet av Russlands president Vladimir Putin. Berg var dømt til 14 års fengsel...
Onsdag 20. november 2019
TILLIT: Velferds­staten ble skapt for å hjelpe dem som faller utenfor. Nå frykter Ap-veteran Martin Kolberg at den i stedet mistenkeliggjør folk som sitter nederst ved bordet.
Onsdag 20. november 2019
Flere medier går nå gjennom eldre metoo-artikler og korrigerer feil. – Mediedebatten må ikke bli punktumet for metoo-­debatten, advarer redaktør.