Torsdag 16. mai 2019
Jostein Flo sykemeldt på grunn av hjerteflimmer
Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo er sykemeldt på grunn av problemer med en hjerteklaff. Onsdag sluttet hovedtreneren av helsemessige årsaker.
Publisert: 16 Mai 11:16
Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo er sykemeldt på grunn av problemer med en hjerteklaff. Onsdag sluttet hovedtreneren av helsemessige årsaker.
Drammens-klubben melder på sin hjemmeside at Flo (54) i en periode har hatt hjerteflimmer og at han har vært under medisinsk oppfølging. Klubblege Erik Dag Knudsen sier at det har vært problemer med en hjerteklaff.
– Jeg har sannsynligvis hatt dette en stund, og derfor er det bra at det avdekkes og utredes nærmere av sakkyndige mennesker. Dette er mest sannsynlig arvelig. Jeg har fått veldig god oppfølging her og er i de beste hender. Nå ser jeg fram til å få fikset klaffen og komme tilbake til normal hverdag, sier Flo.
Klubblege Knudsen sier at videre behandling vil bli vurdert etter at utredningen er gjort.
– Operasjon kan være en mulighet. Det er i så fall en helt kurant sak, sier han
Onsdag ble det kjent at Strømsgodsets hovedtrener Bjørn Petter «BP» Ingebretsen gir seg på grunn av helseproblemer. Ingebretsen ble rammet av et mindre hjerteinfarkt i 2016. Sammentreffet med Flos sykemelding omtales som helt tilfeldig. Flo sier selv følgende om at Ingebretsen slutter:
– Det er trist at BP må gi seg. Vi skal huske at BP har lagt mye i potten for å snu motgangen, og det har vært en krevende prosess. Vi ønsket alle at dette skulle lykkes, men totalbelastningen ble for stor. Det må vi ha respekt for, sier Flo.
(©NTB)
Torsdag 18. juli 2019
Det nasjonale fotomuseet i Horten krever å bli inkludert i planleggingen av Fotografihuset i Oslo. – Det har vært marginalt med dialog, sier museums­direktør Ingrid Nilsson.
Torsdag 18. juli 2019
• Historiefortelling har vært en viktig del av kulturen vår i alle tider, fra fortellinger rundt bålet til kinoenes blockbustere og fråtsing i strømmetjenestenes serier. Historier hjelper oss å huske fortida, forstå samtida og leve oss inn i...
Torsdag 18. juli 2019
FORTSETTER: – Det blir ikke fred i Jemen, før Emiratene og Saudi-Arabia trekker seg helt ut av landet vårt, sier sentral Houthi-politiker til Klassekampen.
Torsdag 18. juli 2019
TVANG: FpU ber regjeringen lovpålegge kommunene å konkurranseutsette sykehjem og hjemmetjenester. Forslaget slaktes av forsker.
Onsdag 17. juli 2019
SAMMEN: EUs utenriksministre erklærer samlet støtte til atomavtalen. Dette til tross for nye trusler fra Iran om å gå bort fra forpliktelsene i avtalen.
Onsdag 17. juli 2019
Oslo Høyre krever bademuligheter for å støtte det omstridte Fotografihuset på Sukkerbiten. Men leder av Fotografihuset mener området ikke er egnet for bading.
Onsdag 17. juli 2019
UFORUTSIGBART: Bare en tredel helsefagarbeidere har full stilling. De yngste og de eldste jobber mest deltid. – Vi trenger flere folk på jobb, sier helsefagarbeider Jørgen Aanerud.
Onsdag 17. juli 2019
• En klassisk myte om moderne kapitalistiske samfunn er at så lenge man er villig til å jobbe, vil man ha et bra liv. De som virkelig blir fattige er de som faller utenfor, som arbeidsløse og rusmisbrukere. I flere tiår etter andre...
Tirsdag 16. juli 2019
• «Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet», skrev Henrik Ibsen i «Fruen fra havet». Vi er mange som lengter etter havet, kanskje først og fremst nå om sommeren. Men det er ikke alltid like lett å få...
Tirsdag 16. juli 2019
SV lover omkamp om Fotografihuset på Sukkerbiten i byrådsforhandlingene etter valget. – Vi vil jobbe hardt for at området omreguleres, sier ordfører Marianne Borgen (SV) i Oslo.