Mandag 22. april 2019
LAFC vant stort uten Diomande
Los Angeles FC reiste seg fra tapet i midtuka og dominerte i 4-1-seieren hjemme mot Seattle Sounders i MLS.
Publisert: 22 April 09:59
Los Angeles FC reiste seg fra tapet i midtuka og dominerte i 4-1-seieren hjemme mot Seattle Sounders i MLS.
Seieren var Los Angeles-lagets sjuende på ni seriekamper i den nordamerikanske fotballigaen. Laget tapte sin første kamp for sesongen onsdag, men fant virkelig veien til mål da ubeseirede Sounders kom på besøk.
Stjerneangriperen Carlos Vela, som er toppscorer i MLS med ti fulltreffere, åpnet målfesten i det 12. minuttet. Han fikk en nydelig stikker fra Mark-Anthony Kaye og hamret inn 1-0-målet.
Etter 38 minutter gikk Eduard Atuesta på soloraid og satte inn 2-0 med et flott skudd.
Harry Shipp reduserte for gjestene tidlig i annen omgang, men LAFC-kaptein Vela brukte bare fire minutter på øke ledelsen igjen. Han rundet keeper og kunne juble for scoring nummer ti på ni kamper.
Etter timen punkterte Christian Ramirez kampen. Mark-Anthony Kaye hadde tre målgivende pasninger for LAFC, som igjen måtte klare seg uten Adama Diomande på topp. Nordmannen er ute med en lårstrekk og har ikke spilt siden 7. april.
I Washington ble DC United og stjernespissen Wayne Rooney stoppet av New York City FC. Alexandru Mitrita og Héber scoret målene i bortelagets 2-0-seier.
DC United topper likevel MLS' østre avdeling med 14 poeng. LAFC er på topp i vest.
(©NTB)
Mandag 26. august 2019
• Statsminister Erna Solbergs bompengepakke, som ble akseptert av alle regjeringspartiene fredag, må karakteriseres som en relativt avbalansert løsning på et komplisert stridsspørsmål. Frp har vært opptatt av å vise frustrerte...
Mandag 26. august 2019
HÅND I HÅND: En håndfull styrtrike amerikanere har brukt hundrevis av millioner dollar på å sikre en ny vår for den ekstreme høyresida.
Mandag 26. august 2019
AUKE: SV gjer det godt på meiningsmålingar i heile landet. I Vaksdal får partiet 23,7 prosent på lokal måling, opp 9,7 prosentpoeng frå valet i 2015.
Mandag 26. august 2019
Nasjonalmuseet ventet i to år med å ­offentliggjøre kunstavtalen med Fredriksen-søstrene. – Svært uheldig, mener jussprofessor Jan Fridthjof Bernt.
Lørdag 24. august 2019
• Riktignok finnes det enkelte høyreekstreme terrorister som henter inspirasjon i klimaapokalyptiske scenarioer og bekjenner seg til en form for grønn fascisme, slik vi skrev om tidligere denne uka. Likevel er det et langt mer framtredende...
Lørdag 24. august 2019
POLITISK: Amazonas-branner er ikke en naturkatastrofe. Krisa drives av storkapitalens pengejakt og Jair Bolsonaros høyreradikale prosjekt.
Lørdag 24. august 2019
KRISEVEKST: Både ekspertar og partileiar Siv Jensen set Frp si vekst i samanheng med partiet si handsaming av bompengesaka internt i regjering.
Lørdag 24. august 2019
Nasjonalmuseets forhandlinger med Fredriksen-familien ble innledet allerede i 2016. To personer med nære forbindelser til John «Storeulv» Fredriksen var sentrale i prosessen: Svein Aaser og Helene Jebsen Anker.
Lørdag 24. august 2019
Kjartan Fløgstads nye roman «Due og drone» kjem ut same år som han fyller 75, etter meir enn femti år som forfattar. I fjor kom Heming Gujords «Fløgstad verk», der særleg romanane blir grundig og perspektivrikt analysert og kommentert, med...
Fredag 23. august 2019
• Dommen som falt i Aleris-saken onsdag, var alt i alt et stort nederlag for Fagforbundet og de 24 saksøkerne. Striden sto om hvorvidt saksøkerne var å regne som selvstendig næringsdrivende eller fast ansatte, samt om manglende...