Mandag 25. mars 2019
Barkley-dobbel da England snudde mot Montenegro
21 minutter gikk det mellom de to målene Chelsea-spilleren Ross Barkley sto bak da England slo Montenegro 5-1 i mandagens EM-kvalifiseringskamp.
Publisert: 25 Mars 22:36
21 minutter gikk det mellom de to målene Chelsea-spilleren Ross Barkley sto bak da England slo Montenegro 5-1 i mandagens EM-kvalifiseringskamp.
Likevel var det Montenegro som scoret først. De har scoret i de fire siste kampene mot England, og mandag scoret de på sitt aller første skudd i kampen. Mot spillets retning sendte Polen-proffen Marko Vesovic i vei et skudd som gikk rett i mål.
Det skulle ikke stå seg.
13 minutter senere utlignet England ved Evertons Michael Keane. Ross Barkley var nest sist på ballen, og Barkley var slett ikke ferdig med kvelden.
Det var nettopp Ross Barkley som sendte England opp i føringen. Det skjedde seks minutter før pause. Chelsea 18-åring Callum Hudson-Odoi sørget for et flott oppspill til målet som slett ikke var av den ufortjente sorten. England hadde hatt ballen i 74 prosent av tiden de første 40 spilleminuttene. England var det klart beste laget før pause.
14 minutter ut i 2. omgang kom det mer fra Barkley til 3-1 for bortelaget etter svakt forsvarsspill fra vertene.
Harry Kane og Raheem Sterling scoret England to siste med 10 minutters mellom. Først var det Kane i det 71. minutt etter assist fra Sterling, og deretter var det Sterlings tur der Jordan Henderson var nest sist på ballen.
Målet til Sterling var hans sjette på de fire siste landskampene. I tillegg har han bidratt med den nevnte assisten. Det er fin statistikk for Manchester City-spilleren.
(©NTB)
Mandag 26. august 2019
• Statsminister Erna Solbergs bompengepakke, som ble akseptert av alle regjeringspartiene fredag, må karakteriseres som en relativt avbalansert løsning på et komplisert stridsspørsmål. Frp har vært opptatt av å vise frustrerte...
Mandag 26. august 2019
HÅND I HÅND: En håndfull styrtrike amerikanere har brukt hundrevis av millioner dollar på å sikre en ny vår for den ekstreme høyresida.
Mandag 26. august 2019
AUKE: SV gjer det godt på meiningsmålingar i heile landet. I Vaksdal får partiet 23,7 prosent på lokal måling, opp 9,7 prosentpoeng frå valet i 2015.
Mandag 26. august 2019
Nasjonalmuseet ventet i to år med å ­offentliggjøre kunstavtalen med Fredriksen-søstrene. – Svært uheldig, mener jussprofessor Jan Fridthjof Bernt.
Lørdag 24. august 2019
• Riktignok finnes det enkelte høyreekstreme terrorister som henter inspirasjon i klimaapokalyptiske scenarioer og bekjenner seg til en form for grønn fascisme, slik vi skrev om tidligere denne uka. Likevel er det et langt mer framtredende...
Lørdag 24. august 2019
POLITISK: Amazonas-branner er ikke en naturkatastrofe. Krisa drives av storkapitalens pengejakt og Jair Bolsonaros høyreradikale prosjekt.
Lørdag 24. august 2019
KRISEVEKST: Både ekspertar og partileiar Siv Jensen set Frp si vekst i samanheng med partiet si handsaming av bompengesaka internt i regjering.
Lørdag 24. august 2019
Nasjonalmuseets forhandlinger med Fredriksen-familien ble innledet allerede i 2016. To personer med nære forbindelser til John «Storeulv» Fredriksen var sentrale i prosessen: Svein Aaser og Helene Jebsen Anker.
Lørdag 24. august 2019
Kjartan Fløgstads nye roman «Due og drone» kjem ut same år som han fyller 75, etter meir enn femti år som forfattar. I fjor kom Heming Gujords «Fløgstad verk», der særleg romanane blir grundig og perspektivrikt analysert og kommentert, med...
Fredag 23. august 2019
• Dommen som falt i Aleris-saken onsdag, var alt i alt et stort nederlag for Fagforbundet og de 24 saksøkerne. Striden sto om hvorvidt saksøkerne var å regne som selvstendig næringsdrivende eller fast ansatte, samt om manglende...