Mandag 25. mars 2019
Barkley-dobbel da England snudde mot Montenegro
21 minutter gikk det mellom de to målene Chelsea-spilleren Ross Barkley sto bak da England slo Montenegro 5-1 i mandagens EM-kvalifiseringskamp.
Publisert: 25 Mars 22:36
21 minutter gikk det mellom de to målene Chelsea-spilleren Ross Barkley sto bak da England slo Montenegro 5-1 i mandagens EM-kvalifiseringskamp.
Likevel var det Montenegro som scoret først. De har scoret i de fire siste kampene mot England, og mandag scoret de på sitt aller første skudd i kampen. Mot spillets retning sendte Polen-proffen Marko Vesovic i vei et skudd som gikk rett i mål.
Det skulle ikke stå seg.
13 minutter senere utlignet England ved Evertons Michael Keane. Ross Barkley var nest sist på ballen, og Barkley var slett ikke ferdig med kvelden.
Det var nettopp Ross Barkley som sendte England opp i føringen. Det skjedde seks minutter før pause. Chelsea 18-åring Callum Hudson-Odoi sørget for et flott oppspill til målet som slett ikke var av den ufortjente sorten. England hadde hatt ballen i 74 prosent av tiden de første 40 spilleminuttene. England var det klart beste laget før pause.
14 minutter ut i 2. omgang kom det mer fra Barkley til 3-1 for bortelaget etter svakt forsvarsspill fra vertene.
Harry Kane og Raheem Sterling scoret England to siste med 10 minutters mellom. Først var det Kane i det 71. minutt etter assist fra Sterling, og deretter var det Sterlings tur der Jordan Henderson var nest sist på ballen.
Målet til Sterling var hans sjette på de fire siste landskampene. I tillegg har han bidratt med den nevnte assisten. Det er fin statistikk for Manchester City-spilleren.
(©NTB)
Onsdag 17. april 2019
Steikende sol tilsier ikke lenger bare glade badedager, men også tørke og skogbrann. Hva er egentlig «pent» og «stygt» vær i klimakrisas tid?
Onsdag 17. april 2019
• Notre-Dame, som natt til mandag ble offer for flammenes rov, er tett innvevd i fransk historie. Her kom den første stenderforsamlingen sammen i 1302, og her ble den ti år gamle engelske kongen Henrik 6. kronet til Frankrikes konge under...
Onsdag 17. april 2019
BRENNBART: Tragedien i Notre-Dame setter fyr på en gammel fransk debatt om forholdet mellom staten og kirka. Mangemilliardærer lover nå enorme beløp.
Onsdag 17. april 2019
ADVARER: Per Olaf Lundteigen (Sp) sier at regningen for fri arbeidsinnvandring kommer nå og vil at staten skal ta tilbake styringen av arbeidsstokken.
Tirsdag 16. april 2019
Halvparten av abonnentene til Helgelendingen kan miste avisa med ny postlov. – Dette blir alvorlig for oss, sier redaktør Geir Arne Glad.
Tirsdag 16. april 2019
KOALISJON: Sannfinnene er håret i bokstavsuppa som skal danne ny regjering i Finland.
Tirsdag 16. april 2019
• Persondata har blitt det nye gullet. Opplysninger om norske borgere samles nå inn i stor skala av verdens største internasjonale teknologigiganter, som Apple, Google, Microsoft og Facebook. All erfaring viser at hver enkelt av oss ikke er...
Tirsdag 16. april 2019
OMSTILLING: Kværner-sjef Sturla Magnus tror lønnsomheten vil synke og arbeidsplassene forsvinne ut av landet dersom verftet i Verdal skal slutte å levere til oljeindustrien.
Mandag 15. april 2019
NY RAPPORT: Lavere lønninger, mer økonomisk kriminalitet og flere biler på tomgang i sentrum. Dette blir konsekvensen av regjeringens drosjereform, ifølge Transportøkonomisk institutt.
Mandag 15. april 2019
• Dagsavisens debattredaktør Bente R. Granklev skrev forrige uke en interessant kommentar om politikeres misvisende henvisninger til fagfolk for å legitimere egne beslutninger. Granklev viste blant annet til helseminister Bent Høie, som har...