Fredag 22. mars 2019
Argentinsk fiasko i Messi-comebacket
Lionel Messi fikk alt annet enn et gledelig gjensyn med Argentinas fotballandslag i Madrid fredag kveld. Venezuela vant overraskende privatlandskampen 3-1.
Publisert: 22 Mars 23:18
Lionel Messi fikk alt annet enn et gledelig gjensyn med Argentinas fotballandslag i Madrid fredag kveld. Venezuela vant overraskende privatlandskampen 3-1.
Messi valgte å ta en pause fra landslaget etter fjorårets VM-exit i åttedelsfinalen. Åtte måneder senere var han endelig tilbake igjen, men Barcelona-stjernens comeback ble ingen umiddelbar suksess.
Allerede etter seks minutter fikk Venezuela 1-0 etter en scoring fra Newcastle-spissen Salomón Rondón. Like før pause økte Jhon Murillo til 2-0 på det som til daglig er Atlético Madrids hjemmebane. Han scoret med et imponerende skudd fra kanten av 16-meteren.
Lautaro Martinez tente håpet for Messi og co. med en redusering etter en snau time, men kvarteret før slutt punkterte Joseph Martinez kampen da han tok Venezuela opp i 3-1.
Messi spilte fredag sin 129 kamp for Argentina. Han står med rekordmange 65 landslagsmål. Før møtet med Venezuela hadde argentinerne spilte seks kamper siden VM-nedturen.
Tirsdag venter Marokko til en ny testkamp.
(©NTB)
Mandag 26. august 2019
• Statsminister Erna Solbergs bompengepakke, som ble akseptert av alle regjeringspartiene fredag, må karakteriseres som en relativt avbalansert løsning på et komplisert stridsspørsmål. Frp har vært opptatt av å vise frustrerte...
Mandag 26. august 2019
HÅND I HÅND: En håndfull styrtrike amerikanere har brukt hundrevis av millioner dollar på å sikre en ny vår for den ekstreme høyresida.
Mandag 26. august 2019
AUKE: SV gjer det godt på meiningsmålingar i heile landet. I Vaksdal får partiet 23,7 prosent på lokal måling, opp 9,7 prosentpoeng frå valet i 2015.
Mandag 26. august 2019
Nasjonalmuseet ventet i to år med å ­offentliggjøre kunstavtalen med Fredriksen-søstrene. – Svært uheldig, mener jussprofessor Jan Fridthjof Bernt.
Lørdag 24. august 2019
• Riktignok finnes det enkelte høyreekstreme terrorister som henter inspirasjon i klimaapokalyptiske scenarioer og bekjenner seg til en form for grønn fascisme, slik vi skrev om tidligere denne uka. Likevel er det et langt mer framtredende...
Lørdag 24. august 2019
POLITISK: Amazonas-branner er ikke en naturkatastrofe. Krisa drives av storkapitalens pengejakt og Jair Bolsonaros høyreradikale prosjekt.
Lørdag 24. august 2019
KRISEVEKST: Både ekspertar og partileiar Siv Jensen set Frp si vekst i samanheng med partiet si handsaming av bompengesaka internt i regjering.
Lørdag 24. august 2019
Nasjonalmuseets forhandlinger med Fredriksen-familien ble innledet allerede i 2016. To personer med nære forbindelser til John «Storeulv» Fredriksen var sentrale i prosessen: Svein Aaser og Helene Jebsen Anker.
Lørdag 24. august 2019
Kjartan Fløgstads nye roman «Due og drone» kjem ut same år som han fyller 75, etter meir enn femti år som forfattar. I fjor kom Heming Gujords «Fløgstad verk», der særleg romanane blir grundig og perspektivrikt analysert og kommentert, med...
Fredag 23. august 2019
• Dommen som falt i Aleris-saken onsdag, var alt i alt et stort nederlag for Fagforbundet og de 24 saksøkerne. Striden sto om hvorvidt saksøkerne var å regne som selvstendig næringsdrivende eller fast ansatte, samt om manglende...