Lørdag 16. mars 2019
Person til sykehus etter å ha falt ut av vindu eller balkong i Oslo
En person er kjørt til Ullevål sykehus etter å ha falt ut av et vindu eller fra en balkong i Bygdøy allé i Oslo natt til lørdag. Tilstanden er ukjent.
Publisert: 16 Mars 04:50
En person er kjørt til Ullevål sykehus etter å ha falt ut av et vindu eller fra en balkong i Bygdøy allé i Oslo natt til lørdag. Tilstanden er ukjent.
Ifølge innsatsleder på stedet ble det utført livreddende førstehjelp på personen, før den skadde ble kjørt til sykehuset. Det opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB klokken 4.40.
Den skadde skal ha vært ved bevissthet da vedkommende ble fraktet til sykehuset.
– Men det kan fortsatt være alvorlig, påpeker Pedersen.
Politiet er på stedet og forsøker å lokalisere leiligheten som personen har falt fra.
– Det er for tidlig å si om vi mistenker noe kriminelt. Derfor må vi finne leiligheten slik at vi kan bekrefte eller avkrefte det.
(©NTB)
Onsdag 22. mai 2019
ISLAMSK FINANS: Bare 11,8 prosent av et utvalg norsk-somaliere i Oslo eier egen bolig. 95 prosent ville ha kjøpt dersom det fantes en boligfinansiering i tråd med islam.
Onsdag 22. mai 2019
Jo mer strømme­tjenester som Storytel og Fabel blir brukt, desto mindre blir honoraret per strømming. Forsker Arnt Maasø mener forfatterne bør kreve en annen betalings­modell.
Onsdag 22. mai 2019
• I forrige uke utstedte Donald Trump en presidentordre, såkalt executive order, der han erklærte en nasjonal nødssituasjon i ­telekommunikasjonsbransjen og påla Handelsdepartementet å «forby transaksjoner som utgjør en uakseptabel risiko»...
Onsdag 22. mai 2019
MAKTKAMP: Utestengelsen av Huawei er et ledd i USAs handelskrig med Kina, sier Nupi-forsker ­Karsten Friis.
Tirsdag 21. mai 2019
• I et leserinnlegg i Klassekampen før helga skriver Civitas Eirik Løkke at vi bør ta selvkritikk for vår dekning av Mueller-rapporten. Bakgrunnen er en lederartikkel om de liberale amerikanske storavisenes dekning av FBI-topp Robert...
Tirsdag 21. mai 2019
ADVARER: Søndag landet en rakett i nærheten av USAs ambassade i Bagdad. «Hvis Iran vil gå til krig, vil det bli den offisielle slutten på Iran», skrev Donald Trump på Twitter.
Tirsdag 21. mai 2019
Sponsing av skoletransport bidro til ny besøksrekord for Sørlandets Kunstmuseum i fjor. Direktør Reidar Fuglestad tilbake­viser at museet har forsøkt å blåse opp besøkstallene.
Tirsdag 21. mai 2019
UTE: Regjeringa vil med lov hindra framtidig bruk av Oljefondet i Norge. Både Senterpartiet og Raudt reagerer.
Mandag 20. mai 2019
20 prosent, 25 prosent eller kanskje 30? Cappelen Damm tilbyr forfattere helt ulike royalty­satser for lydbokstrømming på Storytel.
Mandag 20. mai 2019
• På lørdag hadde Italias visestatsminister Matteo Salvini for andre gang samlet høyreradikale partier i Europa i Milano før Europavalget neste helg. Det som skulle bli en styrkemarkering regnet i stedet bort. Italienske og internasjonale...