Tirsdag 12. februar 2019
Tre muligheter for Storhamar i europacuptrekning
Storhamar har tre mulige motstandere i tirsdagens kvartfinaletrekning i EHF-cupen: Viborg, Podravka Koprivnica og Siofok.
Publisert: 12 Februar 09:41
Storhamar har tre mulige motstandere i tirsdagens kvartfinaletrekning i EHF-cupen: Viborg, Podravka Koprivnica og Siofok.
Storhamar tok seg videre med 2.-plass i sin gruppe og er seedet på nivå med de øvrige toerlagene i trekningen i Wien. Ettersom man ikke kan trekkes mot et lag fra samme gruppe faller Esbjerg bort som mulig motstander.
Dermed gjenstår danske Viborg og ungarske Siofok, som begge vant sine grupper med seks strake seirer, og Podravka Koprivnica fra Kroatia. Sistnevnte gikk seirende ut av en svært jevn gruppe etter fire seirer og to tap i gruppespillet.
Hele fire danske lag tok seg videre til kvartfinale. Larvik endte sist i sin gruppe og ble utslått.
Slik er seedingsnivåene:
Nivå 1: Esbjerg (Danmark), Siofok (Ungarn), Viborg (Danmark), Podravka Koprivnica (Kroatia).
Nivå 2: Storhamar, Herning-Ikast (Danmark), Kuban Krasnodar (Russland), Nykøbing Falster (Danmark).

(©NTB)
Onsdag 20. februar 2019
NY SJANSE: Bernie Sanders vil utfordre president Donald Trump i 2020. – Han er den eneste som kan slå Trump, mener Demokrat-aktivister.
Tirsdag 19. februar 2019
• Fellesnemnda som planlegger nye Vestland fylke, vedtok nylig lønnsbetingelser for politikerne i det kommende storfylket. Det endelige vedtaket lå et stykke under innstillingen fra arbeidsutvalget, som ville gi de folkevalgte et solid...