Fredag 18. januar 2019
Svensk jubel og fortvilelse, stjernespiller med VM-farvel etter skade
Magnus Abelvik Rød føler med klubbkompisen Jim Gottfridsson, som er ferdigspilt i håndball-VM på grunn av skade.
Publisert: 18 Januar 15:13
Magnus Abelvik Rød føler med klubbkompisen Jim Gottfridsson, som er ferdigspilt i håndball-VM på grunn av skade.
Spillefordeleren har pådratt seg en muskelskade i leggen. Det er dårlige nyheter.
– Det er synd for ham. Han er en flott fyr som hjalp meg veldig mye da jeg kom til Flensburg som ung gutt. Sverige mister en veldig god spiller, sier Abelvik Rød til NTB.
– Men det kan være en fordel for Norge?
– Ja, det kan det være, og slik er håndballen.
Fredag kom beskjeden om at Gottfridsson ryker ut av VM-troppen. Norge møter Sverige i hovedrunden mandag, dagen etter møtet med Egypt.
– Jeg trodde først at hælsenen hadde røket, men i stedet er det en muskel som har gått i stykker, sa Gottfridsson fredag, ifølge Aftonbladet.
– Vi mister en spiller av verdensklasse, sa Sveriges trener Kristjan Andresson til TV3.
Gottfridsson spiller til daglig i Flensburg, der han har fire norske lagkamerater: Torbjørn Bergerud, Magnus Jøndal, Abelvik Rød og Gøran Johannessen.
(©NTB)
Onsdag 17. april 2019
Steikende sol tilsier ikke lenger bare glade badedager, men også tørke og skogbrann. Hva er egentlig «pent» og «stygt» vær i klimakrisas tid?
Onsdag 17. april 2019
• Notre-Dame, som natt til mandag ble offer for flammenes rov, er tett innvevd i fransk historie. Her kom den første stenderforsamlingen sammen i 1302, og her ble den ti år gamle engelske kongen Henrik 6. kronet til Frankrikes konge under...
Onsdag 17. april 2019
BRENNBART: Tragedien i Notre-Dame setter fyr på en gammel fransk debatt om forholdet mellom staten og kirka. Mangemilliardærer lover nå enorme beløp.
Onsdag 17. april 2019
ADVARER: Per Olaf Lundteigen (Sp) sier at regningen for fri arbeidsinnvandring kommer nå og vil at staten skal ta tilbake styringen av arbeidsstokken.
Tirsdag 16. april 2019
Halvparten av abonnentene til Helgelendingen kan miste avisa med ny postlov. – Dette blir alvorlig for oss, sier redaktør Geir Arne Glad.
Tirsdag 16. april 2019
KOALISJON: Sannfinnene er håret i bokstavsuppa som skal danne ny regjering i Finland.
Tirsdag 16. april 2019
• Persondata har blitt det nye gullet. Opplysninger om norske borgere samles nå inn i stor skala av verdens største internasjonale teknologigiganter, som Apple, Google, Microsoft og Facebook. All erfaring viser at hver enkelt av oss ikke er...
Tirsdag 16. april 2019
OMSTILLING: Kværner-sjef Sturla Magnus tror lønnsomheten vil synke og arbeidsplassene forsvinne ut av landet dersom verftet i Verdal skal slutte å levere til oljeindustrien.
Mandag 15. april 2019
NY RAPPORT: Lavere lønninger, mer økonomisk kriminalitet og flere biler på tomgang i sentrum. Dette blir konsekvensen av regjeringens drosjereform, ifølge Transportøkonomisk institutt.
Mandag 15. april 2019
• Dagsavisens debattredaktør Bente R. Granklev skrev forrige uke en interessant kommentar om politikeres misvisende henvisninger til fagfolk for å legitimere egne beslutninger. Granklev viste blant annet til helseminister Bent Høie, som har...