Fredag 18. januar 2019
Svensk jubel og fortvilelse, stjernespiller med VM-farvel etter skade
Sverige vant sin gruppe i håndball-VM torsdag, men mistet trolig en meget viktig mann i kampen mot Ungarn. Det kan koste dem plass i semifinalen.
Publisert: 18 Januar 07:20
Sverige vant sin gruppe i håndball-VM torsdag, men mistet trolig en meget viktig mann i kampen mot Ungarn. Det kan koste dem plass i semifinalen.
Spillefordeleren Jim Gottfridsson har pådratt seg en muskelskade i leggen. Det er dårlige nyheter.
– Jeg er trist og usikker på hvordan dette vil gå, sa svenskenes lege Ola Svejme til Aftonbladet.
En slik skade leges svært sjelden på et par dager. Norge møter Sverige i hovedrunden mandag, dagen etter møtet med Egypt.
– Vi mister en spiller av verdensklasse, sa Sveriges trener Kristjan Andresson til TV3.
De første rapportene tyder på at Gottfridsson ikke kommer mer på banen i VM.
– Aj, aj, aj, dette er ikke bra, skrev avisen Aftonbladet.
Gottfridsson spiller til daglig i Flensburg der han har fire norske lagkamerater: Torbjørn Bergerud, Magnus Jøndal, Magnus Abelvik Rød og Gøran Johannessen.
(©NTB)
Lørdag 23. februar 2019
• Trond Giske gir opp kampen om toppverv i Trøndelag Ap. Det gjør han etter et døgns intens medie­storm – men det har vært mange slike døgn for Giske det siste året. Arbeiderpartiet konkluderte nylig med at han har brutt partiets...
Lørdag 23. februar 2019
Hva går tapt hvis kulturredaktøren forsvinner ut av redaksjonslokalene? – Tendenser i kulturen vil ikke fanges opp like lett, tror tidligere kulturredaktør Cathrine Sandnes.
Lørdag 23. februar 2019
RYKKER UT: I Frankrike, Storbritannia og USA stemples profiler fra den radikale venstresida som antisemittiske. Jødiske aktivister slår tilbake mot anklagene, som de mener brukes politisk.
Lørdag 23. februar 2019
UTE: Vibeke-Emilie Abrahamsen i Bamble Frp er ekskludert frå partiet og får ikkje stille til val i heimkommunen. Men ho har ein plan.
Fredag 22. februar 2019
Konkurransetilsynet mener det ikke kan dokumenteres at faste priser på nye bøker sikrer et mangfold i utgivelsene. Men Norge er langt fra alene om å velge fastpris som politisk virke­middel.
Fredag 22. februar 2019
BLIR FEIL: Byrådsleder Raymond Johansen kritiserer politireformen for at Oslo mangler politifolk i bydelene. Han mener det blir feil å legge skylda for økende kriminalitet på flyktninger.
Fredag 22. februar 2019
• For tre år siden skrev Klassekampen at mediekonsernet Amedia hadde analysert 11.300 nettartikler og funnet ut at kultursaker blir minst lest. Bare én prosent av de digitale abonnentene leste nettavisenes filmanmeldelser. Vil det føre til...
Fredag 22. februar 2019
FARLIG KURS: Venezuela-eksperter mener opposisjonens nye lovverk vil gi eneveldig makt til en liten klikk med tette bånd til USA, gjøre nasjonal for­soning umulig, og øke faren for borgerkrig.
Torsdag 21. februar 2019
Sarah Sørheim kan bli Aftenpostens siste kulturredaktør. Sjefredaktør Espen Egil Hansen har ikke bestemt seg for om hun skal erstattes når hun nå går av.
Torsdag 21. februar 2019
• Månestråle barnehage på Frogner i Oslo har lenge profilert seg som en mønsterbarnehage. Ved å ta inn ekstra kostpenger har barnehagen kunnet servere blant annet frokostbuffet og chiagrøt, og slik framstilt seg som et attraktivt alternativ...