Fredag 11. januar 2019
Avis: Sarpsborg henter landslagsspiller
Etter det Sarpsborg Arbeiderblad erfarer blir 24 år gamle Wilmer Azofeifa fra Costa Rica Sarpsborgs nye midtbanespiller.
Publisert: 11 Januar 10:11
Etter det Sarpsborg Arbeiderblad erfarer blir 24 år gamle Wilmer Azofeifa fra Costa Rica Sarpsborgs nye midtbanespiller.
Wilmer Jesus Azofeifa Valverde er det hele navnet, og han kommer fra klubben Santos de Guapiles der det er blitt 13 scoringer på 127 kamper. Han debuterte på landslaget i mars i fjor, men fikk ikke plass i VM-troppen sist sommer.

Sarpsborg Arbeiderblad erfarer at spilleren skal igjennom den medisinske testen søndag.
Flere costaricanske medier melder at Azofeifa er på vei til Norge og at Sarpsborg er klubben.
Sportssjef Thomas Berntsen ønsker ikke å kommentere noe rundt den angivelige overgangen.
Wilmer Azofeifa er en sentral midtbanespiller og er ifølge transfermarkt.com verdsatt til rundt tre millioner norske kroner.
(©NTB)
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.
Fredag 18. januar 2019
NEDTUR: Bare 4 prosent av de ansatte i politiet mener de er mer tilgjengelige for folk nå enn før nær­politireformen.
Fredag 18. januar 2019
• I perioden 1991 til 2018 gikk andelen innvandrere i den voksne befolkningen i Norge opp fra fem til 18 prosent. Nå har forskere ved Frisch-senteret på oppdrag for Arbeids- og sosialdepartementet undersøkt hvordan innvandringen har påvirket...
Fredag 18. januar 2019
KLINSJ: Labour-aktivist Mike Buckley mener ny folkeavstemning er eneste vei ut av dagens brexit-floke. Noe slikt vil være et historisk svik, hevder historiker og brexit-tilhenger Sheila Lowley.
Torsdag 17. januar 2019
UT: Daniel Hannan har jobbet for brexit i 20 år. Han tror fremdeles Storbritannia er på vei ut av EU, men innrømmer at nå kan alt skje.