Søndag 16. desember 2018
Oftedal på EMs stjernelag
Stine Bredal Oftedal ble Norges eneste innslag på det offisielle stjernelaget fra håndball-EM i Frankrike.
Publisert: 16 Desember 13:42
Stine Bredal Oftedal ble Norges eneste innslag på det offisielle stjernelaget fra håndball-EM i Frankrike.
Norge-kapteinen er stemt fram sammen med åtte andre spillere. Det viser oversikten fra EM-arrangøren.
Som regjerende mester endte det norske laget på en skuffende femteplass. 32-33-tapet for Tyskland i åpningskampen viste seg til slutt å koste Norge en plass i semifinalen. Ett poeng til ville gitt avansement.
Norge lekte med Sverige og vant 39-28 i kampen om femteplassen fredag.

Dette er EMs stjernelag:Keeper: Amandine Leynaud (Frankrike)
Venstreving: Majda Mehmedovic (Montenegro)
Venstreback: Noémi Háfra (Ungarn)
Midtback: Stine Bredal Oftedal (Norge)
Høyreback: Alicia Stolle (Tyskland)
Høyreving: Carmen Martín (Spania)
Strekspiller: Crina Pintea (Romania)
Beste forsvarsspiller: Kelly Dulfer (Nederland)
Mest verdifulle spiller: Anna Vjakhireva (Russland).
(©NTB)
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.
Fredag 18. januar 2019
NEDTUR: Bare 4 prosent av de ansatte i politiet mener de er mer tilgjengelige for folk nå enn før nær­politireformen.
Fredag 18. januar 2019
• I perioden 1991 til 2018 gikk andelen innvandrere i den voksne befolkningen i Norge opp fra fem til 18 prosent. Nå har forskere ved Frisch-senteret på oppdrag for Arbeids- og sosialdepartementet undersøkt hvordan innvandringen har påvirket...
Fredag 18. januar 2019
KLINSJ: Labour-aktivist Mike Buckley mener ny folkeavstemning er eneste vei ut av dagens brexit-floke. Noe slikt vil være et historisk svik, hevder historiker og brexit-tilhenger Sheila Lowley.
Torsdag 17. januar 2019
UT: Daniel Hannan har jobbet for brexit i 20 år. Han tror fremdeles Storbritannia er på vei ut av EU, men innrømmer at nå kan alt skje.
Torsdag 17. januar 2019
• SVs svenske søsterparti Vänsterpartiet vil fredag stemme avholdende og dermed gi parlamentarisk grunnlag for en ny regjering utgått av Socialdemokraterna og Miljöpartiet med Stefan Löfven som statsminister. Den nye regjeringen går svært...
Torsdag 17. januar 2019
Støtteordningen som skulle lokke Hollywood til Norge, hadde bare norske mottakere i 2018. – Neppe i tråd med intensjonen, sier økonom som utredet ordningen.
Torsdag 17. januar 2019
FÅ FØDSLER: Barn av innvandrere har lavere fruktbarhet enn øvrig befolkning, viser ferske tall. Norsk­pakistanske Umar Ashraf opplever ikke barnepress.
Onsdag 16. januar 2019
BISMAK: Socialdemokraterna fører en selvutslettende strategi, mener rådgiveren til «Sveriges Gerhardsen». – Regjeringsavtalen smaker ikke godt, vedgår kommunalråden i «Sossarnas» bastion.
Onsdag 16. januar 2019
Forfattere som klarer å markedsføre seg selv, trenger ikke tradisjonelle forlag, mener Arne Berggren. Nå går han inn i styret til selvpubliseringstjenesten Boldbooks.