Søndag 16. desember 2018
Oftedal på EMs stjernelag
Stine Bredal Oftedal ble Norges eneste innslag på det offisielle stjernelaget fra håndball-EM i Frankrike.
Publisert: 16 Desember 13:42
Stine Bredal Oftedal ble Norges eneste innslag på det offisielle stjernelaget fra håndball-EM i Frankrike.
Norge-kapteinen er stemt fram sammen med åtte andre spillere. Det viser oversikten fra EM-arrangøren.
Som regjerende mester endte det norske laget på en skuffende femteplass. 32-33-tapet for Tyskland i åpningskampen viste seg til slutt å koste Norge en plass i semifinalen. Ett poeng til ville gitt avansement.
Norge lekte med Sverige og vant 39-28 i kampen om femteplassen fredag.

Dette er EMs stjernelag:Keeper: Amandine Leynaud (Frankrike)
Venstreving: Majda Mehmedovic (Montenegro)
Venstreback: Noémi Háfra (Ungarn)
Midtback: Stine Bredal Oftedal (Norge)
Høyreback: Alicia Stolle (Tyskland)
Høyreving: Carmen Martín (Spania)
Strekspiller: Crina Pintea (Romania)
Beste forsvarsspiller: Kelly Dulfer (Nederland)
Mest verdifulle spiller: Anna Vjakhireva (Russland).
(©NTB)
Mandag 24. juni 2019
PRESS: Donald Trump går til nye skritt i den økonomiske krigføringen mot Iran. Amerikanske myndig­heter er overrasket over hvor hardt sanksjonene ­rammer økonomien i landet.
Mandag 24. juni 2019
Norsk Presseforbund frykter at dokumentarserier som «Helene sjekker inn» blir tilnærmet umulig å lage dersom Helsedepartementets forslag til ny veileder for filming på sykehus blir vedtatt.
Mandag 24. juni 2019
• NHO Service og Handel har for alvor kastet seg inn i kommunevalgkampen. Med kampanjen «Proffentlig», som kopler ordene privat og offentlig, ønsker foreningen «å hylle samarbeidet mellom private og offentlige løsninger». NHO Service og...
Mandag 24. juni 2019
KRITISK: Legen Gunnar Fæhn har tidligere uttrykt sterk motstand mot innvandring. Det var han som godkjente transporten av Atefa Rezaie. Familiens advokat vil klage til Rådet for legeetikk.
Lørdag 22. juni 2019
Det er ikke Nasjonalmuseets oppgave å bygge opp en privat kunstsamling, sier Aros-direktør Erling Høyersten. Han kaller avtalen med Fredriksen-søstrene «betenkelig».
Lørdag 22. juni 2019
DRONEDUELL: Gjensidige anklager kan ha stanset USAs angrep på en iransk radar- og rakettbase.
Lørdag 22. juni 2019
• Etter andre verdenskrig etablerte verdens nasjoner med FN-pakta et sett regler for å unngå nye, ødeleggende krigsutbrudd. Målet var å hindre at konflikter endte i militære konfrontasjoner og i stedet bygge opp et internasjonalt system for...
Lørdag 22. juni 2019
SVARTEPER: Avinor kjemper med nebb og klør for å unngå å sitte igjen med regningen for Forsvarets nye luftforsvarsbase på Evenes.
Lørdag 22. juni 2019
Samtykke: Jørn Jacobsens diskusjon av behovet for reform av voldtektsparagrafen er grundig, men overser sentrale problemstillinger.
Fredag 21. juni 2019
JUBLER: Nytt ­ambisiøst klimamål feires av de røde partiene i Danmark. Men stemningen i regjeringsforhandlingene er laber.