Tirsdag 20. november 2018
Zuccarello på tribunen da New York Rangers seiret
New York Rangers tok sin sjette strake hjemmeseier da de møtte Dallas Stars i NHL mandag. Mats Zuccarello så laget sitt vinne 2–1 fra tribunen.
Publisert: 20 November 04:47
New York Rangers tok sin sjette strake hjemmeseier da de møtte Dallas Stars i NHL mandag. Mats Zuccarello så laget sitt vinne 2–1 fra tribunen.
New York Rangers jaktet – og fikk – sin sjette strake seier på hjemmebane da de møtte Dallas Stars på Madison Square Garden. Også denne gang ble kampen spilt uten Zuccarello på banen.
Nordmannen, som har tre mål og sju assist så langt denne NHL-sesongen, har slitt med en lyskeskade. Mandagens kamp tilbrakte han på tribunen, i likhet med forrige kamp mot Florida Panthers. På grunn av skaden er det derfor høyst usikkert om han rekker New York-derbyet mellom Rangers og Islanders onsdag.
Det ble en målfattig første periode da Rangers og Dallas Stars møttes på New York-arenaen, i stor kontrast til andre periode.
Drøye to minutter ut i andre periode scorer Dallas Stars-spilleren Tyler Seguin kampens første. Om lag sju minutter senere utligner Rangers med en nettkjenning signert Jimmy Vesey.
Fire og et halvt minutt ut i tredje periode kom Rangers med nok en scoring, denne gang av Filip Chytil. Han sørget for kamps siste mål, som altså ga laget hans sin sjette strake hjemmeseier. Rekorden for antall hjemmeseire på rad for Rangers er åtte, som ble satt i forrige sesong, ifølge NHL.
Rangers ligger 2. plass i Eastern Division etter 21 spilte kamper, med elleve seire og åtte tap. I tillegg har de to poeng fra kamper som har gått videre til forlenging, men endt i tap for New York-laget.
(©NTB)
Onsdag 20. februar 2019
NY SJANSE: Bernie Sanders vil utfordre president Donald Trump i 2020. – Han er den eneste som kan slå Trump, mener Demokrat-aktivister.
Tirsdag 19. februar 2019
• Fellesnemnda som planlegger nye Vestland fylke, vedtok nylig lønnsbetingelser for politikerne i det kommende storfylket. Det endelige vedtaket lå et stykke under innstillingen fra arbeidsutvalget, som ville gi de folkevalgte et solid...
Tirsdag 19. februar 2019
ESKALERING: En USA-sponset nødhjelpsaksjon i Venezuela kan gjøre krisa i landet enda verre, mener Caritas-leder Martha Skretteberg.
Tirsdag 19. februar 2019
Strømmetjenestene forandrer ikke bare bokmarkedet, men også selve skrivingen. Tom Egeland har begynt å tilpasse romanene sine til lydbokformatet.
Tirsdag 19. februar 2019
SLUTT: Ekteparet Per Jonny og Eli Risten Skum har vært i reindriften hele livet. Nå vil de be barna finne et annet levebrød, fordi gruvedriften i Nussir-fjellet truer driften.
Mandag 18. februar 2019
90 av de 100 mest utlånte bøkene i norske biblioteker er barnebøker. En vellykket lesekampanje har æren, hevder lederen for Norsk bibliotek­forening, Mariann Schjeide.
Mandag 18. februar 2019
• Den store sikkerhetskonferansen i München gikk av stabelen denne helga med ledere fra hele verden til stede. Den viste at det er økende motsetninger, ikke bare mellom Washington og Moskva og Beijing, men også mellom USA og Europas...
Mandag 18. februar 2019
SKIFTE: Den raskt økende avstanden mellom USA og EU preget årets store sikkerhetskonferanse i München.
Mandag 18. februar 2019
NOK NÅ: Minotenks utspill om å ikke bosette flere flyktninger i utsatte bydeler får støtte fra Lena Larsen og Mahmoud Farahmand. Også SV er åpen for ideen.
Lørdag 16. februar 2019
SV vil ha en ny pressestøtteordning for gratisaviser på nett. – Vi vil ha en full gjennomgang av pressestøtten og modernisere den, sier SVs Freddy André Øvstegård.