Torsdag 12. juli 2018
Fulham snappet midtbanespiller foran Chelsea og Arsenal
Premier League-klubben Fulham har signert den ettertraktede midtbanespilleren Jean Michaël Seri (26). Også Maxime La Marchand (28) er klar for hvittrøyene.
Publisert: 12 Juli 12:40
Premier League-klubben Fulham har signert den ettertraktede midtbanespilleren Jean Michaël Seri (26). Også Maxime La Marchand (28) er klar for hvittrøyene.
Seri har signert en fireårskontrakt med klubben med opsjon på ett års forlengelse. Han melder overgang fra Nice.
– Jeg er strålende fornøyd med å ha kommet hit. Dette er starten på et nytt eventyr for meg, sier Seri til klubbens nettsted.
Britiske medier melder at overgangssummen ligger på mellom 270 og 375 millioner kroner. Dermed bryter Fulham sin egen overgangsrekord.
London-klubben er også kommet til enighet med Nice om en overgang for forsvarsspilleren Maxime Le Marchand. Overgangssummen og kontraktslengden er ikke kjent.
Seri var sterkt koblet til Arsenal og Chelsea, men han får i stedet Craven Cottage som hjemmebane. Det kan bety tøffere konkurranse for Stefan Johansen om en plass i startelleveren.
Forrige sommer holdt midtbanespilleren på å signere for den spanske fotballgiganten Barcelona, men overgangen strandet.
26-åringen har 16 landskamper for Elfenbenskysten. Han kom på årets lag i Ligue 1 i 2016/17-sesongen.
(©NTB)
Tirsdag 13. november 2018
• I går skrev avisa Vårt Land om alkoholservering på styresamlinger i de statlige helseforetakene. På tre styresamlinger i Helse Nord drakk de frammøtte alkohol for nesten 60.000 kroner, viser tall avisa har hentet inn. Det er ikke ny...
Tirsdag 13. november 2018
25.000 abonnenter kan miste papir­avisa dersom regjeringen går for et kompromissforslag som mediebransjen selv har spilt inn.
Tirsdag 13. november 2018
ADVART: Allerede for ti år siden visste forskerne at klimaendringene ville gi flere og større skogbranner. Nå har det begynt å skje.
Tirsdag 13. november 2018
VISJON: Torgeir Knag Fylkesnes vil styrke SVs nærings- og distriktsprofil. – Mitt største ønske for SV er at vi skal bli mer ambisiøse og mindre flinke, sier han.
Mandag 12. november 2018
• Før helga meldte utenriksminister Ine Eriksen Søreide at Norge ikke vil inngå nye avtaler om eksport av forsvarsmateriell til Saudi-Arabia. I en e-post til NTB skrev hun at «[g]runnen for dette tiltaket er en helhetsvurdering av den siste...
Mandag 12. november 2018
Litteraturprofessor Marianne Egeland mener det er vanskelig å se hvem som fører ordet i høstens kjendis­bøker.
Mandag 12. november 2018
IKKE RØR! Stjørdal kommune har for mange barnehager, men på tross av støtte fra et enstemmig bystyre får de ikke lov å kutte antall plasser hos private. Nå drøfter Stortinget lovendring.
Mandag 12. november 2018
PÅ MARSJ: Migrantkaravanen fra Honduras fortsetter mot nord. Mange velger å bli i Mexico framfor et usikkert møte med den amerikanske grensa.
Lørdag 10. november 2018
• I den svært EU-positive boka «Vi som elsker Europa» legger forfatteren Stein Inge Jørgensen stor vekt på at EU nå har fått en tyngre sosial profil. Han viser til at det i EU-traktatens artikkel 3 står at EU skal jobbe for sosialt...
Lørdag 10. november 2018
SANKSJONER: EU vil gi Italia bøter om ikke regjeringen strammer inn statsbudsjettet. – Italia står overfor et fryktelig dilemma, sier professor emeritus Steinar Stjernø.