Onsdag 25. april 2018
BBC: Murray står over Roland-Garros
Tennisstjernen Andy Murray (30) spiller angivelig ikke den kommende Roland-Garros-turneringen i tennis på grunn av skade.
Publisert: 25 April 12:17
Tennisstjernen Andy Murray (30) spiller angivelig ikke den kommende Roland-Garros-turneringen i tennis på grunn av skade.
Den tidligere verdenseneren, som nå er ranket som nummer 34, er med på listen over spillere som er kvalifisert for årets andre Grand Slam-turnering i Frankrike.
Men Murray, som var i finalen i Paris for to år siden, kommer ifølge BBC ikke til å spille mer på grus denne sesongen.
Murray har nylig opplyst at han ikke deltar i neste ukes turnering i Glasgow, men i stedet fortsette rehabiliteringen etter hofteoperasjonen i januar.
Den tredoble Grand Slam-mesteren, som vant Wimbledon i 2013 og 2016, samt US Open i 2012, har ikke spilt siden fjorårets Wimbledon da han med smerter i hoften ble slått av amerikanske Sam Querrey i kvartfinalen.
(©NTB)
Torsdag 24. januar 2019
VOLD: Venezuela er i ferd med å gå tom for penger og opposisjonen mobiliserer i gatene. USA støtter åpent forsøket på å kaste sosialist­regjeringen.
Torsdag 24. januar 2019
• Et demonstrasjonstog for fri tilgang til fosterreduksjon ville ikke samlet mange. Likevel har protestene mot innskrenkningen av denne retten dominert den politiske debatten om regjeringsplattformen. Mange reagerer sterkt på måten endringen...
Torsdag 24. januar 2019
Vebjørn Sand vil reise fem lysende søyler i Holmen­kollen for å markere 75-års­dagen for frigjøringen. Kommunen har foreløpig ingen andre planer for kunstmarkeringer av jubileet.
Torsdag 24. januar 2019
KVOTER: Regjeringen har reservert 15 uker av for­eldrepermisjonen for fedrene. ­Mødrene synes er nok med 13 ukers fedrekvote, viser ny rapport fra Nav.
Onsdag 23. januar 2019
• For unge mennesker er det to ting som veier tungt når de vurderer å få barn: om forholdet går bra og økonomisk trygghet. Det svaret kan de fleste for så vidt tenke seg fram til selv, men det er også resultatet i en studie forskerne Anne...
Onsdag 23. januar 2019
En ny studie viser at vanlige arbeidsfolk er mindre synlige i dagens medie­bilde enn for 20 år siden. Norske journalister har «middelklasseblikk», mener forsker.
Onsdag 23. januar 2019
USIKKERHET: Nå kan alt skje i det britiske parlamentet. Den konservative veteranen, brexit-tilhengeren og baronen Peter Lilley tror britene kan forlate EU uten en avtale.
Onsdag 23. januar 2019
PÅ SIN POST: Knut Arild Hareide vil vokte KrFs primærpolitikk som leder for KrFs stortingsgruppe. Stortingsrepresentant Geir Jørgen Bekkevold mener ingen andre kan fylle rollen.
Tirsdag 22. januar 2019
Dagbladet vil søke om pressestøtte. Dersom avisa innlemmes i ordningen, kan den ende opp med å motta en rekordhøy sum på over 50 millioner kroner.
Tirsdag 22. januar 2019
FEIL PÅ FEIL: Lista over medieblundere knyttet til Russland-etterforskningen vokser. Her er noen av dem.