Onsdag 14. februar 2018
Rangers-tap etter marerittåpning
Mats Zuccarellos New York Rangers kom under 0-3 etter drøyt seks minutter i onsdagens kamp mot Minnesota Wild og kom aldri helt tilbake i 2-3-tapet.
Publisert: 14 Februar 09:36
Mats Zuccarellos New York Rangers kom under 0-3 etter drøyt seks minutter i onsdagens kamp mot Minnesota Wild og kom aldri helt tilbake i 2-3-tapet.
Etter 6.17 minutter hadde Eric Staal, Zach Parise og Marcus Foligno alle funnet veien til mål for hjemmelaget.
To og et halvt minutt senere reduserte Rangers ved John Gilmour, som scoret sitt første mål for klubben. Kevin Hayes gjorde 2-3 midtveis i midtperioden. Den siste perioden ga ingen scoringer, og dermed ble to strake seire byttet ut med et nytt tap for New York-laget.
– Vi beseiret oss selv, sa keeper Henrik Lundqvist, som reddet 26 skudd.
– Det er tøft med tanke på hvordan vi spilte de siste 45-50 minuttene. Vi var ikke på fra start, og det er vår skyld.

Fire fra sluttspillplassRangers er fortsatt sist i sin avdeling, men laget er bare fire poeng bak Carolina Hurricanes som i øyeblikket holder den siste sluttspillplassen i Eastern Conference.
Mats Zuccarello hadde ett skudd på mål i løpet av sine 19.02 minutter på isen.
Neste oppgave for Rangers er byderby mot Islanders på bortebane i Brooklyn torsdag.

Knights-rekordI en annen kamp tirsdag vant Vegas Golden Knights 5-2 over Chicago Blackhawks, som måtte tåle sitt sjuende strake tap. Knights tangerte NHL-rekorden med sin 20. hjemmeseier i debutsesongen. Laget har gjort det sensasjonelt godt og har allerede like mange seirer i egen hall som Los Angeles Kings i 1967-68 og Hartford Whalers i 1979-80.
Reilly Smith scoret det avgjørende målet for Knights, som har 78 poeng og er bare ett bak Tampa Bay Lightning i kamp om ligaens beste statistikk. Lightning tapte 3-5 for Buffalo Sabres tirsdag.
Filip Forsberg ble matchvinner med et straffeslag i forlengningen da Nashville Predators slo St. Louis Blues 4-3. Predators er tredje best i ligaen med 77 poeng.
(©NTB)
Lørdag 19. januar 2019
BYENS MANN: Eliten er ikke vegetarianere som sykler til jobb i Oslo, men rikinger som påvirker regjeringen, sier SV-leder Audun Lysbakken i sitt svar til Trygve Slagsvold Vedum.
Lørdag 19. januar 2019
UENIGE: Brexit-tilhengere i Nord-Irland hevder frykten for hard grense på den irske øya er overdrevet. Virkelighetsfjernt, mener Sinn Féin.
Lørdag 19. januar 2019
Den nye regjeringen vil samle all medie­støtte, også til NRK, i en felles pott. Dermed kan den interne kampen om støttekronene bli tøffere, frykter Lands­laget for lokalaviser.
Lørdag 19. januar 2019
• Midt under regjeringsforhandlingene på Granavolden gjestgiveri inviterte lederne for de fire ungdomspartiene pressen for å formidle sitt budskap til den nye flertallsregjeringen. Nå er det på tide å kutte i statens utgifter, sa lederne for...
Lørdag 19. januar 2019
Dramatisk: Virkeligheten er hard i Sara Stridsbergs «Kjærlighetens Antarktis», men det finnes også fliker av håp.
Fredag 18. januar 2019
Mediebransjen vil ha slutt på at folk bruker medie­arkivet Atekst som alternativ til å kjøpe et avisabonnement. Nå er det ikke lenger mulig å lese dagferske nyheter i arkivet.
Fredag 18. januar 2019
NEDTUR: Bare 4 prosent av de ansatte i politiet mener de er mer tilgjengelige for folk nå enn før nær­politireformen.
Fredag 18. januar 2019
• I perioden 1991 til 2018 gikk andelen innvandrere i den voksne befolkningen i Norge opp fra fem til 18 prosent. Nå har forskere ved Frisch-senteret på oppdrag for Arbeids- og sosialdepartementet undersøkt hvordan innvandringen har påvirket...
Fredag 18. januar 2019
KLINSJ: Labour-aktivist Mike Buckley mener ny folkeavstemning er eneste vei ut av dagens brexit-floke. Noe slikt vil være et historisk svik, hevder historiker og brexit-tilhenger Sheila Lowley.
Torsdag 17. januar 2019
UT: Daniel Hannan har jobbet for brexit i 20 år. Han tror fremdeles Storbritannia er på vei ut av EU, men innrømmer at nå kan alt skje.