Onsdag 3. januar 2018
Barcelona-trener avfeier Coutinho-rykter
Barcelona-trener Ernesto Valverde gir ikke inntrykk av at Liverpools Philippe Coutinho er på vei til klubben.
Publisert: 03 Januar 19:30
Barcelona-trener Ernesto Valverde gir ikke inntrykk av at Liverpools Philippe Coutinho er på vei til klubben.
Valverde sier nå at han er fornøyd med de spillerne han har.
– Jeg foretrekker de spillerne jeg allerede har, sa Barcelona-sjefen onsdag.
Barcelona hadde et klart ønske om å hente Coutinho i sommer, men katalanerne klarte ikke å lande en avtale med Liverpool. Spekulasjonene har på ingen måte dempet seg siden den gang, men i stedet tiltatt i styrke etter at overgangsvinduet igjen ble åpnet 1. januar.
– Jeg har ingenting å si om Coutinho, han er ikke en av våre spillere. Han spiller for et annet lag, og vi respekterer det, sier Barcelona-trener Valverde.
– Han er en god spiller og vi vet ikke hva som skjer i framtiden. Men jeg foretrekker de spillerne jeg allerede har i laget.
Ryktene rundt Philippe Coutinho ble ikke mindre da en reklame for Barcelona-drakter med Liverpool-stjernens navn på ryggen ble lagt ut på Nikes nettsider nylig.
Annonsen lå ute med underteksten «Philippe Coutinho er klar for å lyse opp Camp Nou. Skaff deg din Barcelona-drakt for 2017/18 med magikerens navn på», før den ble fjernet kort tid senere.
Coutinho skrev ny femårskontrakt med Liverpool i januar 2017. 25-åringen har scoret tolv mål på 20 kamper i ulike turneringer denne sesongen.

(©NTB)
Fredag 14. desember 2018
160 millioner kroner har det kostet å totalrenovere «Hestmanden». Nå må museumsskipet legge til kai fordi Kulturdepartementet ikke vil gi fem millioner kroner i økt støtte.
Fredag 14. desember 2018
LOV: Nav-kontorene mener innføringen av lovpålagt aktivitetsplikt hjelper ungdommen, men andelen unge på sosialhjelp er like høy som før loven kom.
Fredag 14. desember 2018
• Onsdag stemte folkevalgte i den svenske Riksdagen gjennom et nytt budsjettet for 2019. Med knapt flertall var det budsjettet fra de borgerlige partiene Moderaterna og Kristdemokraterna som vant, mot forslaget fra dagens rødgrønne...
Fredag 14. desember 2018
TRØBBEL: De fleste land vil ikke heve sine klimaambisjoner. Forhandlingene under klimatoppmøtet i Polen er i ferd med å gå seg fast.
Torsdag 13. desember 2018
Mange var sikre på at Amazon ville etablere seg i Sverige denne høsten. Men satsingen lar vente på seg.
Torsdag 13. desember 2018
EU-BRÅK: Frankrikes president er på kollisjonskurs med EUs budsjettregler. Det vil ­Italias høyre­regjering utnytte.
Torsdag 13. desember 2018
• I Oslo Høyres alternative budsjett for hovedstaden foreslår partiet å spare inn 48 millioner på renovasjon allerede fra 2019, skriver Dagsavisen. Det viser at Høyre besitter frekkhetens nådegave. Det var deres byråd som i sin tid ga...
Torsdag 13. desember 2018
NYTT: I 2017 døde flere rusbrukere av heroin-medisinen metadon, enn heroin, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet.
Onsdag 12. desember 2018
VOLDTEKT: Høyres justispolitiske talsperson Peter Frølich mener minstestraffen for voldtekt er for høy. Han vil løfte diskusjonen inn i regjeringsforhandlingene med KrF, Frp og Venstre.
Onsdag 12. desember 2018
MOT MAY: I den britiske opposisjonens rekker vokser kravet om mistillit mot regjeringen og omkamp om brexit. Opposisjonsleder Jeremy Corbyn nøler.