Lørdag 21. oktober 2017
Hemmelighold rundt Pogba-retur
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
Publisert: 21 Oktober 10:48
Får vi se Paul Pogba på Manchester Uniteds midtbane mot Huddersfield i dag? Manager Jose Mourinho holder kortene tett til brystet.
– Jeg vet ikke om Pogba kan spille eller ikke, sa Mourinho tidligere denne uken.
Manchester United har holdt fast i sin sterke sesongstart selv etter at Pogba forsvant ut med hamstringskade etter kampen mot Basel sist måned.
Men selv om de holder 2.-plassen i Premier League, er det liten tvil om at Pogbas kvaliteter har vært savnet i de to siste kampene.
I de to siste er det blitt 0–0 mot Liverpool sist lørdag og 1–0 over Benfica i mesterligaen i midtuka.
Pogba postet selv en melding på sosiale medier torsdag der han gjorde løp i maksfart og virket i bra slag. Han antydet at et comeback ikke kunne komme fort nok.

MangelUnited har hatt mange midtbanespillere ute med skader den siste tiden. Marouane Fellaini mistet kampene mot Liverpool og Benfica, men den kneskadde belgieren spilte landskamper tidligere i måneden.
I fraværet av Pogba og Fellaini har Nemanja Matic og Ander Herrera spilt på midten, og det gjør de trolig lørdag også om skadestatusen ikke endrer seg.
Phil Jones er muligens klar. Eric Bailly er et usikkert kort grunnet en lyskeskade.

UsikkerMarcus Rashfords status er også usikker etter mesterligamøtet mot Benfica. Der ble han byttet ut på tampen.
– Han fortalte meg at det var noe kneet. Det så ikke alvorlig ut, men jeg vet ikke. Forhåpentlig får vi med noen av de usikre, sa Mourinho.
Nyopprykkede Huddersfield startet sesongen mesterlig, men har bleknet i de siste ukene. De har ikke vunnet en eneste en av de seks siste kampene og har scoret bare ett mål på den tiden.
Sist helg ble det 0-2-tap for Swansea.
(©NTB)
Torsdag 13. desember 2018
Mange var sikre på at Amazon ville etablere seg i Sverige denne høsten. Men satsingen lar vente på seg.
Torsdag 13. desember 2018
EU-BRÅK: Frankrikes president er på kollisjonskurs med EUs budsjettregler. Det vil ­Italias høyre­regjering utnytte.
Torsdag 13. desember 2018
• I Oslo Høyres alternative budsjett for hovedstaden foreslår partiet å spare inn 48 millioner på renovasjon allerede fra 2019, skriver Dagsavisen. Det viser at Høyre besitter frekkhetens nådegave. Det var deres byråd som i sin tid ga...
Torsdag 13. desember 2018
NYTT: I 2017 døde flere rusbrukere av heroin-medisinen metadon, enn heroin, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet.
Onsdag 12. desember 2018
VOLDTEKT: Høyres justispolitiske talsperson Peter Frølich mener minstestraffen for voldtekt er for høy. Han vil løfte diskusjonen inn i regjeringsforhandlingene med KrF, Frp og Venstre.
Onsdag 12. desember 2018
MOT MAY: I den britiske opposisjonens rekker vokser kravet om mistillit mot regjeringen og omkamp om brexit. Opposisjonsleder Jeremy Corbyn nøler.
Onsdag 12. desember 2018
Finnmark fylkeskommune vil erstatte skolebibliotekarene med elevvakter og chatte­tjenester. Nå frykter Bibliotekforeningen at dette er starten på en ny trend.
Onsdag 12. desember 2018
• Den som vet hvordan pølser lages og anbudsprosesser går for seg, får aldri en rolig natts søvn igjen. I høst har flere aviser sett nærmere på bakgrunnen for at britiske Go-Ahead vant anbudet på...
Tirsdag 11. desember 2018
I medienes dekning av selvmord blir helsevesenet ofte utpekt som syndebukker, mener psykiatrisk sykepleier Rita Småvik. Hun frykter at det kan gjøre forebygging vanskeligere.
Tirsdag 11. desember 2018
HØYT SPILL: En ordkrig om FNs klimaforskning vekker harme og bekymring idet Polen-toppmøtet går inn i sin siste, avgjørende uke. Diplomatene jobber på spreng for å unngå tilbakeslag.