Torsdag 14. juli 2016
Tre personer skadd i hestevognvelt utenfor Stokke
Stokke (NTB): Tre personer ble sendt til sykehus etter at en hestevogn med 15 passasjerer veltet torsdag i nærheten av Stokke i Vestfold.
Publisert: 14 Juli 17:07
– Skadeomfanget til de tre personene er foreløpig ukjent, men alle var ved bevissthet og i stand til å forklare hvor de hadde vondt til ambulansepersonell, sier operasjonsleder Per Arne Amundsen i Vestfold politidistrikt til NTB.
Ytterligere 10 personer ble også sendt i maxitaxi til Sykehuset i Vestfold for sjekk.
Totalt var det 15 passasjerer og to kusker ombord i hestevognen som veltet i en sving like ved Oslofjord Convention Center.
Uhellet skjedde i forbindelse med den årlige sommerleiren ved senteret, hvor Lefdal rideskole i Tønsberg er innleid for å underholde med ridning og kjøring med hestevogn, ifølge Tønsbergs Blad.
– Vi skulle snu på en tur. Alt skjer i veldig slow motion. Hestene skrittet veldig rolig, men noen av dem som var oppe i vognen flyttet seg til høyre side slik at vognen fikk overvekt. I en sving veltet vogna over, akkurat slik en båt kantrer, hvis alle sitter på samme side, forklarer Anders Lefdal ved Lefdal rideskole til avisen. (©NTB)
Onsdag 29. januar 2020
VERDI: Ap-leder Jonas Gahr Støre gjør iskanten til et verdispørsmål og sier at «vi må ta større varsomhetshensyn i disse områdene» enn tidligere.
Onsdag 29. januar 2020
Allerede i høst kom det meldinger om trøbbel med leveransene til det nye Munchmuseet. Først mandag ble det kunngjort at nyåpningen må utsettes.
Onsdag 29. januar 2020
• «Vi føler at vi har sluppet ut av fengsel», sa Sylvi Listhaug i helga om Frps utgang av regjeringen. Partiet har visselig brukt sin nyvunne frihet effektivt. I ni dager har partiet skutt med mitraljøse mot regjeringens saker. Rømlingen har...
Tirsdag 28. januar 2020
Skrivekunstakademiet i Bergen kvoterer inn gutter for å unngå reine jenteklasser, forteller daglig leder Øyunn Viken.
Tirsdag 28. januar 2020
• «Regjeringen vil legge ned distriktene», sier folk på den lokale kafeen i Midsund på Otrøya i Møre og Romsdal til VG. Avisa har reist rundt og snakket med folk som har fått dyrere fergebilletter de siste årene. VGs gjennomgang viser til...
Tirsdag 28. januar 2020
OMKAMP: For fem måneder siden brukte Erna Solberg 20 milliarder kroner på bompengeforliket som skulle berge regjeringen. Nå varsler Frp at avtalen ikke gjelder lenger.
Tirsdag 28. januar 2020
VITNE: Lekkasjer fra John Boltons bokmanus styrker kravet om at han skal vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Men det er uvisst om kravet kan få flertall i Senatet.
Mandag 27. januar 2020
FRAMRYKK: Den antifascistiske Sardinbevegelsen har protestert mot Matteo Salvini i flere måneder. Han har aldri vært nærere å vinne regionen alle trodde var evig rød.
Mandag 27. januar 2020
Én av fire bokdebutanter faller av. Rebecca Wexelsen hadde forlaget i ryggen da hennes første bok ble fullstendig oversett i mediene.
Mandag 27. januar 2020
HJELP: Universitetet på Ås kan allerede i år bli tvunget til å gi fra seg byggene sine til Statsbygg. Tillitsvalgte frykter økt husleie.