Torsdag 14. juli 2016
Tre personer skadd i hestevognvelt utenfor Stokke
Stokke (NTB): Tre personer ble sendt til sykehus etter at en hestevogn med 15 passasjerer veltet torsdag i nærheten av Stokke i Vestfold.
Publisert: 14 Juli 17:07
– Skadeomfanget til de tre personene er foreløpig ukjent, men alle var ved bevissthet og i stand til å forklare hvor de hadde vondt til ambulansepersonell, sier operasjonsleder Per Arne Amundsen i Vestfold politidistrikt til NTB.
Ytterligere 10 personer ble også sendt i maxitaxi til Sykehuset i Vestfold for sjekk.
Totalt var det 15 passasjerer og to kusker ombord i hestevognen som veltet i en sving like ved Oslofjord Convention Center.
Uhellet skjedde i forbindelse med den årlige sommerleiren ved senteret, hvor Lefdal rideskole i Tønsberg er innleid for å underholde med ridning og kjøring med hestevogn, ifølge Tønsbergs Blad.
– Vi skulle snu på en tur. Alt skjer i veldig slow motion. Hestene skrittet veldig rolig, men noen av dem som var oppe i vognen flyttet seg til høyre side slik at vognen fikk overvekt. I en sving veltet vogna over, akkurat slik en båt kantrer, hvis alle sitter på samme side, forklarer Anders Lefdal ved Lefdal rideskole til avisen. (©NTB)
Fredag 6. desember 2019
• Kristelig Folkepartis utdanningspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan bekrefter overfor Utdanningsnytt at partiet vil stemme for å pålegge fylkene karakterbasert opptak i videregående skoler. Partiets primærstandpunkt er at det ønsker å...
Fredag 6. desember 2019
Neste år kommer to bredt anlagte true crime-serier om skandinaviske båtkatastrofer. De pårørende ønsker dem velkommen.
Fredag 6. desember 2019
MISTILLIT: De fleste franskmenn vil ha pensjonsreform, bare ikke presidentens. Nå kan det bli en langvarig dragkamp mellom regjeringen og demonstranter.
Fredag 6. desember 2019
HANDLEKRAFT: Regjeringen har på kort tid sørget for å mykne opp i au pair-reglene som skapte trøbbel for justisminister Jøran Kallmyr.
Torsdag 5. desember 2019
Forfatter og tidligere politileder Hanne Kristin Roh­de mener Baneheia-podkasten til TV?2 aldri burde vært kringkastet.
Torsdag 5. desember 2019
ADVARER: En ny lov som er ment å bekjempe jødehat, kan kvele debatter om Israels framferd i Palestina, mener forsker.
Torsdag 5. desember 2019
IKKJE FORSYNT: Trass i at Sp strir imot kvart forsøk på å skape raudgrøn samling, går partiet no saman med SV og Ap for å få opp sjølvforsyningsgraden.
Torsdag 5. desember 2019
5. desember 1945 tok fem torpedobombefly av typen Grumman TBM Avenger av fra flybasen Fort Lauderdale i Florida. De fem, som hadde kodenavnet Flight 19, hadde med seg fjorten flygere som skulle trene på navigasjon og...
Onsdag 4. desember 2019
I KLINSJ: Brasils klimaaktivister har blitt presset ut av landets delegasjon til klimatoppmøtet i Madrid. Men det stopper dem ikke fra å kjempe for Parisavtalen.
Onsdag 4. desember 2019
PRESS: USAs press på europeiske Nato-land kommer ikke til å stanse frihandelsavtalen mellom Norge og Kina. Samtidig varsler utenriksminister Ine Eriksen Søreide en diskusjon om Norges forhold til Kina.