Innenriks

Tirsdag 18. september 2018
MEGAPROSJEKT: Equinor søker Enova om 2,5 milliarder i støtte for å elektrifisere to oljefelt med havvind. Det tilsvarer hele Enovas støttepott i fjor.
Mandag 17. september 2018
HØVLAR: Kutt i sjukehusbudsjett skal spara millionar. No åtvarar både tillitsvalde og direktørar om at det går ut over pasientar og arbeidsvilkår.
Lørdag 15. september 2018
IVRIG: Statsministeren hyllet amerikanske soldater i forkant av norgeshistoriens største Nato-øvelse. Landet rundt forberedes motdemonstrasjonene.
Lørdag 15. september 2018
LOVBRUDD: Juss­professor Geir Ulfstein mener Norge brøt FN-mandatet for Libya-operasjonen.
Fredag 14. september 2018
BOMBER: 9. mai 2011 sa Jonas Gahr Støre til Stortinget at Gaddafi ikke var et mål for krigen. Omtrent samtidig deltok Norge i bombingen av diktatorens hovedkvarter.
Torsdag 13. september 2018
UKLART: Begge fløyene i Ap er fornøyde med migrasjonsutvalgets innstilling. Ekspertene mener den er uklar.
Onsdag 12. september 2018
ASYL: Storbylagene vil at Arbeiderpartiet skal snu om returer av sårbare grupper. I dag kommer migrasjonsutvalgets innstilling om asylpolitikk.
Tirsdag 11. september 2018
NY FRIST: Unge Høyre-leder Sandra Bruflot ber regjeringen innføre foreldelsesfrist for tilbakekall av statsborgerskap. Hun får følge av Unge Venstre, mens FpU er i tenkeboksen.
Tirsdag 11. september 2018
OPPGITT: Tillitsvalgte i Aleris Ungplan og Boi mener Fagforbundet har «glemt dem på gulvet» i striden.
Mandag 10. september 2018
MAT: Store forskjeller i hva foreldre må betale for mat i barnehagen kan føre til økte klasseskiller.
Mandag 10. september 2018
VERN: Terroristers statsborgerskap har bedre vern enn borgere som kom hit som flyktninger. Nå kommer stats­borgersaken på nytt opp i Stortinget etter forslag fra MDG.
Lørdag 8. september 2018
FORDEL: Tilsyn på institusjon i Bergen slår fast at bruk av private konsulentar berre er ein fordel for Aleris. Kommunen vurderer å bryte kontrakten.
Fredag 7. september 2018
TIL MOTMÆLE: Forslaget om 24 ukers selvbestemt abort er forankret i filosofiske tankestudier fra unge menn, ikke i reelle utfordringer i kvinners hverdag, mener Kirsti Bergstø i SV.
Torsdag 6. september 2018
OMFATTENDE: På Gardermoen har mer enn 1000 arbeidere nulltimerskontrakter. Nå ber fagforeningene Avinor og regjeringen rydde opp.
Onsdag 5. september 2018
ERSTATNING: Aleris-saken sprer seg. Tidligere og nåværende ansatte i Aleris Ungplan i Midt-Norge jobber nå for å organisere nytt søksmål mot omsorgsgiganten.
Tirsdag 4. september 2018
OVERFØRING: Ap-topp Kjersti Stenseng vil stoppe samanslåingar i nord og i Viken. Men ho vil halde fram på Vestlandet og i Innlandet.
Mandag 3. september 2018
SVAR: Hadia Tajik krever granskning av Aleris-oppdrag i helsesektoren og støtter kartlegging av konsulentbruk i omsorgsbransjen.
Lørdag 1. september 2018
ANBUD: 8 av 10 som tolker for helse­foretakene, er ikke kvalifisert. Tolke­foreningen frykter for liv og helse, mens kvalifiserte tolker står uten oppdrag.
Fredag 31. august 2018
KRITISK: Tidligere etterretningstopp tror USAs alenegang vil gjøre Iran-sanksjonene mindre effektive. Han tror Iran vil kunne ta hevn med dataangrep.
Torsdag 30. august 2018
SOSIAL DUMPING: Raymond Johansen (Ap) vil granske Aleris-kontraktene og varsler nye tiltak mot sosial dumping i omsorgssektoren.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk