Innenriks

Fredag 18. august 2017
SAMMEN: De fire faglige hovedorganisasjonene lager nå et felles prosjekt for å få flere fagorganiserte i arbeidslivet. – Det handler om å sikre den norske modellen, sier LO-lederen.
Torsdag 17. august 2017
LØFTE: Ap sliter på meningsmålingene. Nå lover de tusenvis av nye lærere og vil bruke ti milliarder mer på skole de neste årene. Lærerorganisasjonene og SV gir Ap skryt.
Onsdag 16. august 2017
UTRYGGE: Mindre enn fire av ti ungdommer er trygge på at de ikke vil bli arbeidsledige i framtida.
Tirsdag 15. august 2017
UNØDVENDIG: Kun 58 av over en halv million nordmenn med formuesskatt søkte den nye ordningen med utsatt skatt for bedriftseiere som sliter. Regjeringen innrømmer at det var færre enn antatt.
Mandag 14. august 2017
LIKE BARN: Det er den politiske eliten som er mest ettertrakta når organisasjonane flokkar seg til Arendals­uka. Det er langt mindre viktig å møte vanlege folk, viser ny forsking.
Lørdag 12. august 2017
FLOTT: Lederen for de postansattes fagforbund får sponset en leilighet til 10,4 millioner kroner i et av Oslos dyreste strøk.
Fredag 11. august 2017
(U)AVHENGIG: Rasmus Hansson insisterer på at MDG kan samarbeide både til høgre og til venstre. Men han kan ikkje svare på korleis ei høgresideregjering skal oppstå utan Frp.
Torsdag 10. august 2017
KUTT: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum mener forsvarsministeren har feilinformert Stortinget om kutt i Heimevernet.
Onsdag 9. august 2017
KUTT: HV-sjef Tor Rune Raabye vil vurdere å trekke seg i protest om planene for kutt i Heimevernet blir stående.
Tirsdag 8. august 2017
JULENISSE: Kommunalminister Jan Tore Sanner (H) deler ut millioner til kommuner som skal eller vil slå seg sammen. Per Olaf Lundteigen (Sp) sammenlikner statsråden med en julenisse på tokt.
Mandag 7. august 2017
URO: 61 prosent av velgerne mener de økonomiske forskjellene har blitt for store i Norge, viser en ny meningsmåling. – Tallene viser at det er en folkelig uro, sier SVs Audun Lysbakken.
Lørdag 5. august 2017
STORMLØP: Høyre gjør et byks på Klassekampens augustmåling, men med Venstre under sperregrensa har den borgerlige regjeringen fortsatt ikke flertall.
Fredag 4. august 2017
EIGD PÅ EID: På Eid i Nordfjord røystar folk flest Venstre. Den populære ordføraren Alfred Bjørlo meiner det er ein kamp å få sentralpartiet til å hugse på bygda.
Torsdag 3. august 2017
SKIFTE: Robert Eriksson har blitt direktør for Norske sjømatbedrifters landsforbund. Han har stor tro på oppdrettsnæringens jobbmuligheter, men da må konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja stanses.
Onsdag 2. august 2017
SKUFFET: Frps justispolitiske talsperson Jan Arild Ellingsen er skuffet over at politiet ikke stoppet nynazistene fra å marsjere. Frp i regjering mener det var rett av politiet å la dem gå.
Tirsdag 1. august 2017
LOKALOPPGJØR: Et sykehusopprør har endevendt det politiske landskapet på Nordmøre og gitt nytt liv til den århundrelange striden mellom nabobyene Kristiansund og Molde.
Tirsdag 1. august 2017
NEI TAKK: Politiet i Agder sa de ikke hadde ressurser til å stanse nynazistene i Den nordiske motstandsbevegelsen fra å demonstrere. Nå viser det seg at de valgte å ikke kalle inn tilgjengelig ekstramannskap.
Mandag 31. juli 2017
STRID: Stortinget har vedtatt at jernbaneutbygginga skal legge til rette for oppgradering til høyhastighetstog. Men Bane Nors plan i Moss følger ikke opp.
Lørdag 29. juli 2017
ØKNING: Stadig flere søker om volds­offererstatning etter å ha blitt utsatt for vold eller seksuelle overgrep. Men fortsatt er det for få som kjenner til ordningen, mener Kontoret for voldsoffererstatning.
Fredag 28. juli 2017
AVVIST: Da Frøydis Myrhaug og Kristian S. Danielsen fikk vite at barnet de ventet, ikke kom til å overleve utenfor livmoren, valgte de å søke om svangerskapsavbrudd. Men i abortnemnda fikk familien nei.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk