Klassekampen.no
 
Onsdag 11. september 2019

Splitter fagbevegelsen

NØTT: Mens LO-leder Hans-Christian Gabrielsen er avvisende til et mulig nasjonalt MDG-samarbeid, vil ikke Mette Nord i Fagforbundet utelukke en slik allianse.

Les mer >>

Tirsdag 10. september 2019

Krever ny allianse

OPPVASK: Etter nok et smertefullt valg ber tidligere Ap-topp Helga Pedersen partiet om å alliere seg med MDG for å vinne regjeringsmakt i 2021.

Les mer >>

 
Torsdag 5. september 2019

Høie-møte koster flesk

DYRT: Bent Høie (H) inviterer helse­sektoren til nettverksbygging og faglig påfyll om Sykehus-Norge. Prislappen kan føre til at bare dem som er på innsida, har råd, sier fag­forening.

Les mer >>

Fredag 30. august 2019

Vet ikke hvor de sparer

UTEN OVERSIKT: Fagforbundet har investert 242 millioner kroner i fond. Leder Mette Nord kan ikke garantere at pengene ikke er investert i kommersiell velferd.

Les mer >>

 
Torsdag 29. august 2019

Borgerlige i skattestrid

SKATTEKUTT: I fjor kuttet regjeringen i eiendomsskatten. Nå vil Frp kutte mer. KrFs Torhild Bransdal uroer seg for lokaldemokratiet.

Les mer >>

Lørdag 24. august 2019

Veks på krisa

KRISEVEKST: Både ekspertar og partileiar Siv Jensen set Frp si vekst i samanheng med partiet si handsaming av bompengesaka internt i regjering.

Les mer >>

 
Tirsdag 20. august 2019

Nå ulmer det i Venstre

KRISE: – Dersom andre partier ikke synes at Granavolden-erklæringen er god nok, så får de trekke seg fra regjeringen, sier Venstre-ordfører Lena Landsverk.

Les mer >>

Mandag 5. august 2019

Parkerer EØS-bussen

LÅGE SKULDRER: Ap-nestleiar Bjørnar Skjæran er ikkje uroa for Fellesforbundet sitt EØS-krav. Ap kjem ikkje til å endre syn, seier han.

Les mer >>

 
Lørdag 3. august 2019

Lovar å kjempe for bane

KLAR TIL KAMP: Ap-nestleiar Bjørnar Skjæran vil ikkje akseptere ei skrinlegging av Nord-Noreg-banen. Han meiner regjeringa «herjar» med lands­delen.

Les mer >>

Mandag 1. juli 2019

Står ustøtt på Otta

SP I VEKST: Sel kommune har hatt ordførarar frå Arbeidarpartiet sidan krigen. Eldri Siem frå Senterpartiet kan bryte rekka.

Les mer >>

 
Lørdag 29. juni 2019

AUF setter tonen

VALGKAMP: Partier med dårlig oppslutning må gå i seg selv, mener AUF-leder Ina Libak.

Les mer >>

Fredag 28. juni 2019

Legger om EØS-kursen

EØS: Fagforbundet kommer trolig ikke til å stå i veien for Fellesforbundets krav om å be staten om å finne alternativer til EØS.

Les mer >>

 
Torsdag 27. juni 2019

Vil blåse opp budsjettet

PRESS: USA presser knallhardt på for at Norge skal bruke 2 prosent av BNP på forsvar. Nå vil Erna Solberg løse knipa ved å regne annerledes.

Les mer >>

Onsdag 19. juni 2019

Støre når ikke ut til velgerne

HISTORISK: Arbeiderpartiet ligger an til å gjøre historiens dårligste lokalvalg. Deler av partiet åpner nå for en lederdiskusjon.

Les mer >>

 
Onsdag 12. juni 2019

Krisemøte i Unge Venstre

TVIL: Unge Venstre var den ivrigste pådriveren for å gå inn i Erna Solbergs regjering. Nå har ungdoms­partiet holdt krisemøte om regjeringsdeltakelsen.

Les mer >>

 
Viser 1-15 artikler av 121

Velg år: