Klassekampen.no

Utenriks

Mandag 19. november 2018

Misnøye fra alle hold

FINAL SAY: Verken tilhengere eller motstandere av brexit liker avtalen til Theresa May. People’s vote-leder mener en ny folkeavstemning er Mays eneste utvei.

Les mer >>

Lørdag 17. november 2018

Svakere enn EØS-avtalen

VERRE: Theresa May mener hun har oppnådd en bedre avtale med EU enn det Norge har. Men brexit-avtalen ville vært grunnlovsstridig i Norge, fastslår Nupi-direktør Ulf Sverdrup.

Les mer >>

 
Fredag 16. november 2018

Mayday for May

NÆR STUPET: Ministerflukt og mistillit sender Theresa Mays brexit-plan nærmere nederlag i parlamentet, sier britiske eksperter til Klassekampen.

Les mer >>

Torsdag 15. november 2018

«Nay» til May fra alle sider

STOPP: Theresa Mays utmeldingsavtale med EU møter motbør fra høyre og venstre. Mays partifelle Peter Lilley tror ikke avtalen overlever i parlamentet.

Les mer >>

 
Onsdag 14. november 2018

Tviholder på våpnene

ØST OG VEST: Ledere fra ulike deler av Libya møttes i Italia, men strides ennå om hvem som skal ha ansvar for landets væpnede styrker.

Les mer >>

Tirsdag 13. november 2018

En varslet katastrofe

ADVART: Allerede for ti år siden visste forskerne at klimaendringene ville gi flere og større skogbranner. Nå har det begynt å skje.

Les mer >>

 
Mandag 12. november 2018

Karavanen rusler videre

PÅ MARSJ: Migrantkaravanen fra Honduras fortsetter mot nord. Mange velger å bli i Mexico framfor et usikkert møte med den amerikanske grensa.

Les mer >>

Lørdag 10. november 2018

Trusler henger over Italia

SANKSJONER: EU vil gi Italia bøter om ikke regjeringen strammer inn statsbudsjettet. – Italia står overfor et fryktelig dilemma, sier professor emeritus Steinar Stjernø.

Les mer >>

 
Fredag 9. november 2018

Lover kamp for Mueller

I KLINSJ: Jeff Sessions føyer seg til den lange lista av politikere Donald Trump har avsatt. Men presidenten kan ha skapt en større en brann enn den han ønsket å slukke.

Les mer >>

Torsdag 8. november 2018

Beholdt halve kongeriket

DELSEIER: På tross av at Donald Trump er mislikt av et flertall i USA, klarte presidenten å sikre en delseier i mellomvalget. Nå venter Russland-etterforskningen.

Les mer >>

 
Onsdag 7. november 2018

Her er Natos mulige brudd

PÅSKUDD: USA og Russland anklager hverandre for å bryte INF-avtalen, men er egentlig ikke interesserte i å beholde den. Det sier Nupi-forsker Sverre Lodgaard.

Les mer >>

Tirsdag 6. november 2018

D-dag for Demokratene

VALG: Over hele USA har Demokrat-kandidater kjempet for å ikke la mellomvalget bare handle om Donald Trump. Kan det gi dem mulighet til løsne presidentens maktgrep i Washington, D.C.?

Les mer >>

 
Mandag 5. november 2018

Setter sin lit til Putin

STOPP: Vladimir Putin er rasjonell, kan mer om atomvåpen og har langt mer erfaring enn Donald Trump. Det kan redde INF-avtalen, sier den amerikanske sikkerhetstoppen Andrew Weber.

Les mer >>

Lørdag 3. november 2018

Dobler i Saudi-Arabia

PRESS: Menge vil at Norge skal trekke ut sine investeringer og stanse salg av militært utstyr til Saudi-Arabia. Men Oljefondet planlegger å doble investeringene i landet.

Les mer >>

 
Fredag 2. november 2018

Angrep åpner vei for IS

ANGREP: De kurdiskledete SDF-styrkene må nå avbryte sin offensiv mot Den islamske staten (IS) for å stagge Tyrkias angrep ved Kobane.

Les mer >>

 
Viser 1-15 artikler av 6570

Velg år: