Klassekampen.no

Innenriks

Torsdag 21. februar 2019

Slår barnehage-alarm

ADVARER: Tidligere ansatte i Måne­stråle barnehage tar et kraftig oppgjør med ledelsen. De forteller om en u­forsvarlig drift, hvor det meste dreide seg om å få inn mest mulig penger.

Les mer >>

Biblioteket
Onsdag 20. februar 2019

Vil kontrakt-triks til livs

SVELT I HEL: Stortinget har sagt nei til null-prosentkontraktar for vikarar. Bemanningsbransjen svarer med å gje tilbod om stillingar på 3,8 prosent.

Les mer >>

 
Tirsdag 19. februar 2019

Frykter for livsgrunnlaget

SLUTT: Ekteparet Per Jonny og Eli Risten Skum har vært i reindriften hele livet. Nå vil de be barna finne et annet levebrød, fordi gruvedriften i Nussir-fjellet truer driften.

Les mer >>

Mandag 18. februar 2019

Bosettingsstopp får støtte

NOK NÅ: Minotenks utspill om å ikke bosette flere flyktninger i utsatte bydeler får støtte fra Lena Larsen og Mahmoud Farahmand. Også SV er åpen for ideen.

Les mer >>

 
Lørdag 16. februar 2019

Vil ha bosettingspause

PAUSE: – Hvis vi ikke tar tak i integreringsutfordringene, vil det styrke ytre høyre, sier Linda Noor, som vil ha pause i bosetting av flyktninger i Oslo. Frp vil ha bosettingsstans.

Les mer >>

Fredag 15. februar 2019

Vil bruke supervåpenet

GLIR UT: Forsvarets nye overvåkings­våpen skulle i utgangspunktet bare brukes mot fremmede makter og terror, men nå krever flere tilgang på informasjonen. Ekspert advarer mot utglidning.

Les mer >>

 
Torsdag 14. februar 2019

Håper på comeback

TILLIT: Trond Giske får solid støtte fra partifeller i de største Ap-lagene i Trøndelag. Flere savner ham i partiledelsen.

Les mer >>

Onsdag 13. februar 2019

Han som elsker Amerika

BLODPRIS: Norge kan ikke lenger ta Nato for gitt. Da må vi velge USA, ikke Europa. Det kan bli dyrt, sier forskeren Asle Toje.

Les mer >>

 
Tirsdag 12. februar 2019

Vil stenge for Huawei

FRYKTER KINA: Data­ekspert Gisle Hannemyr regner med at USA spionerer på oss, men mener kineserne er langt verre.

Les mer >>

Mandag 11. februar 2019

Foreldrebetaling gikk til spa

MILLIONKRAV: Penger som skulle vært brukt på barna, ble i stedet brukt til å betale for aromamassasje, treningstimer og millionlønn for barnehage­ledelsen, ifølge tilsynsrapport.

Les mer >>

 
Lørdag 9. februar 2019

Sprekker med 70 mrd.

BOMSKUDD: Regjeringens Langtidsplan for Forsvaret inneholdt 70 milliarder kroner for lite. Nå må planen forsterkes, sier FFI.

Les mer >>

Fredag 8. februar 2019

Trosser Ap-Stenseng

RØRSLA: Aps partisekretær ga partiet en «klar marsjordre» om å prioritere fagbevegelsen på listene før kommunevalget. Oslo Ap marsjerer motsatt vei.

Les mer >>

 
Torsdag 7. februar 2019

85.000 flere i aktivitet

NAV: Regjeringen vil utvide aktivitetsplikten til å gjelde 85.000 flere Nav-brukere, men vet de hvor mye jobb det er å få folk i jobb? Det gjør Nav i Trondheim.

Les mer >>

Torsdag 7. februar 2019

Dramaet i rettssal 383

Vi leser bøker og medieoppslag om uverdige arbeidsforhold i andre land som Storbritannia og USA. Nylig kom James Bloodworths bok «Innleid og underbetalt» om ansatte ved Amazon-lagre i Nord-England. De fleste hadde...

Les mer >>

 
Onsdag 6. februar 2019

Høyre-gave fra Monaco

VALG: Høyre har så langt i år fått mest i valgkampbidrag. 100.000 kroner kommer fra den Monaco-bosatte milliardæren Arne Helge Fredly.

Les mer >>

 
Viser 1-15 artikler av 32755

Velg år: